Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 962
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • The Evergreen State
Бях забравила за Прада Ирис, не знаех че са я променили но не съм и изненадана, променят всички парфюми постепенно с времето. Имах я когато още се продаваше в 30 мл, сега продават само големи бутики от по 100 мл (поне тук само такива има) но за мен са твърде големи тези разфасовки. Тествала съм и няколко други аромата от тези инфюзии и ми допадат много, за моя нос са хладни, фини и луксозни.

Бях насъбрала брошури и рекламни списания в които има от тези залепени парфюмирани странички като реклама. Преди да ги изхвърля реших да прегледам тези страници и да си направя малка парфюмна обиколка ..вкъщи. Разлепвах парфюмираните свивки по страниците и след всяка стаята се изпълваше с все повече аромат, точно сякаш съм в парфюмерия. Това ми донесе много радост. Припомних си Коко Мадмоазел ЕДП (и той ми се стори променен от това което знам от преди повече от десет години, същия аромат и все пак - не точно, не беше Интенз варианта), Цветната Бомба, новото Гучи Гилти в новата издължена плоска опаковка, Шанел 5 Льо, Мон Пари ИСЛ, новото Валентино Voce Viva - този беше единствения непознат за мен, стори ми се малко скучен - но от лист няма как да съм сигурна че е такъв.

# 331
  • София
Момичета, имам един по-различен въпрос. Преди много години помня, че майка ми използваше един парфюм, който беше страхотен...

Здравейте, само това открих
https://www.parfumo.net/Perfumes/Romella/Blue_inspired_by_Claude_Monet
, и няколко изтекли обяви в ибей.
Иначе, на външен вид прилича на този
https://www.fragrantica.com/perfume/Bourjois/Soir-de-Paris-Eveni … n-Paris-3604.html ...

Благодаря. И аз нищо не открих за съжаление... по спомен беше сладък аромат, но нещо много нетипично. И така ми се иска да знам какви са нотките, но не мога да открия никъде.. затова и се зачудих дали случайно някой тук не познава аромата.

# 332
За много години ,момичета и момчета !Бъдете здрави и много парфюмни любови ви пожелавам!
Благодаря за новата тема!Бях болна по празниците и не ви бях и чела дори ,но сега вече е доста по-добре.

От новите парфюми интересни са ми новата Делина, Мон , новата Изия и Velvet Fantasy не познавам нови ми е, както и Азалия на ATTAR .

Момичета кажете нещо за Good girl gone Bad Killian и Love , имам принцесата ,познавам Кисинг ..Чудя се насляпо кой от двата? Притеснява ме медицинската нотка ,за която се споменава ввъ Фрагрантика за LOVE...

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 16:37 от mimozata

# 333
Предварително се извинявам, понеже може и да не съм за тази тема, но съм леко смаяно-развълнувана.
Сигурно откривам топлата вода, но все пак ще споделя, за непросветените като мен  Blush Grinning
Днес в супермаркета попаднах на ароматизатори, ухаещи като известни парфюми, сред които са и доста от обсъжданите тук.
Не бяха всички налични, взех си за проба ЛВБ, Си и Сантал Роал. Сложих ги из гардеробите със закачалки. Засега доста ми харесват, разпознава се кой е аромата.  Пробвали ли сте ги, как ви се струват? Дълго ли ухаят? Ще се радвам, ако споделите впечатления? Simple Smile
В интернет открих каталога, слагам го в скрит текст.
Скрит текст:

Бяха намалени, цената беше около 1.80/90лв.

# 334
Ползвала съм от тези за колата, бързо изфирясват. Един от тях беше ми особено неприятен, май J'Adore. Мадмоазел беше ок. Не е като да си се напръскал с парфюма, но имаше прилика.

# 335
Аз ги ползвам в колата от около година. Когато ги пуснаха на пазара бяха с по-добра трайност, но както с повечето неща ги разводниха след няколко месеца.

# 336
  • Пловдив
Mimozata, наскоро тествах Good girl gone Bad Killian. Нежен, цветен аромат, струва си да му се обърне внимание. Не мога да го опиша по-подробно, защото го тествах само веднъж. Няма общо с Принцесата, ако това ще те ориентира.
Няма ли къде да го пробваш?

# 337
Ползвала съм няколко пъти Блек авган за кола,но за жалост ги намирах само в една бензиностанция на ОМВ на магистрала Тракия.Бях страшно доволна и пак бих си взела,ако видя.

# 338
  • Пловдив
Аз използвах два - три пъти ароматизатор Invictus. Докато му се зарадваш, и го няма.

# 339
Mimozata, наскоро тествах Good girl gone Bad Killian. Нежен, цветен аромат, струва си да му се обърне внимание. Не мога да го опиша по-подробно, защото го тествах само веднъж. Няма общо с Принцесата, ако това ще те ориентира.
Няма ли къде да го пробваш?
Няма къде да тествам , лили благодаря ,аз принципно харесвам цветни композиции,притесняваше ме ,че е много сладък , сега от четене се колебая и повече клоня към Rolling in Love..Една потребителка на лични сравни GGGB  със Съншайн ,аз обаче Съншайн почти не го усещам..

# 340
Good gilr gone bad изобщо не е сладък, ако харесваш тубероза този ще ти допадне. Love е сладък.

# 341
  • София
Мimozata, Sunshine Amouage при мен е много по-интензивен от GGGB Kilian, така че не знам дали ще ти пасне като наситеност Kilian, ако не усещаш Амуажа. Аз не намирам съществени прилики между композициите, освен че има праскови и в двата парфюма. Love не познавам.
В темата съм засичала често паралел между Vanille Exclusif Mancera и GGGB, GGGB съм тествала много по-отдавна и не мога да дам пресни впечатления до каква степен се припокриват наистина, но ако познаваш Мансера, може да ти е някакъв ориентир (тя е доста интензивна и дълготрайна на кожата ми, за разлика от Kilian).

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 17:47 от Klodilia

# 342
Здравейте момичета. В количката на notino имам два парфюма на lancome единият tresor la nuit, другият е a la folie. Дилемата ми е кой от двата да поръчам... или и двата...?🤔 имат ли прилика и кой се държи повече, кой е по-хубав? Знам, че е относително и субективно, но ще се радвам на вашите мнения☺

# 343
Здравейте момичета. В количката на notino имам два парфюма на lancome единият tresor la nuit, другият е a la folie. Дилемата ми е кой от двата да поръчам... или и двата...?🤔 имат ли прилика и кой се държи повече, кой е по-хубав? Знам, че е относително и субективно, но ще се радвам на вашите мнения☺
Обожавам la nuite tresor и днес отстрелях един да  седи запас😂A la folie не съм пробвала, но отзивите които съм чула за него също са много хубави, знам ли познавам само единя и гласувам за него, или и двата. 😂

# 344
Фръц и Klodilia ,благодаря !Харесвам тубероза ,имам тази на Амуаж ,на Elie Saab  , Datura Noir  и май още туберози..
Сега ме връщате пак към GGGB..
Съншайн не усещам не заради някое цвете ,а заради някоя от сладките съставки,не усещам Flowerbomb, частично LVEB..

Общи условия

Активация на акаунт