Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 793
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • Чукарландия
А моята фризьорка го отбеляза така (Miroir des Voluptes):
"Аууу, защо носиш този мъжки парфюм?!?"
"Защото съм мъж!" - ѝ отговорих. 🤣
Толкова.

# 91
Аз дамски парфюми не мога нося, само унисекс и някои мъжки. В дамските винаги има нещо недостатъчно, за да искам цяла бутилка, или пък цветя/плодове от които ми прилошава.
Не съм получавала коментари за пола на парфюма ми, но се случва мъже да ме питат с кой аромат съм ( за себе си Joy)

# 92
Благодаря за новата тема. Честно казано ще ми е интересно да пробвам всичко ново. Сега прочетох тук за нов Ла Бел, може би него най-вече, защото обожавам оригинала.

Онзи ден, както се разхождах из Лидъл, отнякъде ме лъхна уникален аромат. Обикалях да душа наред и накрая установих, че е от едно момче. Залепих се за него, сигурно ме е помислил за някоя откачaлка, обаче не успях да се престраша да го питам кой е парфюма Sad Та въпроса ми е случва ли ви се да спирате непознати да ги питате за парфюма им и как реагират те? Grinning

# 93
Аз съм питала рядко, например в автобуса и то забулена жена, защото не се сдържах, миришеше превъзходно. Тя се зарадва, парфюмът беше Gucci Guilty и й стоеше перфектно, различно от в парфюмерията. Grinning
Другият път беше в една книжарница и жената много се учуди. Каза, че това е бил просто кремът й за тяло, но честно казано останах с впечатление, че просто не иска да каже. Толкова силен крем не съм срещала. Има хора, които искат да са единствени с парфюма си (е, всички искаме), но аз не го разбирам това, понеже на всеки различно пасва, а и парфюмериите са достъпни за всеки, който си е нарочил да мирише добре.

Иначе мен често са ме питали и аз нямам проблем, винаги се усмихвам и го приемам като комплимент, споделям парфюма (и евентуално дори им предлагам да им пръсна, ако ми е в чантата). Grinning Питали са ме дори мъже.

# 94
Случва ми се. Особено много ми се случи в... Лидл, 😆 300 пъти съжалих и още съжалявам, че не попитах жената кой е този омаен аромат, който се носи от нея... От тогава го мисля, но никога няма да знам със сигурност какво беше това.

# 95
. Каза, че това е бил просто кремът й за тяло, но честно казано останах с впечатление, че просто не иска да каже. Толкова силен крем не съм срещала..

Ааа, има, има. Този е такъв:

https://www.lerbolario.bg/bg/lines/%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B … BB%D0%BE-363.html

На мен ми е супер силен, дори досаден в началото, но после е божествен. Аромата му се носи през целия ден, а на дрехи седи до изпиране. Когато съм с него не слагам парфюм, просто не е необходимо

# 96
Аз пък срещам вече два пъти някакъв незнаен мъжки аромат, който ми се струва неземно красив. Не се престраших да питам - първият път беше от един татуиран моторист в двора на училището на детето, а после го улових да се носи от една група тийнове в центъра.
Усещала съм го и друг път на улицата, явно не е нещо рядко, но все ми е неудобно да питам и после ме е яд.
Питала съм разни познати за дамски парфюм, много се чудя, като ми кажат, че не помнят с какво са се напръскали.

# 97
Често ми се случва да спра някой на улицата и да го попитам с какъв парфюм е или да го догоня. Вече започнах да си мисля  че ,ще ме считат за ку-ку при следващият ми такъв опит

# 98
Винаги, когато ме заинтригува някой аромат питам - болшинството от хората се чувстват поласкани, аз също и винаги казвам, дори и давам за тест ако аромата е в мен.....

# 99
На мен постоянно ми казват че не помнят с какво са се напръскали. Което честна дума хем ме обижда, хем ме натъжава. Първо защото съм проявила смелост да питам, и второ защото се правят на важни че не знаят. Затова съм си обещала повече да не питам.

# 100
И аз съм питала съм няколко пъти,но два от отговорте бяха изумителни:
1" Ааа,ми някакви обувки се казваше ,ама Червени обувки ли беше,не съм сигурна как се казваше"????? Дали е имала предвид Гуд Гърл- червена обувка,така и не разбрах....
2." О,не помня име,еди каква си бутилка с еди каква си капачка"
Та и двата парфюма не разбрах кои са Confounded

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 11:31 от Ре

# 101
На мен и това не ми казват.
Просто завяват надменно "Не помня" и до там.
Само веднъж попаднах на една много любезна дама. Тя се беше напръскала с Монтал. Единственият човек, който беше дружелюбен и ми каза напълно по човешки какво носи.

# 102
На два пъти не се осмелих да попитам и още ме е яд. Вече питам, извинявам се за нахалството си, правя комплимент и питам. Повечето от дамите наистина не знаят с какъв парфюм са.
Получавала съм отговор - "с един черевн със златна капачка" или пък любимото ми - "с Версаче", или "беше нещо с К".
Виж, мъжете са по-словохотливи и с удоволствие разказват, освен за това с кой парфюм са, и как и защо са се сдобили с него. Това от опит мага да твърдя.

Последна редакция: ср, 13 яну 2021, 13:29 от Sysly

# 103
  • Бургас
Има хора за които тези неща са абсолютно маловажни. Моя приятелка ползва "шанел някакъв", не знае кой е. Показах и флаконите от сайта на фрагрантика - Шанс се оказа. За втори път си го купува, защото много си го е харесала, ама името не е важно.
Скрит текст:
вторият път било от фейсбук страница за 60 лв и май не бил оригинален, но пък бил МНОГО траен и това я устройва, накарах и се по този повод
И още ... чудела се дали да си купи този път розовия или зеления, ама не знаела дали ще са ТРАЙНИ, не че ги знае как миришат... по цвят и по трайност си ги избира.
Мен като ме питат обикновено казвам, но пък веднъж не казах. И преди съм разказвала случката как месарят в месарницата ми направи комплимент, че мириша хубаво и ме попита на кой парфюм, бях с D600 Carner Barcelonа и ... казах "не знам"

# 104
Скрит текст:
На два пъти не се осмелих да попитам и още ме е яд. Вече питам, извинявам се за нахалството си, правя комплимент и питам. Повечето от дамите наистина не знаят с какъв парфюм са.
Получавала съм отговор - "с един черевн със златна капачка" или пък любимото ми - "с Версаче", или "беше нещо с К".
Виж, мъжете са по словохотливи и с удоволстви разказват, освен за това с кой парфюм са, и как и защо са се сдобили с него. Това от опит мага да твърдя.
Съгласна съм,че мъжете са по-словоохотливи от жените в това отношение.
Спомням си преди години, когато не бях чувала за Монтал, един мъж много ме впечатли с аромат....каза ми кой е и след около седмица ми донесе около 10 пробички в пликченца с надписи да си пробвам, просто ей така.....бях трогната истински....

Общи условия

Активация на акаунт