Парфюмни размисли и страсти - 255

• 54 830
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Някой пробва ли вече Versace Pour Femme Dylan Turquoise ? Харесвам Dylan Blue, нетраен е при мен, но хубав. И този ме гъделичка сега.

# 151
Я, какъв сладур се задава на хоризонта:

Dior Miss Dior Blooming Bouquet - Bobby Limited Edition
Лимитирана серия е, та не знам дали ще дойде до тук, но е симпатично и ми харесва. Цената му обаче подозирам, че няма да ми хареса.

https://www.fragrantica.com/news/Dior-Miss-Dior-Blooming-Bouquet … dition-14553.html

П.п.
Както и предположих - 90 мл. $720 Imp

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 12:00 от Sysly

# 152
И аз веднага му хвърлих око, аромата не харесвам, но флакона е wow....обаче като му видях цената, желанието ми се изпари Grinning

# 153
  • София
Жалко, че последните издания нс Мис Диор са толкова мейнстрийм, а разкараха хубавите. Иначе, шишенцата са бижу.

Аз идвам с въпрос за един стар нов парфюм. (Нова опаковка).L'instant EDT влачи ли шлейф? EDP познавам и съм носила преди много време. Помня го като близък до кожата. По принцип единственият парфюм, от който ми харесва повече ЕДТ, е Класик, иначе всичко друго дори масово предпочитано в ЕДТ (insolence, hypnotic poison, crystal noir, champs elysees) си ми харесва в ЕДП и сега се чудя на този ЕДТ.

# 154
Това шише е някаква шега.

# 155
Това шише е някаква шега.
Искаж да кажеш, че е нещо като Русалката?

# 156
Не, за мен е страшен кич.
Dior направили колаборация с Moschino.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 13:16 от densi

# 157
Ха-ха, Собачка by Dior.
🤣

# 158
Аз като страстен любител на фауната и флората много го харесвам .... и изпълнено в нежно розово-мноооого ми допада .....

# 159
На мен ми хареса, представих си го в мини бутилка, като подарък за момиченце е интересн вариант. Не знаех за Moshino.
Имаше навремето руски парфюм в подбна бутилка, явно сантимент.

# 160
За тези пари... Не мерси.Но познавам хора,които биха го купили,само за това че   могат да си го позволят.

# 161
  • виртуално
Я, какъв сладур се задава на хоризонта:

Dior Miss Dior Blooming Bouquet - Bobby Limited Edition

Предишният по ми харесва. Пробвали са да направят същото шише като 1952г, но цветът на сока променя тотално визията

# 162
  • Чукарландия
Колкото и да е хубав парфюма, колкото и да обичам кучета, не ми харесва този флакон с кучешка глава. Или пък динозавърска такава, примерно. 😂

# 163
  • София
Не е ли мече?

# 164
Куче е,но прилича на нещо между мече и лъв Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт