Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 29

• 41 289
  • 739
  •   2
Отговори
# 165
Аз изгледах Stranger things и ми хареса много, вярно, че е малко тийейджърски, но кастът е страхотен и беше удоволствие да ги гледах. Чакам нов сезон.
Equinox не изтраях и въобще скандинавското кино ми е твърде депресарско.

# 166
Здравейте!! Аз изгледах Sex Education. Изобщо не съм впечатлена. Нищо особено. Дори на моменти е дразнещ. Също изгледах излезлите епизоди от последният сезон на Анатомията на Грей, който май бяха 4. Някой знае ли кога ще излезе и останалата част от сезона? Отделно гледам и Shameless, последният му сезон. Имам чувството, че супер бавно излизат епизодите и е голяма мъка да го чакам. Именно защото много го харесвам. Четвъртият сезон на Короната беше много интересен и вълнуващ, чакам с нетърпение петия. В момента следя и Zoey's Extraordinary playlist. Обаче вторият сезон, не ми е толкова интересен както първият. Също така си преповтарям и Теорията за големия взрив, за да покажа на приятелят ми, защо толкова много го обичам този сериал. Той преди изобщо не искаше да го гледа, едвам го накарах. И вече много му харесва. И последно искам да кажа, че в момента гледам Fate: The Winx Saga. Искам да изгледам всички епизоди, за да си изкажа мнението. Имам супер много какво да кажа. И ще ми е интересно да чуя и други мнения. RelaxedRelaxedRelaxed

# 167
  • Вестерос
На Анатомията другите епизоди май ще са март или април месец.

За Уинкс, много малко епизоди, можеше поне 10 да са. Аз съм доволна от историята. Главната Блум е Доркас от новата Сабрина. Обаче мисля, че трябваше да наблегнат на историята малко с обяснения за мъжете защо повечето няма сили. Трябваше в гугъл да проверявам. Помислих, че всички мъже са защитници, не и феи, но пък бащата на Терра има сили, както и брат ѝ Сам.

# 168
След Магьосниците,Уинкс ми се струва супер бавен и глупав, но красив

# 169
До сега все отлагах La casa de papel и аз незнам защо. Мислех си, че не е моята чаша чай. Голяма грешка. Грабна ме от първия епизод. Просто страхотен. На един дъх го изгледах. Моля, за предложения за други вълнуващи сериали, които според вас са задължителни за гледане. Може да не са на същата тематика, важното е да ми привликат вниманието 🙂

# 170
Наркос ми е вълнуващ.

# 171
Dark, Queens gambit, Chernobyl, Years and years макар никой от тях да не е универсално харесван като касата

# 172
Не съм го гледала. Благодаря!
Dark, Queens gambit, Chernobyl, Years and years макар никой от тях да не е универсално харесван като касата
Гледала съм ги 🙂
Благодаря!

# 173
  • Вестерос
След Магьосниците,Уинкс ми се струва супер бавен и глупав, но красив
Така е, но е факт, че в Уинк са 16 годишни, а в Маджишанс са в колеж.

# 174
Да Simple Smile
Накрая се раздвижи Уинкс, и свърши Simple Smile

# 175
  • Вестерос
Да, много тъпо, дано да го подновят. Трябваше да са 10 епизода, не 6.

# 176
  • Sofia
"Историята на прислужницата" има ли вече четвърти сезон?

# 177
  • Вестерос
Чакаме го още, тази година излиза, ама ще е само 4 епизода Sad

# 178
  • на изток от рая

4 епизода?! 4?
Ееее, на толкоз чакане, 4 епизода, бравос! Ми, да ги затворят някъде и да снимат, бе!  Язък ми за точенето!
За The Good Fight струва ли си да питам или и те не са дали дата?

# 179
  • Sofia

Eeeeee, как само 4? Попаднах на някакви снимки и реших, че поне първия е пуснат, ама май не.

Общи условия

Активация на акаунт