Случи ми се нещо странно XXIV

• 112 723
  • 912
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Щом над вас има подпокривно пространство - там може да има умрял гълъб или плъх. Ако са тровили плъхове в блока ви - може да има горе какво да ви мирише. А на гълъбите не им трябва ключ - влитат през някой счупен прозорец. Вземете ключа, отворете и проверете.

# 181
Вмирисани чорапи и обувки ?
В сифоните се налива чаша вода , която служи като тапа за миризмите .

# 182
Наистина има ел. кабели там където мирише. Има и ел. кутии, има и отворени ел.кабел разпределители. Обаче, как така мирише на мъртво? Не трябва ли кабелите да миришат на изгоряла гума,пластмаса? Наистина има ел. печка. Вероятно от време печката се намалява и затова миризмата  спира.

Все пак искам да попитам. Как така мирише на мъртво. Има логика това с кабелите.

Пробвах с топлата вода, ВИК, сифони... не мирише. Обаче в една стая яко се надува печка и това месеци наред.

Вече си мисля, че е демон. Ще кажа утре да изключат печката, за тест.

Мисля, че мистерията е разрешена. Това са кабелите. Не са сменени от 30 год.

Брей, да му се невиди. Направо не мога да повярвам. От кабелите миришело на труп.

Благодаря и на двамата, които постнаха тази идея, че изгоряли кабели миришат на мърша.

Вече, честно полудявах. Ако миришеше постоянно, добре. Обаче това е фантомна миризма и 5 здрави човека я усещаме като се появи или изчезне.

Сега почвам да правя тестове с печките.

Направо не мога да изкажа благодарностите си.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 23:39 от forum1

# 183
Вмирисани чорапи и обувки ?
В сифоните се налива чаша вода , която служи като тапа за миризмите .

Това ще са чорапи един път.. сваляш обувка и почва да мирише на сушеница. Dizzy Face После в темата тук:  "мирише ми на сушеница, но не знам от къде? Може ли починалият ми дядо да намеква, че пренебрегвам традициите?"

# 184
А как мирише труп? На какво?

# 185
Хора , разгадах от къде прихващам сигналите с бебефона 😂 оказа се , че явно още има таксита с радиостанции ... е така се уговарят къде да отидат по цял ден ги слушам . Снощи пак ме питаха дали има някой. Изкушавам се да им кажа , че съм там , на линия 😁

# 186
А как мирише труп? На какво?
Абе и аз това се зачудих пък изведнъж някакви кабели. Де ти кабели, де ти труп.

# 187
Айде сега, как миришел труп! Покрай умряло животно на улицата не сте ли минавали? Не мога да кажа защо изгорял кабел мирише по същия начин, но така мирише.

# 188
  • на брега на морето
Миризмата на човешки труп никога не може да се сбърка. Освен че е много силна тя е леко сладникава.

# 189
Хора , разгадах от къде прихващам сигналите с бебефона 😂 оказа се , че явно още има таксита с радиостанции ... е така се уговарят къде да отидат по цял ден ги слушам . Снощи пак ме питаха дали има някой. Изкушавам се да им кажа , че съм там , на линия 😁

Значи не е бил Веско Маринов😀😀😥😥😥😥

# 190

Значи не е бил Веско Маринов😀😀😥😥😥😥

Уви не 😁

# 191
Проблемът не е в кабелите. Оказа се хладилник Либхер. Утре ще го ремонтирам, за да видя какво точно мирише.

# 192
Падаааммм.😄😄😄😄. Честно?
Труп, кабели, хладилник? Е не мога да се сдържа.🤪🤪🤪🤪

# 193
Падаааммм.😄😄😄😄. Честно?
Труп, кабели, хладилник? Е не мога да се сдържа.🤪🤪🤪🤪
Хич не е по темата, ама в стария ни хладилник дупчицата вътре (не се смейте, термини не знам, още по малко пък защо е тая дупчица 🙈) беше потекло кръв от месо. Той спря да работи и явно от затоплянето така се вмериса, точно на умряло 😂 Хем веднага го изчистих, ама явно не добре

# 194
Аз си се смея, ама вие не ми обръщайте внимание, колкото е смешно толкова и сериозно де. Все очаквам да се включи някой патоанатом по темата.
 Тази дупчица е (предполагам) за отвеждане на излишната влага и вода. Ако случаят на форум 1 е същия или подобен просто да капне белина в тази дупчица и да се свършва.😜

Общи условия

Активация на акаунт