Случи ми се нещо странно XXIV

• 112 685
  • 912
  •   1
Отговори
# 405
  • в кукувиче гнездо
И аз мисля, че е сомнамбулизъм, ако беше през деня докато е буден и да разправя, че вижда разни неща, да за лекар е, но той спи, така,че...
E,майката пише, че е в будно състояние, събуден, но леко сънен. Взели са го след това да спи при тях, но не е заспивал... Нещатата не са баш както трябва. Най-малкото е хубаво да се направи консултация с лекар.

# 406
Сомнамбулите отговарят( поне аз така съм правила Simple Smile ) и после не помнят, но наистина за успокоение може да се говори с лекар.

# 407
И аз съветвам за лекар. Толкова дълго време да е в такова състояние и объркан не е нормално.
Не отлагайте

# 408
Относно чувството, че съм живяла някъде, чувствам се така в Англия. Винаги съм имала влечение към тази страна и първия път, в който я посетих бях като зашеметена.   Все едно се завръщам у дома след дълго пътуване. Никога не съм се виждала там в сънищата си, но просто знаех някои неща, усещах едно странно чувство, когато видя стадо овце да пасе по зелените поля...
 В крайна сметка живях в Англия 3 години, като през цялото време имаше едно чувство, че нещо не е наред, нещо е сбъркано. Все едно живеех в някаква изкривена реалност. В крайна сметка стигнах до извода, че съм на правилното място, но времето е грешно.
Предполагам, че всички тези усещания са били спомени от минал живот, през друга епоха.

Все едно описваш мен.
По абсолютно същия начин се чувствах и аз.
Такова спокойствие и блаженство при първата ми стъпка на английска земя. Точно сякаш си си дошла у дома. Но после объркването с това, че нещо не е така...
Не бях го поглеждала от гледна точка на 'правилното място, но в грешно време"

# 409
Аз съм сомнамбул, за който не знае няма и да разбере че спя 😉 При мен се появява когато съм под стрес, не е постоянно. По лошото (за мен) е че и помня, просто нямам контрол над себе си 😉
Според мен си е сънувало детето ✌ Но за успокоеное може да поговорите с някое мед лице

Имам някакъв "спомен" и винаги изпитвам ужас когато влизам в някое загасено мазе. Пералното помещение е в мазето и се налада всеки ден да слизам 😉 За части от секундата "виждам" нещо, дори не успявам да разбера какво но изпитвам ужасен ужас. Понеже е в графа паранормално съм наясно че си въобразявам, но това не ми пречи да виждам и аз така ясно. Позната баба ми ля куршум и се бях оправила за 2-3г ама от година на сам пак се почна

# 410
Здравейте , с приятеля ми се нанесохме в ново жилище началото на Януари . Веднъж както си миех чинии усетих нещо странно . Почуствах се все едно някой стои зад мен . Усетих присъствието на някого точно зад мен , обърнах се и все едно това нещо излезе от стаята и отиде в коридора. Не видях нищо , само го усетих . Имаме куче та се огледах за него , но то е голямо и се чува като се движи , ноктите му се чуват как се удрят по пода , а аз не го чух . Кучето си спеше необезпокоявано в хола. Реших , че нещо си въобразявам , докато преди 2 седмици готвех нещо на котлона и пак усетих същото - все едно на масата зад мен , някой беше седнал на стола . Не знам как да го обясня и дали ще ме разберете , все едно с периферията си видях някой да седи  там и го усетих . Обръщам се- няма никой 💁🏻♀ . Иначе не се случва нищо друго , няма странни шумове и да се местят предмети . Някой знае ли какво може да е това или си въобразявам ?

# 411
  • Sofia
Живеел ли е друг преди вас?

# 412
Живеел ли е друг преди вас?
Да , преди нас е имало 2 ма собственици.

# 413
  • Sofia
Живи ли са?

# 414

Човека от който купихме апартамента е жив , но той е живял с майка си . До колкото знам и тя е жива . За хората преди тях не знам

# 415
  • Sofia
Техни мебели има ли останали?
Може да напръскате със светена вода или да извикате поп да освети дома.

# 416
Здравейте!
Това, което ме интересува дори не зная как да го потърся в нета. Странно е. За някои е налудничево. Но е факт. Който не може да се обясни.
Моя приятелка от години разваля техника, до която се доближи. Например, поне 10 телефона е сменила (някои са ползвани преди от друг без проблеми, някои са били нови) и щом попаднат в нея започват различни проблеми с тях. У тях премигвали четири крушки, даже ел. техникът не могъл да каже защо. Сяда вчера на компютъра на колежкта и той “изгаря”. Такива неща.
На всеки се случва. Но при нея е постоянно. Особено това с телефоните вече стана абсурдно. Grinning
Сега влизам в тема, която лаиците смятат за смешна, но всеки човек има енергия, какво може да е по-силното при нея. Абе дори да си невярващ, ами то вече стана и смешно, и плашещо. Шегувам се с нея за магнитни полета и такива. Но то явно има нещо.

# 417
Същата съм и аз. Около мен всичко "гори", мига, спира да работи, пада. Особено като съм нервна, разстроена, депресирана. Примерно, на каса в магазин редовно има проблеми със системата, на метростанции понякога от петия път ми отчита билета, служебните компютри или сървъри имат технически проблеми.

# 418
И какво му е толкова странно и абсурдно, че чак пък и налудничаво? Човек има електромагнитно поле и то е отдавна известно на официалната наука. Не виждам защо да няма някакви аномалии в полетата на някои хора или при определени емоции и те да влияят на уредите. За мен дори не е странно.

# 419
  • Deutschland
Същата съм и аз. Около мен всичко "гори", мига, спира да работи, пада. Особено като съм нервна, разстроена, депресирана. Примерно, на каса в магазин редовно има проблеми със системата, на метростанции понякога от петия път ми отчита билета, служебните компютри или сървъри имат технически проблеми.

И аз съм така. Всичко около мен се разваля, чупи или гърми когато съм ядосана или нервна

Общи условия

Активация на акаунт