Седмокласници 2020/2021 - Тема 6

• 29 580
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Аз уж гледах, но не разбрах в крайна сметка за взето конкретно решение по въпроса. Но пък подозирам как ресторантьорите ще се активират още повече сега да мрънкат и ще успеят накрая.

# 301
  • Варна
epicagotenmoten, тези правила за редактиране са много полезни, благодаря.
Питам се обаче, защо не се преподават и по-важното, изискват. Не може второ срок на 7 клас да учиш правила за редактиране. Това трябва още от 4 клас да върви, трябва да ти е навик.

# 302
  • София
Говорят за някакво въртене, което никак не е ясно как ще стане и на какъв принцип. Да видим. Смешно ми стана как са го обобщили в offnews, съвсем картинно си го представих:
Цитат
Учениците от 5-и до 12-ти клас ще започнат да се въртят на присъствено обучение след 31 януари.

# 303
epicagotenmoten, тези правила за редактиране са много полезни, благодаря.
Питам се обаче, защо не се преподават и по-важното, изискват. Не може второ срок на 7 клас да учиш правила за редактиране. Това трябва още от 4 клас да върви, трябва да ти е навик.
съмнявам се, че изобщо ги учат в училище
това най-вероятно е от частен учител
как може да изискват неща, които никой не им преподава
а за присъствено обучение-мисля, че ще е  не повече от две седмици, после очаквам трета вълна на грипа
поне децата да вдишат глътка свобода Smiley

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 14:33 от The Invisible

# 304
  • София
За Ковид не знам, но забелязвам при малките, че вече доста от тях отсъстват  с други сезонни грипни симптоми. Така или иначе се разболяват децата от нещо като се съберат много на едно място. С тази масова истерия и дезинформация вече стават смешни - всеки говори каквото му дойде на акъла и след 2 дни вече са на друго мнение...

# 305
  • гр.Варна
Дано се връщат в училище,че с това стоене в къщи и още повече през зимата,съвсем ще полудеят тези деца.
В нашето училище са казали резултатите от общински кръг по математика и сина ни се класира.За пръв път.Много обича математиката,но все бърза и омотава задачите в някакъв момент и все е на косъм от класиране.Този път е много щастлив. Simple Smile

# 306
epicagotenmoten , полезни са тези правила, благодаря! Но се чудя като не се учат в училище дали е възможно да се счетат за някакъв вид знак за разваляне на анонимността...

Дъждец, а какво е ОЛИ?

# 307
отговор на литературен въпрос

# 308
  • София
ОЛИ не е ли Олимпиада ?
ОЛВ беше "Отговор на литературен въпрос".

# 309
Ох, пак съм го объркала. Отговор на литературен въпрос естествено.

При вас взет ли е вече?

# 310
  • София
Говорят за някакво въртене, което никак не е ясно как ще стане и на какъв принцип. Да видим. Смешно ми стана как са го обобщили в offnews, съвсем картинно си го представих:
Цитат
Учениците от 5-и до 12-ти клас ще започнат да се въртят на присъствено обучение след 31 януари.
Да, аз и в другата тема се поправих - то било ще се въртят, а не ще се връщат, както явно ми се е приискало. Чукча писатель, чукча не читатель! Blush

# 311
epicagotenmoten , полезни са тези правила, благодаря! Но се чудя като не се учат в училище дали е възможно да се счетат за някакъв вид знак за разваляне на анонимността...
Попринцип тези правила уж се преподават още в начален етап и учителите в среден курс смятат, че децата ги знаят, затова не наблягат и не ги изискват.
И да това ми е дадено от моята учителка, която в продължение на години е била проверяващ на НВО и ДЗИ. Затова не мисля, че ще бъдат счетени за знак. На преразказа на мойто НВО ги използвах и ако бяха знак щях да имам 0 точки, но уви това не се случи.

# 312
  • София
За Ковид не знам, но забелязвам при малките, че вече доста от тях отсъстват  с други сезонни грипни симптоми. Така или иначе се разболяват децата от нещо като се съберат много на едно място. С тази масова истерия и дезинформация вече стават смешни - всеки говори каквото му дойде на акъла и след 2 дни вече са на друго мнение...

Е, то сезонен грип през януари винаги е имало. При дъщеря ми няма пък отсъстващи деца.
И не виждам никаква истерия с дезинфекцията - всичко е проформа за мен, нищо не се е променило толкова, освен, че са монтирани някакви си диспенсъри на входовете.

Плаши ме нерешителността на нашите управляващи - ще го мислят до 31 януари, през това време ресторантьорите ще окажат натиск, ще отворят, учениците я ги върнат, я не или пък ще ги ротират, което не знам дали е по-добрия вариант и в един момент пак ще ни затворят.

# 313
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Попринцип тези правила уж се преподават още в начален етап и учителите в среден курс смятат, че децата ги знаят, затова не наблягат и не ги изискват.
И да това ми е дадено от моята учителка, която в продължение на години е била проверяващ на НВО и ДЗИ. Затова не мисля, че ще бъдат счетени за знак. На преразказа на мойто НВО ги използвах и ако бяха знак
щях да имам 0 точки, но уви това не се случи.

съжаляваш, че нямаш 0 точки? Wink

# 314
  • София
Плаши ме нерешителността на нашите управляващи - ще го мислят до 31 януари, през това време ресторантьорите ще окажат натиск, ще отворят, учениците я ги върнат, я не или пък ще ги ротират, което не знам дали е по-добрия вариант и в един момент пак ще ни затворят.

И аз мисля, че заведенията ще ги отворят много скоро, тъй като се говори за някакъв протест другата седмица на ресторантьорите, а управляващите точно сега преди изборите се стараят да спечелят симпатиите на всеки един гражданин.
И ако отворят заведенията, заразените със сигурност ще се увеличат и кой отново ще върнат вкъщи - учениците.

Общи условия

Активация на акаунт