Януари дойде и донесе ни чертички две ! ~бебеправене 383~

• 35 675
  • 757
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте,
Дойде време да се включвам при вас, ако ме приемате Simple Smile
На 32 години съм, започнахме опитите миналия месец. С нередовен цикъл (35-50 дни), след натоварване с глюкоза ендокриноложката ми изписа малка доза Глюкофаж, имам и латентна хипофункция на ЩЖ. ТСХ ми беше 2,35 последно, каза, че ще коригираме, ако забременея. Половите хормони също не са ми идеални. Тъй като не мога да засека дали имам овулация, ме прати на фоликулометрия, на 02.02 имах фоликул 15 мм, на 11.02 ще видим дали се е спукал и съм имала овулация. Явно не всичко ми е перфектно, но засега ще действаме и да видим какво ще стане.
Пожелавам на всички да не се задържат дълго тук, а на бременните момичета честито! Heart Decoration

# 736
Момичета, страшни сте! Честити чертички и нека се насищат идните дни, а след 9 месеца да се похвалите с пухкави, здрави бебоци!!! 🍼 💝

# 737
  • София/Севлиево
Излезе ми резултатът-91.500.Направо не мога да повярвам.От обяд обаче ми зацапа малко розово.Чух се док и той каза да спра Акарда и да увелича Дуфастона.И повече почивка.Повторение на теста в четвъртък (тогава и прогестерон ще пусна,че го забравих).И вярвам,че всичко ще е наред.За ден 8 на 1 бластоцист резултатът е повече от отличен...

# 738
Ели, честито! Лека бременност до термин, няма значение от пола, твое си е Grinning

# 739
Излезе ми резултатът-91.500.Направо не мога да повярвам.От обяд обаче ми зацапа малко розово.Чух се док и той каза да спра Акарда и да увелича Дуфастона.И повече почивка.Повторение на теста в четвъртък (тогава и прогестерон ще пусна,че го забравих).И вярвам,че всичко ще е наред.За ден 8 на 1 бластоцист резултатът е повече от отличен...

Relaxed Relaxed Relaxed

# 740
Браво, браво, Ели, чудесен резултат! Повличай крак на процедурни и порочни ЧХГ-та! И спокойствие и рахат следващите 8 + месеца!

# 741
Елиии, честитооо! Много се радвам 🥰🍀
Лека бременност до финал и да ни ръсиш с розовко ❤️
Честито и на Мис, същото важи и за нея.
На всички останали стискам палци и чакам да се похвалят.
Аз все още си чакам първия МЦ след лапарото, който по календар трябва да дойде на 14ти февруари 😅 Стискайте ми палчета още този цикъл да имам О и аз да се похваля март с две дебели чертички 🍀🍀🍀🤞❤️

# 742
Ели , супер ти е чхг-то. Аз първо във ФБ го видях и много се изкефих Hug
Джеси, трудно мога да докарам до футболен отбор предвид възрастта ми, ама и на баскетболен ще съм доволна. На тази стимулация имам двойно повече фоликули от предната,но вече колко яйчица ще има...

# 743
Честито, Ели и Мис! Бъдете здрави и благословени! Heart

# 744
  • София/Севлиево
Иренка,още не съм получила покана за приятелство във ФБ Simple Smile Ако знаеш с колко народ сме се открили там от тук Simple Smile Уж е форум,пък се разпознаваме една-друга Simple Smile Ама лошо няма Simple Smile Даже е хубаво,когато видиш реалния човек отсреща.И ще стискам палци да се получи отбора,пък бил той и баскетболен Simple Smile

# 745
Мога да ти пусна. Няма проблем, тъкмо да кажеш от къде е черно - бялата ти пола, че много ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
Пропуснах одеве Мис . Честито и на теб и до термин!

# 746
  • София/Севлиево
Мога да ти пусна. Няма проблем, тъкмо да кажеш от къде е черно - бялата ти пола, че много ми харесва Stuck Out Tongue Winking Eye
Пропуснах одеве Мис . Честито и на теб и до термин!
Simple Smile От Мания ми е за цял 1 лев,нали знаеш ,че съм фен на ВУ...

# 747
Ели, Мис, честито момичета, много се радвам за вас Heart Heart

Аз днес си прибрах на топло две 5дневни снежинки и на 19.02 ми е теста Relaxed

# 748
# 749
60 отговора, нямах съмнение какво да очаквам Simple Smile

Ели, Мис, честито!! Прекрасни новини! Спокойствие и успешен финал!

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:25 от Kari88

Общи условия

Активация на акаунт