Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 726
  • 833
  •   1
Отговори
# 195
Слагане на плочки е 30 лв. Плочки на промоция се намират и за 25-30 лева. Материал и фуги не са скъпи. ВиК съм го сложил отделно. Колко според да струва слагането на плочки в малка баня? Там и квадратурата е малка. Все пак не става дума за баня с размер 6-7-8 квадрата. Ти си купувала в хубав квартал. Добре знаеш, че хубавите квартали са скъпи. Когато този апартамент се направи ще струва повече, отколкото му е сегашната цена плюс довършване.

# 196
Нико, споделям мнението ти, но не разбрах към кого се обръщаш.

# 197
Нико извади тежката артилерия - снимки преди/след. Simple Smile

Аз продължавам да съм ЗА апартамента в Яворов, пък нека е партенка и реклама.
Ремонтът ще е скъп, изобщо не го отричам, но цената на жилището ще скочи страшно след това.

И добавям 133-то в списъка с добрите училища в квартала. Средата не се замества с никакви частни уроци.

Но всеки е свободен да си запише детето, където сметне за добре.
Аз пак не разбирам, хората го купуват, за да живеят в него. Какво от това, че в последствие ще стане евентуално по-скъп? Би имало някакъв смисъл, ако се купува с цел препродаване. Но какво значение има това за апартамент с цел използването му!?
Значи купуваш супер скъп коптор, набиваш 30к евро за ремонти и после ще те топли мисълта, че вече ти струва повече жилището?

# 198
Фък, разбираме, че не разбираш, но Саиван още в началото на дискусията каза, че точно това търси, имот, който да пази и увеличава стойността си. Че живеят в него не пречи на това. Моментното състояние няма нищо общо, състояние се прави, локация и разпределение не. Отделно, че качеството на живот в Яворов няма много общо с качеството на живот в МанЛи, та и докато го обитават, си има ред предимства.  А ти ако си ок да живееш без улица, да ходиш с кола за хляб,  да се здрависваш със съседа през балкона и да гледаш отблизо чуждите прозорци, а след 20 години обитаване имотът ти да е изгубил голяма част от стойността си, други не са.

За училищата Емма го е написала, не е все едно частните уроци на какво надграждат.

Мандаринка, частният учител не може да изравни знанията и уменията на децата, които обучава. Може да даде на всички еднакво, но крайният резултат няма да е еднакъв, а ще зависи от основата, с която са дошли при него.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 18:04 от Анонимен

# 199
Нико извади тежката артилерия - снимки преди/след. Simple Smile

Аз продължавам да съм ЗА апартамента в Яворов, пък нека е партенка и реклама.
Ремонтът ще е скъп, изобщо не го отричам, но цената на жилището ще скочи страшно след това.

И добавям 133-то в списъка с добрите училища в квартала. Средата не се замества с никакви частни уроци.

Но всеки е свободен да си запише детето, където сметне за добре.
Аз пак не разбирам, хората го купуват, за да живеят в него. Какво от това, че в последствие ще стане евентуално по-скъп? Би имало някакъв смисъл, ако се купува с цел препродаване. Но какво значение има това за апартамент с цел използването му!?
Значи купуваш супер скъп коптор, набиваш 30к евро за ремонти и после ще те топли мисълта, че вече ти струва повече жилището?
После живееш в хубав квартал, в хубав апартамент. Детето ти учи безплатно в хубаво училище и наоколо има хубави паркове където да го извеждаш. Все пак се търси апартамент в добър за отглеждане на дете район. Защо продължава да се спряга сумата от 30 к евро?

# 200
  • София
Фък, разбираме, че не разбираш, но...
+1

133-то го вмъкнах като допълнение към 6-то, 7-мо, 127-мо и т.н. Все нелоши училища в един и същ "квартал". Просто се преплетоха темите. 31-во също държи позиции в челните места от години.

# 201
Илит, разбрах. То 31 назад вече го обсъдихме, районно е на ап на Омуртаг, както и 119, районно на онзи в Изток.

# 202
Нико, споделям мнението ти, но не разбрах към кого се обръщаш.
Към милтана.

# 203
Здравейте виждам че се е разгоряла сериозна дискусия.Последните седмици обикалям по огледи видях 30-40 апартамента.Първия ни избор беше апартамента в Гео Милев но се оказа че е продаден.Купувачите оставили депозит и си чакали одобрение за кредита.на нас ни го показаха в случай че нещо се провали с кредита.След това ходих да гледам в стрелбище ЕПК на 110 000евро но  вдигнаха цената на 125000 евро.Звънях и на обяви в Гоце Делчев но това което ми хареса на обява беше продадено явно набирателни.
Аз питах за локацията и за училище за детето но всички са се фиксирали в ремонта.От това което видях всички се нуждаят от подобен ремонт ,въпреки че изглеждат по добре,същата работа трябва да се свърши.И затова се спрях на тези в Изток и Яворов
понеже ми изглежда че имат най голям потенциал и всички казват че са на добра локация.На обява нещата изглеждат по един начин но действителноста е друга.Ако стигнем до сделка ще пиша.

# 204
  • София
Малко забравяте къртенето с извозването - 3-4к на всичко. Добавете и външна изолация и измазване още 5к.
А за мухала може да идва и от горните етажи. Този апартамент за да стане 3 стаен по БДС с готова баня и настилки без обзавеждане му трябват 50к лева. Аз бих сложила още 30% за непредвидени разходи

# 205
Саиван - не се стърпях да потърся - ако не е фейк обявата - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16098582610490 … k=69d8ap&f1=1
Пак има нужда от ремонт, но тръгвате от друго ниво ако ме разбираш. И да, всички сме се вторачили в ремонта, защото той ще е съществен и може би съсипващ, това се опитваме да ти внушим. но всеки си знае. Съжалявам че се  е продал този в Г.Милев, много некоректно да държат обявата при тази ситуация.

# 206
не е фалшива аз ходих да го гледам на 110 000 явно след всеки оглед вдигат цената.
Това е някакво бетонно чудо не знам колко входа ,аз ходих с кола и трябваше да спра
на километър от там ,апартамента не е лош но мястото е някакъв хаос може да е добра локацията
но е супер застроено.

# 207
Да, тук се съгласявам веднага. Презастроено е, има много НС нагъчкано между СС, аз се надявах че това като е ЕПК има въздух около него, но не би. Май Томева ще излезе права като твърдеше, че повече предложения имало за западни и северни квартали за продажба.

# 208
Саиван, точно това се опитвам и аз да обясня, че  разлика между прилично запазено и старо за изриване на практика няма, все изриваш до тухла и сменяш всичко. И че на  обявите фотошопират, като че ли който го види, няма да разбере разликата. Обаче не вярват.

За училищата ти казахме, ако се спрете на друго, пиши и за неговото ще ти кажем.

Ние скоро ходихме към Стрелбище и вярно много са го нагъчкали с НС между високи СС. А беше хубаво място. Само улиците до пазара Иван Вазов са по-добре, запазили са си предишната визия.

# 209
.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 08:59 от tanitkata

Общи условия

Активация на акаунт