Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 762
  • 833
  •   1
Отговори
# 210
Да, разлика няма. В единия случай мажеш един латекс и циклиш паркета. В другия стържеш мухъла от стените и от там нататък започваш от гола тухла ....И какво фотошопирано например видя в сменената дограма, само тя е няколко хиляди спестени. За паркиране Стрелбище и въобще навсякъде вече стана ужасно, затова без паркомясто или гараж е трудно. Ако ще и лилава зона да сложат, колите са вече прекалено много.

# 211
Аз само едно разбрах - 90% от българите не могат да си позволят ремонт на жилищата с тия цени на майсторите. Взимат повече от някой програмисти.

# 212
Здравейте, можете ли да споделите мнение за апартамент тип мезонет с градина на партерен етаж? Как е положението от към температура, шум и тн? Харесали сме си такъв апартамент в комплекс Мона на BLD в Манастирски ливади изток, но сме с големи колебания заради етажа и квартала. Апартаментът е със западно изложение, около 95 кв чисти. Благодаря предварително!

# 213
Ето тук прочети ако имаш време, писали сме и за типа апартамент и за квартала - https://www.bg-mamma.com/?topic=1282571

# 214
Milittana, не си виждала онзи ап на живо и няма как да знаеш дали.това правиш или изриваш до тухла. А за да са толкова фотошопирани снимките му си има причина и аз, без да съм го виждала, мога да предположа каква е.  Дори дограмата на тези снимки не можеш да знаеш дали не е за смяна. А и Саиван ти го каза -едно е на снимки, друго е на живо. То не се иска много акъл и само са се сетиш,де, но явно си решила да упорстваш. Твоя си работа.
Пред нас и в момента има свободни места за паркиране.Така че недей да обобщаващ на едро.

# 215
Попея, скрий се с твоите глупости. Друго нямам какво да ти пиша. Коментирам с хора, с които мога да се разбера и обменя опит. Хич не ме интересува с какво си съгласна и с какво не. И ще обобщавам както си искам на едро или дребно, всеки ден минавам и виждам какви места има и какви няма. Аман от снобарии в Долен Лозенец. На всяка тема мерудия с твоя топ квартал.

# 216
Не се карайте, а вижте каква благословия биде илюстрирана от темата - всеки харесва различно нещо и е готов да си отстоява позицията. А това си е истинска благословия, защото иначе щяхме да се избиваме за шепа имоти. А така търсенето е разпределено много по-равномерно, и слава богу.

# 217
А и първите етажи се продават 😀.
Ако никой не купуваше партерите, трябваше да почтнем да строим без първи етаж, както албанците или като в Санта Лусия 😁

# 218
Първи етаж се предпочита от хора с проблемно придвижване, възрастни например и в блокове без асансьор.

# 219
Ето този, за когото говорех по-рано. Права бях и за цената.
https://m.olx.bg/ad/prodavam-apartament-CID368-ID8qr5C.html?quer … D1%82%D1%8A%D1%80
Ако мнението на Танграта за новите в темата, нямащи опит с ремонти, беше към мен, то ще кажа, че имам три основни такива на старо строителство в София в последните години. Наясно съм с цените и на майсторите, и на материалите. Отново бих се впуснала в нов ремонт, за да си го направя по свой вкус и удобство.
И аз го гледах този във ФБ и ми хареса като концепция. А цената...хммм...ми търсят си хората, що да не си я търсят, но аз толкова лично не бих дала...

# 220
  • София
Тая конструкция е само за много мек климат.
Ако си построиш така в София, като забръсне отдолу вятърът зимата, ще стане 100 пъти по-зле от 1ви етаж.
То на 1я ет това му е лошото, студът отдолу.
А при тая конструкция е 100 пъти по-зле.

1ет се предпочита и от хора с ограничен бюджет. Или със заети други етажи.
Аз съм купувал 1ви, защото е бил последният свободен.

# 221
Затова най добре е партера да са магазини или гаражи. Относно снимката, скоро видях в София такъв блок, на колони и пространството беше оформено като паркоместа.

# 222
Попея, скрий се с твоите глупости. Друго нямам какво да ти пиша. Коментирам с хора, с които мога да се разбера и обменя опит. Хич не ме интересува с какво си съгласна и с какво не. И ще обобщавам както си искам на едро или дребно, всеки ден минавам и виждам какви места има и какви няма. Аман от снобарии в Долен Лозенец. На всяка тема мерудия с твоя топ квартал.
Ох, че сме нервни... Wink И аз като теб пиша, каквото намеря за добре, а че на теб ти се струват глупости, не е мой проблем. За ремонтите съм направила достатъчно, за да знам какво говоря, а и виждаш, че и Саиван е на подобно мнение, което не знам защо толкова те изнервя Simple Smile
Обобщавай, само че не е така. Има места, където са само малки сгради и къщи, които в голямата си част имат или гаражи, или дворове с паркоместа, така че на улицата има места. А има и такива, където това не е така. Сигурно не минаваш където трябва Simple Smile Мой или не, кварталът е топ обективно,  както и други такива има. Не виждам защо това да е проблем.
Не се карайте, а вижте каква благословия биде илюстрирана от темата - всеки харесва различно нещо и е готов да си отстоява позицията. А това си е истинска благословия, защото иначе щяхме да се избиваме за шепа имоти. А така търсенето е разпределено много по-равномерно, и слава богу.
Да бе, хич не е разпределено даже. Човекът обиколил 30-40 обяви в хубавите квартали и накрая останали само 2, и то компромисни, на 1 етаж, другите или фалшиви, или вече продадени. На това ако му викаш разпределено търсене.... Всъщност огромната част от хората искат едно и също, разликите са само в компромисите, които са готови да направят, когато не могат да го имат.

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 23:25 от Анонимен

# 223
Е, той не търси в "Иван Вазов" , центъра или в "Лозенец", значи и за други квартали има търсене. Пак е разпределение.
А и аз имах предвид не само локацията а много по-общо - изискванията към апартамента, кой с какво е склонен да прави компромиси и прочее.

# 224
Е, той не търси в "Иван Вазов" , центъра или в "Лозенец", значи и за други квартали има търсене. Пак е разпределение.
А и аз имах предвид не само локацията а много по-общо - изискванията към апартамента, кой с какво е склонен да прави компромиси и прочее.
Всъщност, точно там започна да търси, първоначално (даже аз за обява в Лозенец се включих), но там пък съвсем нищо няма, и разшири с Гео Милев, Стрелбище, Гоце Делчев. И пак няма. Виж, в Дървеница, Мусагеница, Младост и т.н. явно  има, колко обяви му дадоха на човека за там.  Накрая може и до там да разшири, знае ли се....
Да, за последното си права.

Общи условия

Активация на акаунт