Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 720
  • 833
  •   1
Отговори
# 225
Ето този, за когото говорех по-рано. Права бях и за цената.
https://m.olx.bg/ad/prodavam-apartament-CID368-ID8qr5C.html?quer … D1%82%D1%8A%D1%80
Ако мнението на Танграта за новите в темата, нямащи опит с ремонти, беше към мен, то ще кажа, че имам три основни такива на старо строителство в София в последните години. Наясно съм с цените и на майсторите, и на материалите. Отново бих се впуснала в нов ремонт, за да си го направя по свой вкус и удобство.
Ако наистина се намира в района на Витошка и за това състояние 2650 е/м2 не са много.

# 226
Този в района на Витошка е ремонтиран и обзаведен като за краткосрочен наем. 3 ет. без асансьор. Спалнята е малка, толкова, че се налага да се сложи леглото пред прозореца. Което е широко разпространено в САЩ (съдейки само по това, което съм гледала по ТВ-то), но в България не е особено прието. Ламинатът е за смяна - този цвят ми изглежда на любимата на много потребители черешКа. Банята е за тотален ремонт с това безумно съчетание на цветове. Освен това и тя е малка - тясно коридорче. Вижте къде е сложен душът - отстрани на тоалетната чиния.
Колкото и да е до Витошка, това е малък апартамент за сам човек или за млада двойка без деца (заради етажа без асансьор). Но пък младата двойка не виждам как би харесала толкова малка баня.
Накратко - локацията да речем, че е ОК, базовата цена на квадрат е висока, но след това, заради самия апартамент следва да се намалява заради недостатъците му. Тази цена е висока, въпреки локацията. Поне според мен.

Финално да се изкажа за апартамента в Яворов на Саиван. Неотстраним недостатък, за мен, е ниският партер и надвесът от горните етажи, което влияе на осветеността. Иначе като разпределение е много добре, позволява различни решения, след скъп и продължителен ремонт.

# 227
Фък, разбираме, че не разбираш, но Саиван още в началото на дискусията каза, че точно това търси, имот, който да пази и увеличава стойността си. Че живеят в него не пречи на това. Моментното състояние няма нищо общо, състояние се прави, локация и разпределение не. Отделно, че качеството на живот в Яворов няма много общо с качеството на живот в МанЛи, та и докато го обитават, си има ред предимства.  А ти ако си ок да живееш без улица, да ходиш с кола за хляб,  да се здрависваш със съседа през балкона и да гледаш отблизо чуждите прозорци, а след 20 години обитаване имотът ти да е изгубил голяма част от стойността си, други не са.

Скрит текст:
За училищата Емма го е написала, не е все едно частните уроци на какво надграждат.

Мандаринка, частният учител не може да изравни знанията и уменията на децата, които обучава. Може да даде на всички еднакво, но крайният резултат няма да е еднакъв, а ще зависи от основата, с която са дошли при него.
Аз вече ти казах на теб, нищо от това подчертаното не е вярно за мястото, където аз живея, нищо че като цяло на квартала му се носи такава слава. Ако искаш можем да се хванем на бас, че разстоянието от моя прозорец до прозореца на другия блок е няколко пъти повече, отколкото разстоянието от твоя прозорец до прозореца на другия блок. Правиш забележка на другите да не обобщават на едро, но ти правиш абсолютно същото. Отстрани изглежда смешно и комплексарско. Wink
И защо постоянно сравняваш с моя квартал? Нима в София няма други квартали?

П.С. мненията ти доста се припокриват с мненията на Илит. Чак изглежда като да сте един и същи човек.

# 228
Ето този, за когото говорех по-рано. Права бях и за цената.
https://m.olx.bg/ad/prodavam-apartament-CID368-ID8qr5C.html?quer … D1%82%D1%8A%D1%80
Ако мнението на Танграта за новите в темата, нямащи опит с ремонти, беше към мен, то ще кажа, че имам три основни такива на старо строителство в София в последните години. Наясно съм с цените и на майсторите, и на материалите. Отново бих се впуснала в нов ремонт, за да си го направя по свой вкус и удобство.
Ако наистина се намира в района на Витошка и за това състояние 2650 е/м2 не са много.
На мен също ми хареса обявата, приятно е ремонтиран, но има някои сериозни недостатъци. Първо - частично подменена ел.инсталация при сграда от 55-та година. Второ - място за пералня и сушилня в някакъв остъклен балкон към спалнята или нещо подобно беше. Иначе трети етаж без асансьор не е болка за умиране. Да не се пропуска, че тези 62 квадрата са чисти, отделно има мазе и таван. Цената не е твърде висока, виждала съм и по-нахални предложения. Според мен е добър за инвестиция или за живеене на сам човек.

# 229
  • София
Цялата баня е за правене, не отговаря на обзавеждането на апартамента.
За Еърбнб става, ама след като се възстанови пазара. За сам човек също.

# 230
Специално за Саиван - видяхте ли това в Гео Милев - https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16004389101100 … k=69fq89&f1=1

# 231
Фък, убеди ли се, че и м чужбината локацията е най-важното при избор или ти трябват още потребители, живели там, да ти го кажат? Не си млад, ако наистина си купил през 2005та (както писа), но нямаш много познания по темата.
 Меко казано.
За твоята локация ти самият си се оплаквал назад в темите точно от тези неща. Разбери се със себе  кое е вярното. Аз от моята оплаквания никога не съм имала.

# 232
  • София
Ще трябва да намалява цената на Яворов. Доста по-добри предложения на по-добри цени..
Залагам че в неделя на обед ще е намалена на 109к евро Simple Smile

# 233
Изглежда много по-добре от копторите. Остава да е реално да го хареса Саиван. И да не го изпреварят, ако все пак го хареса.

# 234
Нали? Аз погледнах и уличката в квартала, много е приятно наоколо.

# 235
  • София
Гео Милев 112к Е, 80кв чисто, 2ст+ отделна кухня, доста прилично ремонтиран, 1ет
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15916904646776 … k=6923ti&f1=1
Този аз го пуснах, на страница 3та. Само че обявата е друга. И снимките също.

# 236
Остава и да е реална обявата и всичко е точно.
На мен едно не ми е ясно - смятате ли, че Саиван не е достатъчно развит интелектуално да се пусне търсачка в имот.бг и да си намери тези обяви, които поствате? Човекът обиколил 40 имота,  което значи, че отдавна е на следващ етап от ровене в обявите. И се е убедил в някои елементарни закономерности на обявите, които на доста от пишещите им убягват.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 10:31 от Анонимен

# 237
Гео Милев 112к Е, 80кв чисто, 2ст+ отделна кухня, доста прилично ремонтиран, 1ет
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15916904646776 … k=6923ti&f1=1
Този аз го пуснах, на страница 3та. Само че обявата е друга. И снимките също.
Така на пръв поглед не може да се каже, трябва да се проверява всяка обява, но тази специално ми се вижда съмнителна. Няма етаж, друго описание на имота и т.н. Но пък ако се съмняваме че всичко изгодно и добре изглеждащо на пазара е фейк....оставаме си с неизгодните и скъпи варианти. Въпрос на избор. Аз специално съм търсила много усилено всеки път когато купувах, доста време ми отне но не съжалявам за резултата. Е, и не съм разчитала на някой друг да ми търси и предлага готови варианти, даже и това да са  брокери. Между другото и обявата в Яворов като външна снимка я видях от друга агенция на друга цена и с друго описание https://cortaimoti.com/offer-637-prodajba-3-staen-gr-sofiia-iavorov-77m-#detail-3 Така че изводите всеки си ги прави сам.

# 238
Милитана, за да е обиколил 30-40 имота, е проверил.поне още толкова. Със сигурност е положил старание и труд поне колкото  теб. И да не споменавам колко се беше отчаяла по едно време, а аз ти писах, че все някога и твоето ще излезе. Дори искаше да наемеш брокер, а аз ти писах сама да си търсиш.  И друг е неща те съветвах. Бързо забравяш.

# 239
Фък, убеди ли се, че и м чужбината локацията е най-важното при избор или ти трябват още потребители, живели там, да ти го кажат? Не си млад, ако наистина си купил през 2005та (както писа), но нямаш много познания по темата.
 Меко казано.
За твоята локация ти самият си се оплаквал назад в темите точно от тези неща. Разбери се със себе  кое е вярното. Аз от моята оплаквания никога не съм имала.
Боже Господи. Ти кое не разбра, че не съм се оплаквал лично за себе си, ами за сумати хора в квартала, които са принудени да нямат нормално качество на живот заради подкупната ни община, а не че пред нас буквално няма улица. Вземи се стегни и ти, също си вече на някаква преклонна възраст, а пък приемаш всичко прекалено буквално... Като е ставало дума съм говорил принципно за положението в квартала, а не буквално за улицата пред нас.
Второ, какво като няколко съфорумника се опитват да ме убедят в нещо, което аз вярвам, че не е така? Извинявай, ама "една жена каза" в бгмама изобщо не е фактор за мен. Ако за теб е, то говори лошо за теб.
Не смятам да се обяснявам повече с теб и другия ти фейк профил. Лек ден.

Общи условия

Активация на акаунт