Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 886
  • 833
  •   1
Отговори
# 405
Не, Попея, ти правиш компромис с квадратите за сметка на квартала 😀😀
Стига сме си мерили компромисите.
Ако всички дружно признаем, че Попея живее на най-скъпата локация, Нико в най-голямото жилище, а Танграта има най-много инвестиции в имоти, ще има ли мир?😀
Точно така. На мен 100 кв ми стигат, на локация удобна за всичко и приятна за живеене, а нашите са на 5 мин пеш, затова и този компромис за мен е ок. За теб пък друг компромис е ок.Всеки си избира компромисите, което изобщо не отменя факта, че това са компромиси.
Ама какво има да признавате, това са все обективни факти. Дали ще ги признаете или не не отменя тяхната обективност.

# 406
Квадратите са много важни.
А правите ли сметка, че децата растат и ще поискат да живеят отделно? Вместо 150 кв. предпочитам 2 по-малки. Не си представям 2 жени  в 1 кухня. Затова съм взела по-малки - да си ходим на гости и да се уважаваме.  И родителите ми така постъпиха на времето,  живеехме си задружно, но вечер всеки си знаеше къщата.
И това си е важно,  помислете си.

Подкрепям мнението с две ръце!

Аз лично съм на мнение, че 2 поколения да живеят на едно място е компромис и мъка и за двете, настъпи ли пълнолетието на децата.
От тази гледна точка, ако хипотетично имаме жилище 4 стаи в Лозенец и сина ми ги впечатлява гаджетата, колко ще ги търпя аз и колко те нас, всмисъл нито на нас ще ни е комфортно, нито на младите.

Между другото и Яворов не харесвам и Гео Милев.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 19:36 от blackcat6

# 407
Къде отидохте, бе хора?! Кой изобщо говори за две поколения на едно място?! Това пък откъде дойде?! И 250 кв да е, е за едно семейство. Пълнолетните деца трябва да си имат свои жилища.

# 408
Аз на мястото на Айша същото бих направила - ремонтиран и слънчев апартамент в Дианабад за сметка на не съвсем прекрасно жилище в Лозенец. И метро си има, и парк, вече и магазини.  Сама жена с дете пък абсурд да предприема тежки ремонти и да влага средства за това. Приемете, че има различни хора, тук една потребителка си харесваше Света Троица и даже търсеше да купи още един имот там.

# 409
Къде отидохте, бе хора?! Кой изобщо говори за две поколения на едно място?! Това пък откъде дойде?!
И сега ти с твоите 100 квадрата какво ще правиш, не те знам 😀 Как ще тъпчеш поколенията. Ама Лозенец, та Лозенец 😀😀😀😀

# 410
Къде отидохте, бе хора?! Кой изобщо говори за две поколения на едно място?! Това пък откъде дойде?!
И сега ти с твоите 100 квадрата какво ще правиш, не те знам 😀 Как ще тъпчеш поколенията. Ама Лозенец, та Лозенец 😀😀😀😀
Хахахахаха, а ти откъде и как знаеш аз колко жилища имам?! 🤣 🤣🤣

# 411
От впечатляването на гаджетата с апартамента в Лозенец Laughing

Моя близка живееше в Дружба, продадоха го и взеха 2 по-малки жилища в Сухата река. На две преки е от сина си, за нея и за сина й този квартал е най-добрия, иначе е израсла в Гео Милев, не е като да няма наблюдение.

# 412
Попеа, знаем, знаем, много жилища имаш. Айде успокой се. Ама аз за разлика от тебе няма да те изтипосам с все данъчната ти декларация във форума и да напиша "ми споделила си, знаем". Че и грешно си запомнила или разбрала поне по отношение на мен, че и изводи си правиш невероятни. За Айша ме разби направо - та квадратура, та семейно положение, та два имота и къде са точно. Записки ли си правиш, нищо по-интересно ли нямаш за вършене, нямам представа.

# 413
Впечатляването на гаджетата е истински случай, но не е в нашето семейство. Казах го за Танграта по повод негово мнение за ап в центъра. А аз редовно пиша в темата за наемите.

Милитана, можеш да правиш каквото намериш за добре. Не помня да съм ти показвала данъчната си декларация, обаче.  Пиша си каквото си искам, а ти ако го намираш странно, ами твоя си работа.

# 414
Да Попеа, пиши каквото си искаш, само не измислици свързани с личния ми живот, дневен режим, професия /грамотност и къде имам имоти и колко. Понеже си в дълбока заблуда, въздържай се от коментари по отношение на мен. Знам че знаеш отлично какво имам предвид.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c16099245258083 … k=69x6rg&f1=1 - Тази обява в Изток ли е според вас или в Яворов? И тези два квартала май нямат общи граници, дели ги Гео Милев.

Последна редакция: вт, 19 яну 2021, 09:08 от milittana

# 415
Между алея Яворов и Плиска, от страната на Плиска, не се ли води Яворов? Погледнах на картата, май Яворов е до алея Яворов, след това е Гео Милев. А от другата страна на Цариградско - Изток. При всички положения, ако е на пешеходно разстояние от метростанция, е Яворов (близо до Орлов мост), не е особено близо до Изток. Една спирка е на ГТ, но не е удобно да се мине пеш. Ако е в Изток, е поне на 2 спирки на ГТ от метростанция.

Какво да се прави - брокери, хвърлят широка мрежа, да изловят евентуално и търсещи в Яворов, и търсещи в Изток.

# 416
До Външно министерство е Яворов. Горната част също е много хубава, по различен начин - ниско стоитерство, огромни междублокови пространства, зеленина. Няма как да бъде застроена, обсъждали сме въпроса тук. Предлагане почти няма.

# 417
От няколко месеца следя темата. И ми писна да чета за най-великия квартал на всички времена. Хайде, стига! Има живот и извън Лозенец.

# 418
От няколко месеца следя темата. И ми писна да чета за най-великия квартал на всички времена.
И на мен.
Кучешка фъшкия, до кучешка фъшкия. И да иска човек да гледа красотата на  старите блокчета, длъжен е да си гледа в краката
за да не стъпче прясно кучешко лайно.

# 419
  • София
От няколко месеца следя темата. И ми писна да чета за най-великия квартал на всички времена. Хайде, стига! Има живот и извън Лозенец.
Няколко месеца, какво се оплакваш. Аз съм тук от 4 години....

Общи условия

Активация на акаунт