Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 816
  • 833
  •   1
Отговори
# 315
Минералната вата е складирана вътре.

# 316
Да, вътре е складирана, няма да я оставят да се мокри и мръзне навън.
Но, най-вероятно, е предназначена за външна изолация.

# 317
Здравейте, интересувам се от апартаментите на зелено!Какво е вашето мнение, и ако някой се е занимавал с това ,нека да каже дали е доволен!Интереса ми е към Пловдив.Кои инвеститори са корекни на зелено?Хубав ден!

# 318
  • София
Rozalin, нашето семейство не искахме апартамент на зелено, игнорирахме такива предложения дълго време. Търсихме с акт 16. Но все нещо не ни харесваше, етаж,изложение, липса на гараж.... Харесахме апартамент на груб строеж, но след като адвокатът ни провери фирмата се отказахме. Следващият апартамент гледахме на картинка, имаше само дупка 😀Избрахме го за следващия си дом.
Успех!

# 319

Имах предвид, че трябва да влиза в цената и няма да се купува.

# 320
  • София
Нашият IT наемател работи в Сан Стефано плаза (когато не е хоум офис де).
Ми хубаво, и аз съм там, ама след 6 месеца няма да сме там, а на 4ти км. Сега, да не го изгоните предварително? Simple Smile
Иначе се влюбих в мястото. Сан Стефано плаза е супер място за работа. Около и в него има прилични барове и рестонти, с външна и вътрешна част. Имам си и подземно паркомясто в плазата.

# 321

Имах предвид, че трябва да влиза в цената и няма да се купува.

Не мислех, че е неясно, ама да се самоцитирам:

Изолацията на плочата до ниво терен не ми харесва, хубаво е да се провери. Дренажи едно-друго е по-добре да се направят сега, а не после, като проникне влага. Видях каменна вата вътре, това е добре като изолация на стените.

Пояснявам, защото очевидно съм останала неразбрана - отбелязала съм каменната вата като плюс, не съм казвала, че ще трябва да се купува допълнително. Фибранът на плочата отвън не ми хареса как изглежда, което съм написала, че е под въпрос - може снимката да лъже или аз да не съм се ориентирала правилно.

Сега очаквам да ми се отговори как е трябвало да се изразя по-правилно.

# 322
Това беше излишно.
Какво е това писане като единствена и последна инстанция 🤨

# 323
Локацията е убиец. Помага. Но как да доведеш жена в тая тоалетна Simple Smile

(имам предвид тоалетната на апартамента, не че на апартамента му казвам тоалетна ...)
Божкее, Танграта, ние едно време в какви таванчета си правехме свалките, това ще ти се види лукс 😃 да не мислиш, че някой е обръщал.внимание,  то често тоалетна изобщо нямаше... Не е важна тоалетната, други неща са важни, според мен. В крайна сметка, няма да е ваше семейно жилище.

# 324
  • sofia
Къщата има нужда от външна мазилка, изолация и т.н.
Вътре е изкъртено до тухла и са сменяни инсталации или по точно вьпроцес на смяна. После измазване, шпакловка и т.н.
Някак не варвам да се докара до ключ за 30к евро 300кв къща.
Нещо отоплителната инсталация не я виждам, канализацията как е решена (има ли я изобщо).

# 325
Къщата в Банкя е на твърде оптимистична цена, има доста по-евтини и най-вече завършени предложения на пазара. И леко заблуждава с квадратурата, 1/3 май е гараж. Съседния двор ми харесва, хубаво е да имаш съседи които си косят тревата, вероятно канят и на градинско парти. Само дето изглежда като да е строена от Баш Майстора, който ще довършва ще трябва първо да открие къде е скрита шапката. Интересува ме и каква е тази структура вдясно на пътя, защото ако е нещо индустриялно или ресторант, това е едно наум Thinking
Здравейте, интересувам се от апартаментите на зелено!

Аз цветя за градината си купувам вече пораснали, та апартамент без да е поникнал - абсурд. Лично мнение, естествено, обаче виж какво става по морето, а и в София има недостроени сгради висящи с години.

Портос, от "Тримата мускетари".
Абсурд. Портос е широчък, ще заседне още в коридора и ще трябва да го вади пътна помощ, с лебедка.

Но как да доведеш жена в тая тоалетна Simple Smile
(имам предвид тоалетната на апартамента, не че на апартамента му казвам тоалетна ...)
Ех, Тангра, Тангра, филми гледай, жените обичат да ги водят на ресторант и на яхта, не на тоалетна. Laughing Dizzy Face

# 326
  • София
Човек и добре да се храни, рано или късно стига до тоалетната Simple Smile

# 327
Ако трябва да я сравнявам, тази май е по-добре:
https://m.imot.bg/details/1j158067878823602
https://m.imot.bg/details/1j161072123423493

# 328
Бих взела тази и с останалите 45000Е ще си обзаведа както на мен ми харесва.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1j15583292481279 … k=69mjrn&f1=2

# 329
И аз я бях гледал тази, но е на майната си и със согурност не е 2004. Може тогава да е била цялостно ремонтирана.

Общи условия

Активация на акаунт