Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 909
  • 833
  •   1
Отговори
# 420
LaughingСпециално за недоволните потребителки, вече ще илюстрирам тезите си не с Лозенец, а с Иван Вазов Laughing. Подозирам, че Чиана ще избеснее още повече, ама няма да чете за Лозенец. Няма пълно щастие Laughing
Лъки, теб не те касят имотите в София, нали ще заминаваш за САЩ, какво ти пука? Какво стана с интервюто? А теб те разбирам, свекърва ти е тук, няма как да имаш добри чувства към този квартал.

# 421
От няколко месеца следя темата. И ми писна да чета за най-великия квартал на всички времена.
И на мен.
Кучешка фъшкия, до кучешка фъшкия. И да иска човек да гледа красотата на  старите блокчета, длъжен е да си гледа в краката
за да не стъпче прясно кучешко лайно.
Друго си е човек да живее в северната варненска индустриален зона заобиколен от сервизи и работилници, и то в апартамент, чийто спални (особено едната) са с размер на дрешник. Дали там уличните песове акат само в отредените за това места?

# 422
  • пустинята Гоби
Е само това ли са възможностите - Яворов или Студентски град, Лозенец (страхотен квартал) или Индустриалната зона на Варна?

Кучешки л***а къде няма в София, да ходя там?

# 423
За Западна промишлена знам аз. И Северна ли имат във Варна?

# 424
Друго си е човек да живее в северната варненска индустриален зона заобиколен от сервизи и работилници, и то в апартамент, чийто спални (особено едната) са с размер на дрешник. Дали там уличните песове акат само в отредените за това места?

Да, друго си е да препоръчваш в съмнително построена върху подпочвени води сгради без тротоари и улици (но пък вече с канализация!), където просто няма къде да се изака куче, заобиколен от автосервизи и чакащи УПИ-та в регулация, но за сметка на това елитното 73-то да ти е на 20 минути пеша, половината от които по пътното платно. Топ.

Щях да забравя и как от Драгалевци до НДК е 15 минути с кола, с малката забележка, че става въпрос за 22:00ч. Но пък и там - вече с канализация. Топ.

# 425
Е само това ли са възможностите - Яворов или Студентски град, Лозенец (страхотен квартал) или Индустриалната зона на Варна?

Кучешки л***а къде няма в София, да ходя там?
Не, но това са конкретни казуси, затова около тях се въртим. Специално за Чиана и Иван Вазов включвам Satisfied

Скрит текст:

Да, друго си е да препоръчваш в съмнително построена върху подпочвени води сгради без тротоари и улици (но пък вече с канализация!), където просто няма къде да се изака куче, заобиколен от автосервизи и чакащи УПИ-та в регулация, но за сметка на това елитното 73-то да ти е на 20 минути пеша, половината от които по пътното платно. Топ.

За толкова пари - толкоз Wink А 73-то може да е далеч, но приемът ти е сигурен, защото е районното. Докато извън района му шансът е 0.

Ами дай Боже всекиму да може да си позволи да не се движи с кола в час пик. А и ако му писне на Нико, има къде да се премести до НДК.  Пак дай Боже всекиму.

# 426
  • София
Втори път ме споменаваш. Явно си мислиш, че ще те удостоя с някаква реакция. Пас, дядо ми ме е учил че с телевизор не се спори...

# 427
Втори път ме споменаваш. Явно си мислиш, че ще те удостоя с някаква реакция. Пас, дядо ми ме е учил че с телевизор не се спори...
Не бе, просто знам как Иван Вазов те кара да подскачаш. Хубаво ще е, ако вече не е така. А дано, ама надали...

# 428
  • София
Иван Вазов си ми харесва. Снобизмът, особено на майка ми и съкварталците ми, идва в повече.

# 429
  • София
Пас, дядо ми ме е учил че с телевизор не се спори...

Да. А моя винаги казваше, че по-умния замълчава.

# 430

Щях да забравя и как от Драгалевци до НДК е 15 минути с кола, с малката забележка, че става въпрос за 22:00ч. Но пък и там - вече с канализация. Топ.
В 22.00 стигам за 8 минути, а през деня за по-малко от 15. Около сградата, която препоръчах на Лъки и още няколко съфорумки няма сервизи и е строена (вече построена) от реномиран строител. Разпределенията са много добри. Подпочвени води има на много места в София включително и в центъра. При правилно строителство не са проблем.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 22:58 от Анонимен

# 431
Предложете някоя изгодна обява с поне 5% доходност с вече реализиран потенциал. Интересувам се от районите около големи булеварди.

# 432
Иван Вазов си ми харесва. Снобизмът, особено на майка ми и съкварталците ми, идва в повече.
Ама то си върви с квартала. И си е истина,  живеят хората в хубав квартал (даже и ти го харесваш), от най-хубавите в София, и си го казват, какво да кажат, че е лош ли, за да не звучи снобско?  "Истината е нескромна" Wink

# 433
И некой ще ми каже ли ква е разликата между прехваления Лозенец в старите смрадливи сгради кутии на цени от 2000 евро   и моята сграда ново строителство и добра архитектура на 10 мин разстояние от Лозенец между Дианабад  и Студентски на 1000 евро?

[/img][/img][/img]

# 434
Така озаглавена темата при търсене дава първоначално впечатление, че може човек да се информира при нужда.
Влиза да чете и разбира от няколко страници, че тук всъщност си бърборят 20 човека.
Та това което искам да кажа е - направете си една тема за приказки разни, оставете тук хората да си обсъждат имотни обяви.
Жилищата  не са само по 150 квадрата, не са само в Изгрев и Лозенец. Оставете по-обикновените хора, дето нямат толкова пари, акъл и време, да си обсъдят нещо полезно.
Със съвсем приятелски тон казвам, че ако случаен човек влезе и пита нещо, то най-често се загубва измежду общите приказки на 20 човека.

Общи условия

Активация на акаунт