Обсъждане на имотни обяви-19

• 27 666
  • 833
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
https://m.imot.bg/details/1e159672078541825

Някой да се сеща къде е това? Не съм привърженик на скосяванията, но пък цената е приемлива... Не се споменава асансьор, да не би там да е уловката? Не познавам района.
Има го в обявата: булевард 'Гоце Делчев и Дойран, в кв Бели брези

# 736
  • sofia
Не ми харесва как е решено отоплението, а годината на строеж не предполага добра изолация на покрива. А от тавана са най-големи загубите.

# 737
https://m.imot.bg/details/1e159672078541825

Някой да се сеща къде е това? Не съм привърженик на скосяванията, но пък цената е приемлива... Не се споменава асансьор, да не би там да е уловката? Не познавам района.
Районът е добър, има асансьор, уловката е в ужасния втори етаж с нито една пълноценна спалня, неудобните стълби и като цяло претрупаното пространство. Цената е примамлива обаче за някой, който е готов да направи компромис. И не се споменава паркомясто, а в тези квартали по улиците не може да се разминеш от паркирали коли.

# 738
Абсурд, с тези скосени стени какви мебели ще сложиш? Само за студенти става. Тясно и клаустрофобично. И като потече покрива направо у вас. Само терасата е супер.

# 739
  • пустинята Гоби
В Бели брези има голям проблем с паркирането, иначе квартала е приятен. На места има презастрояване и кооперациите си гледат в прозорците, но тук като гледам го няма този проблем. Не мога да се ориентирам по един покрив за съжаление, но реално квартала е малък и ако не са излъгали за местонахождението, може да се ориентирате с една карта къде е. Иначе има хубави училища и градини в района, градинка, супермаркети и малки магазинчета. Цената наистина е ниска.

# 740
Това е сградата.
За асансьора не пише, защото сигурно стига до долен етаж.
Жилището не ми харесва.
Мястото на булеварда е шумно и мръсно. Вътрешните улици на Брезите са хубавата локация.
Паркиране - абсурд.
За магазини, градини, училища, пазар, метро - няма грешка. Салони за красота на пресечка х 3 😀 И аптеки Simple Smile
Парковете са далече, градинките са много малки и не стават.
Не само част от квартала - целият е пре-пре-презастроен.

# 741
  • София
Със сигурност Стрелбище и Белите брези са следващите квартали на зелената зона. Макс до 2 години съм сигурна, че ще я въведат. И тогава ще е спокойно паркирането.
По биха ме притеснявали шума от Паветата. Иначе апартамента ако има асансьор много ми харесва. Не знам какви не харесват на стаите, там се спи само....

# 742
Подпокривно, няма охлаждане лятото, няма отопление зимата, плюс течове в другите 2 сезона. С тия скосявания, живееш приведен. Мебелите по поръчка. Терасата е добре, докато подгизне. Много непрактично пространство, обособено като жилище. И зелената зона няма да реши проблема с паркирането. Все пак гаражи под наем се намират, има. За закупуване трудно.

# 743
Не познавам района, но ЕПК-то отзад, ако жилището гледа не към булеварда, повече ме привлича.
Жилището по обявата е доста екзотично направено. Топлоизолация на скосените тавани се прави отвътре с вата и заспива. Ако протече покривът, то е ясно - като всеки апартамент на последен етаж, собствениците гонят етажната собственост да плати, а етажната собственост бяга.
Проблемно за мен е това, че е мезонет - вътрешната стълба не е удобна, а пък за качване на мебели на второто ниво си е направо ужас. Спалните са ми ОК като размери, съдейки по снимките. С въображение и подходящи мебели, дори по поръчка, могат да станат страхотни.

# 744
ЕПКто отзад е с лоши общи части, не е гот.

# 745
  • София
Само да ви кажа, че обикновено протичат жилищата под терасата, а не под покрива. Един покрив е елементарен да не тече ако не се ходи по него.
За охлеждане сте прави - има климатици. За топлото - не е вярно, отоплява се в пъти по-лесно, защото дори малко слънце да изелезне, топлината е горе.
Справка - живях 5 години на последен етаж НС, 140м2 сметки над 200лв за ток не сме имали, всичко на 24 градуса на климатик зимата

# 746
  • пустинята Гоби
Да, спирка Красно село на новото метро е наблизо, както и на трамваи 5 и 7, съответно на доста автобуси и тролеи. Изобщо комуникативно място, но на натоварен булевард. Голям плюс е близкия пазар.

# 747
  • До сърцето...
Познавам квартала доста добре. Паркирането е проблем, наистина. Сградата е разположена на натоварен булевард - шумно, мръсно, задръствания, преобладаващо ентическо присъствие заради близкия пазар, липса на зеленина, абе не ми е любимо място точно тази част от квартала.

Добра транспортна връзка - тролеите 2 и 9 са на 2 крачки на Дойран. Автобуси 102, 83, 204 също спират пред сградата или тука-тука  (на Гоце Делчев).

Решете кое ви е приоритет, аз бих избрала спокойствието, още повече, че единственият плюс - терасата гледа към съседната сграда и булеварда.

# 748
  • София
Какво мислите за тези обяви? Освен местоположението, няма нужда него
да коментирате, познавам района.
https://m.imot.bg/details/1c158400341568381
https://m.imot.bg/details/1c159319860829226
Клоня към втората..

# 749
Вторият апартамент е по-добър като квадратура и разпределение, според мен. Минус е етажът, по-нисък. Изглежда слънчев, единствено от гледна точка на обезопасяването трябва да се помисли.
Ако жилището е за собствено ползване, входът и другите общи части на блока са ОК (сравнително поддържани), бих предпочела това (ако съм с едно-две деца). Доста пари за ремонт ще глътне, просто да се има предвид. Баня с прозорец, кухненски бокс с трапезария, отделно хол и 2 спални, са си плюс, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт