Изгони ме от вкъщи с двете ни деца

• 16 558
  • 243
  •   1
Отговори
# 180
Платеното майчинство в България е 2 години, не 3, като втората година е 380 лева на месец. Хич не стига за фризьори и екстеншъни.

# 181
  • Paris, France
Платеното майчинство в България е 2 години, не 3, като втората година е 380 лева на месец. Хич не стига за фризьори и екстеншъни.

Затова много български мъже държат жените им да работят, да имат спестявания и собствени жилища и по възможност да не изискват годежи и скъпи сватби. Това съм го чела и тук.

Първо никога не съм се запускала. Не искам да се хваля, но изглеждам доста добре, без да полагам особени усилия, просто ген. Проблемът далеч не е във външния ми вид. Имах предвид, че съм се лишавала от излизания с приятелки или други неща, които по принцип обичам, просто защото съм била напълно отдадена на него и децата.
 Това писане с колегата ми може да се определи като флирт, не го крия и не го отричам. Не искам да се оправдавам, но със сигурност бе провокирано от постоянното мрънкане и  недоволство от страна на партньора ми. На кой не би му харесало внимание и добро отношение при липсва на такова.

След като изглеждаш добре няма да останеш сама и гладна. Използвай си пипето по предназначение!

Станалото е станало. Мрънкалото няма да се промени никога. Вълкът си мени козината, нрава не.

Явно не се понасяте и не сте един за друг. Замисляла ли си се за споделено гледане? Ако малкото дете вече е отбито можеш да му предложиш да гледаш децата една седмица, а после той да ги гледа една седмица в неговото жилище .Успокояваш го, че така ще има редовен контакт с децата и свободно време да си мрънка. И му гледай сурата!

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 22:11 от Nevena Virolan

# 182
  • Варна
Авторката има угризения, че си е чатила в миналото.  Сега трепери от нерешителност и чака да я изгонят отново. Съветите за авантюри и обогатяване не са подходящи за нея. Освен това има 2 деца. Там принцовете липсват. Други са и грижите и емоционалните проблеми.
Онасис и повечето гърци приличат на цигани. И най-меркантилната кучка би си задача въпроса, какви деца ще има.
Emma, зависи от семейната среда и контактите. В градините се малтретират и заразяват взаимно. Какво доверие имаш в непознати жени на заплати?

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 22:32 от Viviana91

# 183
  • Paris, France
А защо трябва да стои у дома? Контактува с роднини, семейни приятели, съседи. Педагозите имат друго мнение. Най- слабите и немотеварани ученици са минали пълния режим от ясли и дресировка. Някои мами не могат да научат детето си на елементарни навици. Може би там лелките са полезни.

Две деца съм отгледала. Малкото ще е пълнолетни след година. За навиците - едното се научи лесно на едно, но никак на друго, а при другото дете е обратното. Като малък синът ми беше подреден и ученолюбиви, а сега е обратното. Едното дете беше супер злоядо. Сега то е по-високо от двамата си родители. Другото ядеше каквото му дадем, но в един момент прояде бонбони и бисквити и почна да се инати на вечеря и да не иска нормална храна. Сега иска само суши, корейска и виетнамска храна.

С мъжът ми сме отгледани от детегледачки, баби, градини и имаме заети, работещи майки. Решихме да сме си и двамата у дома докато децата са малки.

Не искахме да ги даваме на градина, а и аз съм ходила и не ми хареса. Синът ми поиска да ходи, а дъщеря ми от двегодишна  влизаше в градината и искаше да спи там. И двамата тръгнаха преди 3г и по тяхно желание. Тяхната градина - с басейн, водене на театър, кино, зоопарк, екскурзии и танци всеки ден няма нищо общо с тази, в която съм ходила аз.

Мене ме беше страх от инжекции и ме заболяваше корема преди ваксина, а децата ми искаха ваксини, други инжекции и зъболекар, бррррр.

Впечатлиха се от едно маршрутно такси в София с дупка на пода и искаха да го чакаме точно него 🤐  , с часове и да купим такова.

За да не се изморяват, мъжът ми ги караше сутрин с колата на градина и училище и ги прибирахме с кола. Сега синът ми казва, че непрекъснато сме го ВЪРЗВАЛИ в тъпата кола и не иска кола, нито шофьорска книжка, а аз исках, но нашите не даваха от страх от катастрофи.

Съученик се жалваше, че баща му е починал и няма кой да го води насам натам и мъж наоколо. Съученичка му завиждаше и казваше, че си мечтае баща и да умре, та да не трябва да ходи при него през ваканциите.

Аз исках брат, а приятелката ми ми завиждаше, че нямам и живея сама в стая.

Никой родител не може да предвиди какво точно предпочита детето и кога, разберете го! Важно е да има диалог и да се отчетат индивидуалните особености.

Може родителите да са мултимилионери и да осигуряват всичко, барабар с майка в къщи, но една война иииииииии фалит, смърт на майката, бащата, детето.......

# 184

Къде това? В Гърция? Имаш ли статистика какъв процент от бебетата от смесена връзка грък/българка се раждат извънбрачни? Интересно ми е.

От колежките на майка ми, съседките, приятелките ми, съученичките, състудентите ми, които родиха от гърци, нито една не роди извънбрачно. Е, за 80те и 90те на миналия век става дума.

Българките в България (и румънките в Румъния) се женят най-рядко за чужденци в цялата ЕО и предимно за......... гърци, немци, американци и англичани.

Единствената българка, родила без брак от грък, за която съм чела, беше писала в този форум и беше без жилище,с дете от предишна връзка и гъркът беше стар и работеше в България. Детето беше се родило болно и тя се тюхкаше, че новият не я залива с пари, но нея и бащата на първото дете не я е осигурил, а е българин.

Гърците са силно привлекателни за много чужденки, даже и западни, от богати държави, друговерки. Има женени за шведки, норвежки, англичанки, американки, французойки, аржентинки, етиопки арабки. Имам приятелка от Конго с мъж грък и даже езика и е научил.

От българките, които се ожениха за гърци през 80те и 90те, които познавам, никоя не се е развела, камо ли да я гонят от апартамента. Даже и англичанката, дето се пропи си я гледат, щото нали децата, мама, таковата. Виждала съм въргалящи се северни пияндури, ама нали е женена,гледат и децата.

Ариел, не пищим от онлайн обучението,но за малко дете е трудно да седи в къщи по цял ден и да внимава докато го обучават онлайн. Мисля, че това е бъдещето, но не става по всички предмети.

Според мене родилите от гърци без брак просто не са искали брак.

Жените в туризма си докарват прилични доходи в Гърция, по-добри от доходите в туризма в България. Моя далечна леля купи апартаменти в София за двете си деца и гарсониера за себе си, че и хубава пенсия взе, при това без да се е женила за грък. Дъщеря и се ожени за чужденец, а не е работила извън България. И климатът си го бива.

Гърците нямат нужда да идват в България за да си хващат любовници и за платен секс. Имат си го и там и си е в реда на нещата. На Андреас Папандреу втората жена му беше първо любовница. Онасис е имал връзка с Мария Калас без брак. Ето идеи за авторката 🥳.

А флиртът на авторката е бил отдавна, преди появата на второто дете. Време за чат от дома се намира, а време за излизане с приятелки след децата нямаааааааааа.

Впечатленията ми са за пограничните райони и са, може да се каже, що-годе актуални. Няколко познавам българки, млади, които отидоха да живеят с гърци от близките села, без граждански брак, но за едната ми беше странно, съседка ми беше, че вдигнаха нещо като сватба, като беше бременна, празненство в ресторант с бяла рокля, обаче не искал гъркът брак. За други знам, омъжени/живеещи на семейни начала, които няколко години поработиха там, па по някое време се разделиха с българските си мъже и си заживяваха с работодателите си гърци. Дали са сключили брак, не знам, но по-скоро не вярвам. Трети отидоха да гледат дядовци и по някое време се събраха с дядовците. Четвърти просто си докарват по някой лев допълнително към официалната работа, за която са там. Не са се женили, по-скоро някакви доходи на час си докарват с различни.

В България редовно идват гърците от пограничните райони на пазар и по заведения. Поне веднъж седмично. Те няма нужда и за хранителни стоки и кръчми да идват в България, но го правят, защото е по-евтино. И леките жени са по-евтини в България, отколкото в Гърция. За много от българските хотели се знае, че главно това са им клиентите - гърци с някоя българка за пари. На мен също са ми предлагали да ми платят за секс, като седна в заведение, което значи, че почти на всяка предлагат. Някои приемат.

# 185
  • Най-красивата страна
Авторката имала угризения,че си е чатила в миналото.
И защо изобщо тя трябва да дава обяснения с кого си е чатила?
Минало-заминало.
Мунчо да не би да не е имал приятелки преди нея,да не би да не си е чатил....Светец ли е някакъв...

# 186
  • София
Не е в миналото, когато е била сама, а когато вече са имали и деца, доколкото разбрах.

# 187
С бащата на децата ми (на 2 и 6 години) сме заедно от почти 10 години. Имахме труден период преди 3 години, за кратко време се изнесох с голямото дете при родителите ми, защото той разбра, че си пиша с колега от работата.По принцип подобни неща едва ли не ми бяха забраненипочти от началото на нашата връзка, грешката беше моя, че го позволих. Може да се каже, че в доста отношения и контакти с хора съм ограничавана от самото начало.
Забежката е била в последствие. Не знам защо е очаквала от подобен индивид като партньорът й да й разреши да си чати на воля.

# 188
Имало е пукнатини, лошо отношение, компромиси,авторката е поддала на мило отношение и флирт. Не е редно да я съдим. Ще се оправи. Ако в нейния град имотите са скъпи, да помисли за смяна на града с по- голям, така и така ще дава пари за дом, било то под наем или за закупуване. Да си намери добър адвокат и да действа. С бащата на децата само обрани и делови отношения с оглед доброто на всички, най- вече на малките. И най- важното - да не му се моли и да се връща при него.

# 189
Трагичното е, че тя всъщност не иска да го напуска. Може би хорски срам? Какво ще кажат хората, как ще се злепостави тя... нямам друго обяснение защо тя си търси причини да остане, а не начин да си тръгне.

# 190
С бащата на децата ми (на 2 и 6 години) сме заедно от почти 10 години. Имахме труден период преди 3 години, за кратко време се изнесох с голямото дете при родителите ми, защото той разбра, че си пиша с колега от работата.По принцип подобни неща едва ли не ми бяха забраненипочти от началото на нашата връзка, грешката беше моя, че го позволих. Може да се каже, че в доста отношения и контакти с хора съм ограничавана от самото начало.
Забежката е била в последствие. Не знам защо е очаквала от подобен индивид като партньорът й да й разреши да си чати на воля.

Според мен не е било само чат, а най-вероятно е имало изневярва от нейната страна и закратко тя се е изнесла при любовника (колегата), не при родителите си (не разказва историята нарочно, за да не бъде съдена), което е отключило психопатичните прояви на мъжа й. Това е по-логичната ситуация, довела до такава развръзка.

# 191
Jojoba, явно не си имала взимане-даване с мъж-тормозител. Нещата в живота не следват логиката на турските сериали.

# 192
  • София
Животът не следва и идеалистичната представа за отношения и реакции на засегнатите участници.
Ето, чудим се защо тя не иска да си тръгва, независимо от тормоза.
И очакваме той да е съгласен и да посреща с мила усмивка и разбиране чатенето с колегата.

Май, точно като в турските сериали.

# 193
Разделили се, събрали са се. Чата би трябвало още с решението да се съберат да е останал в миналото.
Малкото дете е на 2г. Това са две години на тормоз и унижения.
Авторке, още ли очакваш той да се промени?! Та той и преди чата те е ограничавал, все едно не сте партньори,..Защо си го причиняваш?

Нямаш ли себеуважение..Две години ще ме заплашват с гонене, ще обиждат роднините ми, за капак и заключването..И аз да се върна?? Абсурд.
По-добре при родителите в мир и спокойствие, а после план за бъдещето.

# 194
  • София
Значи той веднъж я е натирил с детето и да тя за благодарност му се умилквала, прикоткала го пак и му родила второ?? И какво е очаквала, че като се обеби за втори път, ще е нещо по-различно от първия ли? Жал ми е за децата!

Общи условия

Активация на акаунт