Изгони ме от вкъщи с двете ни деца

• 16 650
  • 243
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Независимо дали децата в новото семейство са от брак, децата на авторката си имат  все същите права на присъдената издръжка.

По-скоро за размера се чудех, че ако вземат предвид новите обстоятелства и се прави корекция надолу... съвсем отива коня у ряката. Хипотетично зададох въпроса, не за конкретния случай.  Просто не съм запозната.

# 91
  • София
Малцина плащат повече от минимума, който буквално е минимум.

# 92
  • Варна
m_oni 77, представяш на децата истината. По-вреден и обиден е лъжливия имидж, който създаваш на негативен човек.
Позната отрупваше с подаръци детето си, от името на емоционален пън.(баща) Но то е наясно, че не е обичано. За мен, е непонятно какво те задържа, при този индивид ?

# 93
  • Варна
Модерните живеели в брак и раждали деца само в брак. Останалите кучета ги яли. Отивам да си посипя главата с пепел, защото съм родила дете без брак. А, няма да я посипвам всъщност. Имам жилище и не се налага.

# 94
Да, няколко човека го писахме, но явно за Ариел е по-важно жената да е златотърсачка, за да се облажи от развода. Защото явно сама няма умения.

Какви са тези златотърсачки аматьорки?! Никакъв развод - това е много ниска топка. Забогатява се след овдовяване.

# 95
  • Далечният изток
Независимо дали децата в новото семейство са от брак, децата на авторката си имат  все същите права на присъдената издръжка.

По-скоро за размера се чудех, че ако вземат предвид новите обстоятелства и се прави корекция надолу... съвсем отива коня у ряката. Хипотетично зададох въпроса, не за конкретния случай.  Просто не съм запозната.

Колкото и надолу да отиде, няма как да се присъди издръжка под 162,50 лв. Това е минимума за тази година.

# 96
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Модерните живеели в брак и раждали деца само в брак. Останалите кучета ги яли. Отивам да си посипя главата с пепел, защото съм родила дете без брак. А, няма да я посипвам всъщност. Имам жилище и не се налага.
Глупости, живея с мъжа ми вече 15 години, отглеждаме детето си заедно, припознато е от него, банковата ни сметка е на мое име, старата ни кола и тя. Жилището е под наем. Засега се получава, нито аз, нито детето ми търпим негативи, от това, че не е родено в брак.

# 97
Никой не казва,че няма щастливи двойки,които живеят без брак.
Изказа се мнение,че брака защитава една идея повече майката и децата,а не че е панацея.Ако имаше брак,авторката при развод щеше да има право да отгледа децата си в семейното жилище до навършване на 18 год. на най-малкото дете.

# 98
Никой не казва,че няма щастливи двойки,които живеят без брак.
Изказа се мнение,че брака защитава една идея повече майката и децата,а не че е панацея.Ако имаше брак,авторката при развод щеше да има право да отгледа децата си в семейното жилище до навършване на 18 год. на най-малкото дете.

Кисело е гроздето - казала лисицата. Wink

# 99
  • София
Joy
Имам дългогодишен, продължаващ и в момента, брак. Детето ни е родено след сключване на брака. Та и теорията за киселото грозде ти е грешна.

# 100
  • София
Ариел май няма ни едно от двете, та не знам у чий двор се вие лозата....

# 101

Ариел е тук да ни заблуди, че българите в Германия са нещо WOW и трябва да им целуваме краката. То акъл, интелигентност, психология, развито чувство за справедливост, па опит в най-различни житейски ситуации... всичко. Сякаш билетите до там не са 20 евро.

# 102
Имаше някакви теми, в които бяха живели без брак, жената беше внасяла пари за къщата на мъжа си, в един момент той я беше изгонил и от тези вложени от нея пари в неговата собственост нищо не излезе. Та това може да е някакъв минус, който нямаше да го има, ако бяха със семейна имуществена общност.

То май на авторката е някакъв подобен случаят, защото живеят (на пресекулки) заедно от десет години, имотът май е купен след това и си е лично негов само.

# 103
Конкретно аз имах ползи от брака. Имотите ни бяха на името на бившия ми мъж. Без брак пак можеше да не се сетя да се впиша и аз, защото му имах доверие Simple Smile Смешно е, знам Simple Smile Но след развода всичко си разделихме, защото са били семейна собственост Simple Smile Ако бяхме на семейни начала, нямаше да е така и аз нямаше да имам права, нищо че имаме деца и т.н. Освен ако всичко не е било на името на двамата закупено, но аз не съм пресметлива и можеше да пропусна този момент.

# 104

Ариел е тук да ни заблуди, че българите в Германия са нещо WOW и трябва да им целуваме краката. То акъл, интелигентност, психология, развито чувство за справедливост, па опит в най-различни житейски ситуации... всичко. Сякаш билетите до там не са 20 евро.

Да бе точно това ми е целта! Как ме разконспирира. Както и на съфорумката от Канада която се оправя сама без буркани и наследствени жилища пак това й е целта. Ако ние имахме сходни на вашите възможности нямаше да се трепем в други държави. Смешник.

Общи условия

Активация на акаунт