"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 57 490
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Ох, защо Влад се държи така с Роксана 😢

Avi10, интересна идея, но трябва да има аргументация “защо”, “какъв е смисълът”... 😉

# 106
Защото не е влюбен!

# 107
Не знам дали ще е точно 1:1, Езел го гледах отдавна. Тук гледам когато сваря, дори имената още не мога да запомня.
За тези, които искате спойлер, ето финала на Езел, около час е
Скрит текст:

Angry Причиних си го това с финала .
Скрит текст:
Мога само да се надявам  румънците да са мръднали леко извън него .
Останах с впечатление , че турчинът не се е отровил и не е умрял с Айшето . Спасили са го и е заживял като отшелник в този фар , защото накрая младият моторист /султан Матейко държеше май  лист с адреса / каза че отива при баща си и човекът , който му каза ,че фарът е затворен , нещо започна да преглъща трудно . После някакъв силует  в нещо като расо му отвори вратата ...  Аз това схванах от финала .
На мен пък румънският състав ми харесва много повече . Само  възрастните родители при турците изглеждаха по-чисти и приятни . Румънците  са заложили на неприятни и мърляви чичета за  татковците .И на Ади и на Елиза бащите са .....
Лео направо ми стана симпатичен . Хубаво е , когато един герой не го правят само  гаден .
Колкото до Влад и Рокси , мисля ,че той нарочно се държа гадно , за да може ТЯ да го зареже . Нали като подслушваха чу , че Лео я обича и може би разчиташе да заминат някъде заедно .

# 108
  • Sofia
Не знам дали ще е точно 1:1, Езел го гледах отдавна. Тук гледам когато сваря, дори имената още не мога да запомня.
За тези, които искате спойлер, ето финала на Езел, около час е
Скрит текст:

Angry Причиних си го това с финала .
Скрит текст:
Мога само да се надявам  румънците да са мръднали леко извън него .
Останах с впечатление , че турчинът не се е отровил и не е умрял с Айшето . Спасили са го и е заживял като отшелник в този фар , защото накрая младият моторист /султан Матейко държеше май  лист с адреса / каза че отива при баща си и човекът , който му каза ,че фарът е затворен , нещо започна да преглъща трудно . После някакъв силует  в нещо като расо му отвори вратата ...  Аз това схванах от финала .

Скрит текст:
Не съм забелязала да е бил с расо,но пък имаше същия тик с почесването по тила като Езел/Влад.

almadji,знам ли,
Скрит текст:
има син,все пак.
За мен финалът е отворен,има възможност за всякакви интерпретации.
На кой както му харесва. Smiley

# 109
  • София
A-a, така става - aз това с фара съм го пропуснала 😉. Но пак остава въпросът “защо”. Дано румънците го направят по-ясно, но едва ли... Те досега ни оставят много за гадаене 😂

# 110
Благодаря за спойлера на финала!
Гледам филма когато имам възможност, но вероятно ще изпусна последната серия както и повечето. Но ми е интересно какво и как ще стане.

# 111
Ето щом Лео ви е станал симпатичен, значи режисьора си е свършил работата.
На мен не.
Докато Али/ Б. Фалай ме накара да го съжалявам и да му простя всичко.
Мислех, че разминаването идва от излъчването на актьорите.
Алито с ония големи сини очи, най - обикновен монтьор.
Докато Лео, видът му е на изпечен престъпник.
Не можа да събуди грам съжаление у мен.
Ох, трябва да спра да го гледам тоя сериал, непрекъснато ме кара да сравнявам с оригинала.
Обаче мм, който ненавижда сериали за първи път така се е запалил по тоя. И ща не ща вечер сме на тема отмъщение. То всъщност и без друго нищо няма за гледане...

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 08:30 от *Белла *

# 112
Аз не съжалявам Лео. Актьорът си върши добре работата, представи емоциите добре, но знаейки предисторията.. няма как да го съжалявам. Лео, който уж е най-добър приятел на Адриан, с цялото си съзнание се впуска в обира и го жертва в името на парите. Как през тези години не се е разкайвал, отишъл до затвора да заплашва Ади, това не е разкайване. А сега Влад като поразбуди духовете и го загриза съвестта.. на Елиза мога да й повярвам, че съжалява малко..

# 113
Да, точната дума може би не е точно съжаление, а съчуствие, че неволно е станал жертва на обстоятелствата. Все пак има съвест, която не му дава покой.

# 114
Да, съгласна съм. Поне има нещо, което го гложди отвътре, че не е постъпил правилно, че е грешка, че има по-важни неща от парите. За това се върти и около детето от сиропиталището - друга тяхна жертва. За разлика от Щефан, който и за миг не показа, че съжалява или че са сгрешили. Сякаш така е трябвало да стане и е нямало как да се промени ситуацията. А Лео и Елиза поне осъзнават какво е и какво е можело да бъде. Колкото и да избягват темата Адриан и да се правят, че не е съществувал и едва ли не те са виновни за неговата смърт, той винаги ще ги застига и Лео го осъзнава. Другите май още не.

# 115
Не оправдавам Лео, но някак го харесвам. От всички виновни ми е най-симпатичен и само той показва, че не му дава мира извършеното. Докато уж влюбената в Ади Елиза ревнува Щефан, флиртува с  Влад. Не показват да се измъчва. Крие от Мария и Петре, че Матей им е внук. Можеше да постъпи поне тук достойно и да им даде нещо, което да крепи старците. Щефан да умира. Хич не ми е зор. Влад е ясен, че е страхотен.
Харесвам Разван, Рокси, Барбо, Тиби и Лео.

# 116
  • София
Аз пък не съчувствам на Елиза и ме е яд на Влад, че не може да се освободи от нея. 😉

# 117
Аз пък не съчувствам на Елиза и ме е яд на Влад, че не може да се освободи от нея. 😉
аз също, защото именно тя е в основата на всичко. Тя и баща й го организират, другите само помагат. Но той я обича още, то е видимо, а като разбере, че Матей е негов син вече няма да има освобождаване.

# 118
Чакам този момент. Да разбере, че Матей му е син.
Хубаво е, че съм забравила момента...

# 119
А дали ще е скоро, Белла?  Ориентировъчно сещаш ли се кога се случи в Езел?
Де да имах малко повече време направо щях да изгледам турския вариант, но и този ми харесва, де.

Общи условия

Активация на акаунт