"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 57 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Опитах да го гледам, но след като съм гледала Езел, малко ми е трудно. Някак мудно ми върви. Краят на Езел беше разтърсващ, ако румънците успеят да го докарат ще ги призная.

# 91
Съмнявам се. На сцените с Мария и синовете ѝ винаги се спуквах от рев.
Снощи сцените с майката не предизвикаха нищо у мен, както и предходните с Мария.
Или вече много съм остаряла и нищо не ме трогва, или нещо не правят както трябва.🤣

# 92
Нищо де, щему дам шанс (въпреки, че е далече откъм изпълнение). Актьорът е сладур, но му липсва онова мъжкарското на Кенан.

# 93
  • София
Добре, де, казвате, че са 1:1 филмите. В "Езел"/ там, където надникнах, нацелих, че тяхната Елиза е предложила, флиртувайки с него, техния Щефан да участва в обира/. Това не ми се струва 1:1

# 94
  • Sofia
Ако може някакъв спойлер за финала ще съм много благодарна.

# 95
Ако може някакъв спойлер за финала ще съм много благодарна.
присъединявам се и аз.

# 96
Филма е много хубав но жалко че го свалят от екран. На 26.01 ще е финала на 1 сезон после ще дават 2ри сезон до 23февруари.3ти сезон няма да бъде излъчен, понеже ще почва пролетната програма на бтв.

# 97
  • София
Cry Жалко...

Скрит текст:
Дочух, че bTV са взели френски сериал Scream , който ще започнат да излъчват някъде към май месец . Аз съм в очакване

# 98
Не знам дали ще е точно 1:1, Езел го гледах отдавна. Тук гледам когато сваря, дори имената още не мога да запомня.

За тези, които искате спойлер, ето финала на Езел, около час е

Скрит текст:

# 99
В момента дублират и 3ти сезон на Влад, а румънците подготвят 4ти. След пролетната програма, предполагам, пак ще излъчват Влад.

# 100
Не съм гледала Езел, но и аз от любопитство се разчетох в уикипедия на английски. Там има информация за финала.
Скрит текст:
Доколкото разбрах и сестрата на Елиза и брата на Влад умират в оригинала. Остават живи родителите на Влад, детето му и май Лео, който се женел за дъщерята на Инженера. Елиза бива нападната, изнасилена и почти убита от Щефан, който се опитва да набеди Влад. Преди да умре Елиза разкрива истината на полицията. Лео и Влад намират и убиват Щефан. После Елиза умира в ръцете на Влад, а той пие отрова от пръстен, даден му от Инженера. Ползвам имената на героите в румънския вариант, иначе нямам идея дали и тук финалът ще е такъв.

# 101
  • София
Ех, ЕdelV, голяма си портаджийка 😂.
Скрит текст:
Не съм ОК с това смесване на Дюма и Шекспир - много ми е индийско-анадолско 😂. Надявам се братята румънци да избягат от мелодрамата / драма - може/😂

# 102
Знаете ли кой е написал музиката на сериала? Търся нотите за пиано

# 103
ТОЙГАР ЪШЪКЛЪ е композитора  но той е на езел.

# 104
  • Sofia
Не съм гледала Езел, но и аз от любопитство се разчетох в уикипедия на английски. Там има информация за финала.
Скрит текст:
Доколкото разбрах и сестрата на Елиза и брата на Влад умират в оригинала. Остават живи родителите на Влад, детето му и май Лео, който се женел за дъщерята на Инженера. Елиза бива нападната, изнасилена и почти убита от Щефан, който се опитва да набеди Влад. Преди да умре Елиза разкрива истината на полицията. Лео и Влад намират и убиват Щефан. После Елиза умира в ръцете на Влад, а той пие отрова от пръстен, даден му от Инженера. Ползвам имената на героите в румънския вариант, иначе нямам идея дали и тук финалът ще е такъв.

Скрит текст:
Пие отрова,но не го дават да умира.Wink

Общи условия

Активация на акаунт