"Влад" - новият румънски сериал по бТВ.

• 57 485
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък не разбрах какво имаше на записа, който Елиза видя.

# 76
  • Пловдив
Обира на трезора навремето...

# 77
  • София
Скрит текст:
Върви реклама за латино-сериал по VOYO - натопен и осъден ... Това да не е мексиканската версия на "Езел"?
Wink

# 78
Края същия ли ще е като на езел със сигурност , че на мен не ми хареса

# 79
  • София
Не знам как свършва оригиналът, но няма как да е хепи енд. Дано поне е балансиран.

Интересни книги даде Чезар на Разван 🤔. Хлапето дали ще загрее 😉?

# 80
И мен ме грабна сериалът. Не съм гледала Езел. Мисля, че го даваха по Диема или БТВ лейди, не знам, но не съм имала възможност да го гледам по тв, а 71 серии онлайн не мисля да почвам.
Обаче като видя Влад с Елиза и издивявам. Такъв глупак да има! Тя му съсипа живота, той е готов пак да се събере с нея. А като разбере, че Матей е негов син - представям си. Всичко ще и прости на мига.
В същото време майка му и брат му страдат ли, страдат. Бше ми и нереално какви приятели са Петър и Разван със Щефан. Разван е бил дете все пак, ама баща му. Доста бързо повярва, че синът му е виновен.
Добре, че Влад остави Рокси. Жал ми беше как я използва. Тя е една от малкото невинни там. Тя, брат му и Матей всъщност. За тях искам хепи енд. Даже като я видях първоначално се зарадвах понеже Рокси ми напомни на Хайде от Граф Монте Кристо. Искаше ми се да бият шута на Елиза и да се съберат двамата с Матей накрая, ама няма да стане.

# 81
  • Sofia
И мен ме грабна сериалът. Не съм гледала Езел. Мисля, че го даваха по Диема или БТВ лейди, не знам, но не съм имала възможност да го гледам по тв, а 71 серии онлайн не мисля да почвам.
Обаче като видя Влад с Елиза и издивявам. Такъв глупак да има! Тя му съсипа живота, той е готов пак да се събере с нея. А като разбере, че Матей е негов син - представям си. Всичко ще и прости на мига.
В същото време майка му и брат му страдат ли, страдат. Бше ми и нереално какви приятели са Петър и Разван със Щефан. Разван е бил дете все пак, ама баща му. Доста бързо повярва, че синът му е виновен.
Добре, че Влад остави Рокси. Жал ми беше как я използва. Тя е една от малкото невинни там. Тя, брат му и Матей всъщност. За тях искам хепи енд. Даже като я видях първоначално се зарадвах понеже Рокси ми напомни на Хайде от Граф Монте Кристо. Искаше ми се да бият шута на Елиза и да се съберат двамата с Матей накрая, ама няма да стане.

Интересни когато Влад разбере, че Матей е негов син дали все още ще иска майката да пострада. Но...мисля си, че майка му разбра или усети по някакъв начин, че детето е техен внук. А историята с Лео беше странна ...

# 82
  • София
WinkМомичета, един готин пич Wink:
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/adrian-nartea-z … kite-na-vlad.html

На мен ми се иска Влад да помогне да се излекува Рокси и тя, заедно с Разван и Матей да останат заедно Wink /другите може да загинат - Зла съм, нали? Wink

# 83
WinkМомичета, един готин пич Wink:
https://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/adrian-nartea-z … kite-na-vlad.html

На мен ми се иска Влад да помогне да се излекува Рокси и тя, заедно с Разван и Матей да останат заедно Wink /другите може да загинат - Зла съм, нали? Wink

И на мен би ми се искало , но шанса да се случи е 0% за жалост. Ненавиждам факта, че Влад още въздиша по Елиза. А щом сериалът има драматичен завършек дали изобщо Влад ще остане жив? Лео се оказа твърде опасен. На моменти си мисля , че накрая всички ще умрат и ще остане само Разван , като журналист, пишейки историята... Дано да не се окажа права.

# 84
Може ли някой в скрит текст да напише финала на Езел? Това ли е оригинала? Какво става с тримата приятели и двете сестри в турския филм?

Не съм гледала Езел. Прилича ми на Граф Монте  Кристо.

Работния ми график е скапан. Вероятно ще го гледам веднъж седмично и ще разчитам на темата за инфо.

# 85
Много емоционална и докосваща сцена с Мария и двамата и сина! Игра на думи и истински неща им каза.Сцените с нея са винаги отлично измислени.Чудесна игра.....

# 86
Не разбирам защо Елиза проявява ревност към Щефан? В тази серия чупи фасони, че барът видиш ли нейн бил (а да беше казала и с какви пари го е купила равна нямаше да има) , а  миналата серия сълзи и драма по Щефан в онова кафене, в което видя Щефан с чернокосата там?Нали уж не го обичаше и се омъжи под натиска на Щефан? И капка милост не трябва да има Влад към нея.

Изведнъж Влад прояви силен интерес към Роксана? Дали това е част от плана или реално започва нещо повече между тях?

# 87
Да, и на мен ми беше странна реакцията на Елиза след като видя Щефан с друга жена. Тя очевидно не го обича и би трябвало да и е безразлично. Thinking

# 88
  • София

Изведнъж Влад прояви силен интерес към Роксана? Дали това е част от плана или реално започва нещо повече между тях?

Не съм сигурна, но след срещата с майка си и брат си имаше нужда някой да го обича като Влад. От някоя чиста душа, като противоотрова.

# 89
Според мен Елиза се мисли за незаменима за Щефан и разчита много на сляпата му любов и затова сега е така разклатена от изневярата му. Тя дори не си помисля, че той се е усъмнил за бащинството. За момента Влад успешно ги съсипва психически, или по-скоро Инженера. Видяхме какво стана с Лео.

Общи условия

Активация на акаунт