Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 32 955
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,

и аз съм вече в клуба! Сдобих се с всичко необходимо за старт и съм много, много доволна, дори уцелих цвета, който исках. Ето го и първия ми опит, мисля че се получи добре.

Моля, споделете как и колко често дезинфекцирате избутвачи, пили и т.н. (смятам да ги използвам само на мен, най-много на майка ми) и с какво?

Също се чудя с какво отстранявате лак от четки за рисуване?

# 151
Дезинфекцирам инструментите ми след всяко ползване с Живахекс или спирт 95%.

# 152
  • Стара Загора
Аз дезинфекцирам с течност за дезинфекция първо и после в лампа за дезинфекция. Там и маската за лице си стерилизирам, гърба на телефона, ключове и прочие.

Това е маникюра на майка ми с лакове на Claresa и лепило за фолио GDCoco, благодаря на Почти безобидн@ за него. Моето дойде на камък, отворих диспут и вече ми върнаха парите.
Скрит текст:

# 153
  • Варна
decuto кои цветове на Claresa използва? Много нежен маникюр 💓

# 154
  • Стара Загора
Благодаря!
От Claresa са Nude 116, Rubber base 6, Ultra base & Diamond top no sticky layer.
Фолио от Али на Born Pretty и лепило от GDCoco. С тези лакове маникюрът на майка ми държи по 3 седмици, а работи като хигиентистка и е нон стоп с препарати и вода. Аз го сменям моя на 2 седмици от мерак 😁

# 155
Момичета, днес в един сайт видях, че препоръчват безцветна база да се слага под камуфлажната... Някой прави ли го или е безсмислено?

# 156
Аз мислех да направят направо базите цветни и да спестим малко Grinning вероятно добавянето на пигменти в базата я променя

# 157
Момичета, днес в един сайт видях, че препоръчват безцветна база да се слага под камуфлажната... Някой прави ли го или е безсмислено?
Аз винаги слагам безцветна преди камуфлажната. Видях го при рускините. Според мен не е безсмислено, даже е задължително.

# 158
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз имам безцветна на Сикретли, цветна на Сикретли и цветна на Комилфо ... Първите две съм ползвала за по 1 маникюр. Цветната на Сикретли е много нежно светлорозово и почти не се отличава от безцветната при нанасяне. Почнах да ползвам цветни бази, защото така виждам какво, колко и къде нанасям. Не виждам иначе ... и очила за близо, и лампа ползвам, но с цветната база ми е по-спокойно ... Не съм чувала да се ползва първо една пък после другата база ...

Аз винаги слагам безцветна преди камуфлажната. Видях го при рускините. Според мен не е безсмислено, даже е задължително.

Защо е задължително? Какво е обяснението? Благодаря! Любопитно ми стана ...

# 159
Не бях ходила цял месец до пощата. Пристигнаха ми цели 16 лака Flushed . Ще имам цяла година да пробвам само. Grin Ще трябва и да поразчистя малко "старите" лакове.

Да не казвам голяма дума, но съм с белеща се база и ултрабонд на цял нокът вече 5 дни и не е мръднал. Да видим.

# 160
Първо се слага безцветната база, да. За по-добра спойка с нокътя. Както безцветните гелове, така и безцветните бази имат по-добра спойка с нокътя от кавър версиите им. На мен обаче ми държи без проблем кавър база директно върху нокътя и затова често я ползвам директно.

Не бях ходила цял месец до пощата.

Моят баща пък ходи почти всеки ден да прибира пратки от Али Joy Меналата седмица 4, от понеделник до сряда още 5. Вкъщи е Коледа Joy

# 161
  • Paris, France

Винаги слагам слой безцветна база, много тънко. То и цветни, белещи се бази нЕма засега.

Безцветните бази, акрил, гелове винаги държат по-здраво от цветните, защото се изпичат по-лесно и нямат частички пигмент между молекулите на полимера.

Ако по принцип няма системно отлепване няма проблем да се сложи направо цветна база.

Задължително се слага безцветно покритие преди камуфлаж когато ноктите имат дупки, дълбоки бразди и вдлъбнатини. Слага се достатъчно материал, така че да се запълнят дупките, но без да се удебелява нокът и без бомбе.  Камуфлажните бази често изглеждат различно в зависимост от наситеността на пигментацията и тона. Ако ще се слага дебел камуфлаж, гел или акрил и вдлъбнатините не са до кожа и свободен край може и да не се попълват с безцветен материал.

Инструменти и накрайници за електрическа пила мия с четка и неутрален сапун и стерилизирам в мултикукър с налягане на специалната програма на пара. Оставям да изсъхнат и прибирам в кутийките. Пилите и блокчетата не ги стерилизирам, а само пръскам със спирт. В къщи всеки си има негови, собствени.

# 162
Скрит текст:
Първи опит с гел лак и рисунка.

Предложете български сайт където бих могла да намеря на приемлива цена камъчета за нокти.
Това е красота! Как го направи?

С гел лакове

Gray, страхотна работа! Първи опит с гел лак... май си художничка? Simple Smile

Не точно : )

# 163
Първо се слага безцветната база, да. За по-добра спойка с нокътя. Както безцветните гелове, така и безцветните бази имат по-добра спойка с нокътя от кавър версиите им. На мен обаче ми държи без проблем кавър база директно върху нокътя и затова често я ползвам директно.

Не бях ходила цял месец до пощата.

Моят баща пък ходи почти всеки ден да прибира пратки от Али Joy Меналата седмица 4, от понеделник до сряда още 5. Вкъщи е Коледа Joy
При нас пощата работи през ден, ако аз не изляза жената идва до вкъщи! Вчера ми донесе 4 пратки , два лака на Nail Co(дойдоха за 65дена), изграждащ гел ur sugar, магнит за котешко око и още един лак на lily cute( или нещо подобно) .Утре чакам твърдия гел на ur sugar Grinning

# 164
А ние чакаме да ги пробваш и да дадеш мнение. Blush Аз чакам полигелове и инструменти за кожички на Ur Sugar.

Общи условия

Активация на акаунт