Всичко за всички марки гел лакове - 34

• 31 978
  • 721
  •   2
Отговори
# 75
  • Sofia
rosihris - мога ли да попитам коя марка и номер е синия цвят от снимка номер 5? А светлия цвят камуфлажна база ли е?

# 76
Здравейте, момичета! Понеже за първи път си направих в домашни условия ноктите преди две седмици и е време за сваляне на гела, но нямам ел. пила и се чудя вие какъв ацетон ползвате? С продукти на Коди съм и като за първи път реших да не слагам каре, за да видя колко време ще издържи. Дайте някое съветче вие как процедирате с тази марка Innocent

# 77
Момичета, някои от вас бяха поръчвали писалки за мраморен ефект! Дойдоха ли, пробвахте ли ги и доволни ли сте? Благодаря Blush

Аз и бях писала, ме не е за хора с две леви ръце като мен. 😁😁

Скрит текст:

Ако има желаещ мога да ги подаря. 😄

Аз вчера си отрязох ноктите тъкмо бяха пораснали 😭. Вчера си свалих лака, но нямах време да се правя на ново. А бях сигурна, че и 20 Мин няма да издържат без лак на работа, та реших да ги отрежа директо вместо днес да ги гледам как се чупят един по един. 😄😄 Ще имам дълги нокти когато пристигнат формите явно.

# 78
  • Стара Загора
rosihris - мога ли да попитам коя марка и номер е синия цвят от снимка номер 5? А светлия цвят камуфлажна база ли е?
Синьото е на GD 842а, а светлото е на блускай 504 нанесено на три слоя.
Rosihris, наистина страхотни маникюри и аз се нареждам да питам за листенцата и черните линии.
Чертичките съм ги рисувала с гел боя на Монаси, поръчвана от Алито. Много е хубава, но вече няма доставка да България. Вече ми свършва и се чудя каква да си взема. Бях поръчала на Веналиса, но не ми харесва.

# 79
Махнах полигела и сега съм с естествените ми нокти. Синьото е Клареса 715, има фин брокат. За първи път го ползвам и вече съм влюбена в този цвят.

# 80
  • Paris, France
Скрит текст:
Здравейте, момичета! Чета ви редовно, но скоро не съм ви показвала нищо

Оле, без думи съм. Големи красоти. Ако работиш в момента и имаш свободни часове, може ли адрес на лични и телефон за записвания? И ако може марка и номер на тъмносиньото от втория маникюр 🤩🥳. Благодаря.

Можеш Да си купуваш всичко, за което няма доставка чрез превозвач в Германия, Англия, но не зная как става. Дамите тук ще те упътят.

есмералда, синьото кърти. 👍

Черешката, с всяка марка слагам каре. Много трудно се сваля Коди без каре. Изпилваш колкото можеш с обикновена пила и завиваш в ацетон, лакочистител или каквото имаш и чакаш. Чакаш, чакаш и чакаш и след 20 мин отваряш и буташ. Ако не се маха пилиш и добавяш ацетон и пак чакаш. И така докато се махне. Щом ти седи 2 седмици почвай да слагаш каре!

# 81
Rosihris, кое е жълтото от последната снимка?

Момичета, една приятелка иска да й изградя ноктите, но проблема е там ,че тя много си гризе ноктите , буквално до живец,ще ми е трудно да поставя формата! Има ли някаква хитринка за по лесно поставяне форма! Ноктите са идентични с тези, снимката е нета!  Благодаря
Скрит текст:

# 82
Относно ваденките и стикерите вие как ги използвате? Почиства ли се лепкавия слой преди това? А иии също ако искам да рисувам нещо по същия начин ли се процедира като с ваденките? Много ще съм ви благодарна за отговорите.

# 83

Момичета, една приятелка иска да й изградя ноктите, но проблема е там ,че тя много си гризе ноктите , буквално до живец,ще ми е трудно да поставя формата! Има ли някаква хитринка за по лесно поставяне форма! Ноктите са идентични с тези, снимката е нета!  Благодаря
Скрит текст:

Да, първо изграждаш малък свободен край с полигел, после слагаш формата под него и правиш цялостното изграждане. И е важно при такива нагризани нокти с малка нокътна плочка да не правиш твърде голяма дължина.

# 84
Относно ваденките и стикерите вие как ги използвате? Почиства ли се лепкавия слой преди това? А иии също ако искам да рисувам нещо по същия начин ли се процедира като с ваденките? Много ще съм ви благодарна за отговорите.
Аз лично, не махам лепкав слой, слагам директно върху цвета, после слагам база и накрая топ! В предишната тема имаше и схема , ако ти се рови може да я намериш!

Есмералда, благодаря, ше пробвам така , ако се получи прилично ,ще покажа Grinning

# 85
  • Сливен
Аз искам да благодаря на мацката,която сподели използването на печат при слагане на лепенка.Много е удобно.

# 86
  • Пловдив
Аз съм с база и топ на Коди. Пиля с пшла 100, слогам тампон с ацетон и щипки, след 10 минути доизбутвам остатъци с дървена клечка. С лакочистител при мен неподдава да пада. С каре съм.

# 87
  • Paris, France
oesi, кой топ си сложила на показания маникюр и колко слоя? Много е лъскав.

Венислава,

https://m.youtube.com/watch?v=9DsG7GrLJUw

Като бивш гризач на нокти да ти кажа, че първият път е добре да отиде да и ги изгради професионалист, който разбира от гризани нокти, а не просто маникюристка  която прави красиви нокти. Гризаните нокти имат особености при подготовка, а има и психологическа страна. Другото е, че на гризачи нокти трудно се задържа каквото и да било. Понеже са непрекъснато стимулирани и дразнения, гризаните нокти растат много бързо. Когато Не са покрити това не си личи, защото е изядено до секунди, но като се сложи гел, след 10 дена може да е израстнал наполовина и трябва да се оправи, защото, както esmeralda23 писа, мястото, на което се държи гелът или акрила е малко и ако нокътят е дълъг се отлепя от основата.

Решете дали имате време за поддръжка всяка седмица в началото, а след месец на 10 дена, 14, 21 итн!

На моите гризани нокти само акрил държеше, но това беше много отдавна. Сегашните гелове може и да държат.

Четох, че недостиг на витамин Д, фолат, биотин и пантотен водят до гризане на нокти. Струва си да пробва коензимирани Б витамини и витамин Д. При мене вит Д има ефект.

Ако ноктите и нямат дупки, вдлъбнатини, можеш да сложиш белеща се база, но без каре и да видиш дали ще държи.

# 88
  • Стара Загора
Скрит текст:
[quote author=rosihris link=topic=1293845.msg42141219#msg42141219 date=161071294

Оле, без думи съм. Големи красоти. Ако работиш в момента и имаш свободни часове, може ли адрес на лични и телефон за записвания? И ако може марка и номер на тъмносиньото от втория маникюр 🤩🥳. Благодаря.

Благодаря. Синьото е на Блускай Saphhire, а жълтото пак на Блускай А 115.

# 89
oesi, кой топ си сложила на показания маникюр и колко слоя? Много е лъскав.

Венислава,

https://m.youtube.com/watch?v=9DsG7GrLJUw

Като бивш гризач на нокти да ти кажа, че първият път е добре да отиде да и ги изгради професионалист, който разбира от гризани нокти, а не просто маникюристка  която прави красиви нокти. Гризаните нокти имат особености при подготовка, а има и психологическа страна. Другото е, че на гризачи нокти трудно се задържа каквото и да било. Понеже са непрекъснато стимулирани и дразнения, гризаните нокти растат много бързо. Когато Не са покрити това не си личи, защото е изядено до секунди, но като се сложи гел, след 10 дена може да е израстнал наполовина и трябва да се оправи, защото, както esmeralda23 писа, мястото, на което се държи гелът или акрила е малко и ако нокътят е дълъг се отлепя от основата.

Решете дали имате време за поддръжка всяка седмица в началото, а след месец на 10 дена, 14, 21 итн!

На моите гризани нокти само акрил държеше, но това беше много отдавна. Сегашните гелове може и да държат.

Четох, че недостиг на витамин Д, фолат, биотин и пантотен водят до гризане на нокти. Струва си да пробва коензимирани Б витамини и витамин Д. При мене вит Д има ефект.

Ако ноктите и нямат дупки, вдлъбнатини, можеш да сложиш белеща се база, но без каре и да видиш дали ще държи.

Неви, тя освен ноктите , дъвче и кожичките( като ги видя със сестра ми, ми идва да ги набия), това най много ме притеснява, каква алергия мога да й причиня, затова с чиста съвест я пращам на маникюр, и съм й казала ,, като спреш да гризеш , може да пробваме"! Все пак исках да питам и тук, да чуя различни мнения и съвети! Засега ще отложа Blush

Редактирам се , да те питам като слагаш обикновен матов топ върху гел, матираш ли лъскавия топ отдолу?

Последна редакция: сб, 16 яну 2021, 13:25 от Venislava Todorova

Общи условия

Активация на акаунт