Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори- 69

• 44 620
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
38+1 съм, но не ме боли изобщо силно, леки болки и стягане...

# 196
  • Варна
Щом са на около 5мин. според мен е редно да отидеш в болница. Успех 🍀

# 197
Аз родих в 37 седмица, обаче много ме болеше Grinning на 3 минути бяха моите контракции като тръгнахме и в болницата бях вече с 6,7см разкритие и аз. И според мен трябва да отидеш в болницата вече.

# 198
Според мен може би е започнало раждането и дано да си тръгнала към болницата. И аз родих в 38 г.с.По същия начин имах нерегулярни контракции- един път на 3мин, друг път на 6мин. Всеки път различно, но щом са започнали от късния следобед, значи може би бебчето да иска да излиза. Желая ти успех! 😊

# 199
Дойдох да.. Разкритие 3 см имах. В предродилна съм, чакам всеки момент да дойде АГ да провери пак разкритието, контракциите са на 2-3 Мин сега.. Благодаря ви, момичета

# 200
Дойдох да.. Разкритие 3 см имах. В предродилна съм, чакам всеки момент да дойде АГ да провери пак разкритието, контракциите са на 2-3 Мин сега.. Благодаря ви, момичета
Успех, стискам палци всичко да е наред и бързо да минава!

# 201
Здравейте , искам да разкажа това,което се случва на мен . На 22ри януари приятелят ми свърши в мен , последният ми редовен цикъл беше от 10.01 до 16.01 ,на 07.02 започнах да изпитвам лека болка в гърдите и се осъмних, направих си уринарен тест от аптеката , който показа втора бледа чертичка , не издържах и отидох на кръвен, който показа завишени нива на ЧХГ тоест бременност -131 ,което според таблицата бях в 3 г.с..На следващия ден -9.02 отидох на преглед при АГ, която каза,че е прекалено рано и не вижда нищо ,  да се върна на 17.01,тоест на 7 дни закъснение на МЦ, притеснявам се ще може ли да се види плодният сак и евентуално да се направи медикаментозния аборт ?

# 202
Здравей!

Ние не сме лекари и не можем да ти кажем дали може да ти се приложи дадена процедура или не. Има много други теми, които са по-подходящи за въпросите, които задаваш и моето мнение е ,че тази тема не е подходяща.
Единственият съвет, който мога да ти дам е да подхождате отговорно към това, което правите. Ако не желатете бременност, то тогава правете защитен полов акт, ако сте имали притеснение, че може да забременеете има "спешни хапчета", които се закупуват от аптеката. Те се прилагат в подобни случаи,  за да се предотврати нежелана бременност!
Отидете на преглед, както ви е инструктирал АГ, обсъдете ситуацията и вече тя ще ви каже какви процедури и кога се прилагат.

# 203
Здравейте , искам да разкажа това,което се случва на мен . На 22ри януари приятелят ми свърши в мен , последният ми редовен цикъл беше от 10.01 до 16.01 ,на 07.02 започнах да изпитвам лека болка в гърдите и се осъмних, направих си уринарен тест от аптеката , който показа втора бледа чертичка , не издържах и отидох на кръвен, който показа завишени нива на ЧХГ тоест бременност -131 ,което според таблицата бях в 3 г.с..На следващия ден -9.02 отидох на преглед при АГ, която каза,че е прекалено рано и не вижда нищо ,  да се върна на 17.01,тоест на 7 дни закъснение на МЦ, притеснявам се ще може ли да се види плодният сак и евентуално да се направи медикаментозния аборт ?
На 7 дни закъснение е възможно и да не се види плодедн сак, в такъв случай ще трябва да отидете и по-късно.
За медикаментозния аборт не е проблем това, той може да се прави и малко по-късно (обикновено се прави в 8-9 та седмица да кажем), с уговорката, че щом е по желание колкото по-рано, толкова по-добре. Има тема за медикаментозния аборт, ако искате пишете в нея, там могат да Ви посъветват.

# 204
На 7 дни закъснение е възможно и да не се види плодедн сак, в такъв случай ще трябва да отидете и по-късно.
За медикаментозния аборт не е проблем това, той може да се прави и малко по-късно (обикновено се прави в 8-9 та седмица да кажем), с уговорката, че щом е по желание колкото по-рано, толкова по-добре. Има тема за медикаментозния аборт, ако искате пишете в нея, там могат да Ви посъветват.
Благодаря много за отговора

# 205
Не съм вярвала, че ще питам такива неща, но съм 30 седмица и преди малко изпуснах нещо от дивана, и за да го предпазя се наведох доста рязко, но не до долу чак. Не ме заболя нито съм получавала контракции. Не би трябвало да имам повод за притеснение , нали?

# 206
Няма нищо Simple Smile

# 207

9-ти ден на закъснение и мисля че положителен резултат ☺️

# 208
Хасибе,честито и до финал,ако не се лъжа не беше ли скоро бременна?

# 209
Хасибе,честито и до финал,ако не се лъжа не беше ли скоро бременна?
Да тогава не се получи. Стана спонтанен аборт ☹️

Общи условия

Активация на акаунт