Омникод Имуно – открийте ефективна естествена подкрепа за имунната система

• 12 921
  • 264
  •   1
Отговори
# 75
  • Ямбол
Напоследък не боледуваме толкова често през зимата. Отдавам го на това, че се храним по-здравословно и приемаме редовно хранителни добавки.

# 76
Да, през зимата боледуваме по-често. Заради повечето вируси и по-ниския имунитет.

# 77
Когато беше по-малко, моето момченце боледуваше много често!
В последните две години, мъжът ми е този с тежките инфекции. Явно вредните храни и отслабения имунитет си казват думата.

# 78
Последните 1-2 години боледувам по-често, макар и понякога да са само леки настинки. Според мен се дължи на стрес, понижен имунитет и недостатъчен прием на витамини и липса на пълноценна почивка.

# 79
Не. Опитваме се да водим здравословен начин на живот. Приемаме много витамини. Слагаме си противогрипни ваксини.

# 80
Не боледувам по-често, но се уморявам лесно, непрекъснато съм под напрежение /без конкретна причина/ и съня ми е непълноценен.

# 81
В моето семейство няма пик на боледуванията през зимата, случва се да боледуваме през всички сезони.

# 82
Не, но обръщаме внимание на закаляването, здравословно хранене, разходки на слънце и чист въздух, правилна почивка.

# 83
  • SF
Чак толкова често не боледуваме, но въпреки всичко пием добавки и и витамини.

# 84
Определено боледуваме по-често през зимния период, което се дължи на студеното време и вирусите.

# 85
  • Велико Търново
Да, боледуваме по-често определено! Според мен, това се дължи на вирусните инфекции в комбинация с неправилно хранене, по-слаба физическа активност и променливо време.

# 86
  • русе
Да- през зимата боледуваме по-често ,студено е и има вируси,

# 87
  • Sofia
В последните години децата боледуват ит настинки както и грип в преходните сезони, както и в месец февруари и март, дължи се на отслабване на имунната система.

# 88
  • София
Не боледувам, но в семейството ми често боледуват и го отдавам на неправилно хранене, липса на витамини, спорт и стрес.

# 89
  • Бургас
През зимните месеци предпоставка са ниските температури, по-слабата физическа активност, вируси.

Общи условия

Активация на акаунт