Сега нека да направя изложение в стил турски филми, без да ми се смеете. Просто за забавление и подсказка за линията на сюжета в някои сериали

Ако Мюжгян е майка на Мехди, а Бурхан му е баща (щото каката е имала само една любов през живота си), то тогава Вейси вреди на внук си
Каква драма ще бъде като разбере Вейси.., а и Мехди) Прави, прави - нали това е интересното в разнищването на сюжета
Обаче Мюжгян достатъчно голяма ли е, че да му е майка? Те не са казвали кой колко е, де - но Мехди изглежда на 30 и няколко, съответно Джемиле да е към 40, а Мюжгян на 40 и нещо...
Освен ако не се бъркам по чисто визуалната възраст на актьорите.
Колкото до дядото - аз също си помислих като видях един от "неговите" хора как всъщност уби проблемния съкилийник, и се оказа, че си е било организирано... Както казвате, не може дядото да не е знаел - хайде, онзи да е бил наистина нов, но този нали беше от титулярите? Според мен наистина има някаква двойна игра, не е случайно, че дядката спечели доверието на Мехди - така е много по-коварно - като не знаеш от кого да се пазиш.
Аз пък да се похваля, че снощи гледах първи епизод на 50кв.м. и много ми хареса Енгинчо

доста запазена беше за 78 годишна...