Темата на Ибо 🎧 Ибрахим Челиккол и Демет Йоздемир в "Doğduğun Ev Kaderindir" №69

• 30 639
  • 738
  •   1
Отговори
# 345

Сега нека да направя изложение в стил турски филми, без да ми се смеете. Просто за забавление и подсказка за линията на сюжета в някои сериали Simple Smile
Ако Мюжгян е майка на Мехди, а Бурхан му е баща (щото каката е имала само една любов през живота си), то тогава Вейси вреди на внук си Simple Smile Каква драма ще бъде като разбере Вейси.., а и Мехди)

Прави, прави - нали това е интересното в разнищването на сюжета Simple Smile
Обаче Мюжгян достатъчно голяма ли е, че да му е майка? Те не са казвали кой колко е, де - но Мехди изглежда на 30 и няколко, съответно Джемиле да е към 40, а Мюжгян на 40 и нещо...
Освен ако не се бъркам по чисто визуалната възраст на актьорите.

Колкото до дядото - аз също си помислих като видях един от "неговите" хора как всъщност уби проблемния съкилийник, и се оказа, че си е било организирано... Както казвате, не може дядото да не е знаел - хайде, онзи да е бил наистина нов, но този нали беше от титулярите? Според мен наистина има някаква двойна игра, не е случайно, че дядката спечели доверието на Мехди - така е много по-коварно - като не знаеш от кого да се пазиш.

Аз пък да се похваля, че снощи гледах първи епизод на 50кв.м. и много ми хареса Енгинчо Simple Smile

# 346
Аз така и не разбрах дали Зейнеп се съгласи да вкара парите, необходими на Мехди в затвора. Той не ѝ каза за какво му трябват, а и това вече си е съзнателно престъпление... Всъщност Саваш предложи да даде парите за лечението на детето на онзи, дето го намушката и така да не се налага да търсят други улики в затвора, а онзи просто да свидетелства...

Обаче, ако Зейнеп бъде достатъчно глупава да вкара незаконно парите и се окаже, че дядото с калпака крои шапката на Мехди, накрая Зейнеп ще обере пешкира и вече ще трябва и нея някой да я спасява. Защо ли се сешам за Баръш Rolling Eyes

# 347

Сега нека да направя изложение в стил турски филми, без да ми се смеете. Просто за забавление и подсказка за линията на сюжета в някои сериали Simple Smile
Ако Мюжгян е майка на Мехди, а Бурхан му е баща (щото каката е имала само една любов през живота си), то тогава Вейси вреди на внук си Simple Smile Каква драма ще бъде като разбере Вейси.., а и Мехди)

Прави, прави - нали това е интересното в разнищването на сюжета Simple Smile
Обаче Мюжгян достатъчно голяма ли е, че да му е майка? Те не са казвали кой колко е, де - но Мехди изглежда на 30 и няколко, съответно Джемиле да е към 40, а Мюжгян на 40 и нещо...
Освен ако не се бъркам по чисто визуалната възраст на актьорите.

Колкото до дядото - аз също си помислих като видях един от "неговите" хора как всъщност уби проблемния съкилийник, и се оказа, че си е било организирано... Както казвате, не може дядото да не е знаел - хайде, онзи да е бил наистина нов, но този нали беше от титулярите? Според мен наистина има някаква двойна игра, не е случайно, че дядката спечели доверието на Мехди - така е много по-коварно - като не знаеш от кого да се пазиш.

Аз пък да се похваля, че снощи гледах първи епизод на 50кв.м. и много ми хареса Енгинчо Simple Smile
Беа, истинския убиец на "проблемния" беше човек на Вейси.  Преди да го наръга в тоалетната му каза, че Вейси е знаел, че онзи няма да свърши работата и се е подсигурил с втори човек. А работата е да задържат Мехди в панделата. Само, че дядото е малко вероятно да не знае кой кой е. Ема една малка вероятност - убиеца да е таен агент и информатор на Вейси, за да може онзи да контролира събитията в килиите. Дядото със сигурност е фактор и авторитет. Въпроса е убиеца и него ли е шпионирал или са от една партия.

# 348

Беа, истинския убиец на "проблемния" беше човек на Вейси.  Преди да го наръга в тоалетната му каза, че Вейси е знаел, че онзи няма да свърши работата и се е подсигурил с втори човек. А работата е да задържат Мехди в панделата. Само, че дядото е малко вероятно да не знае кой кой е. Ема една малка вероятност - убиеца да е таен агент и информатор на Вейси, за да може онзи да контролира събитията в килиите. Дядото със сигурност е фактор и авторитет. Въпроса е убиеца и него ли е шпионирал или са от една партия.

Именно де, това имах предвид - не го обясних както трябва май, защото се подразбира. Това се питам и аз - че Вейси има пипала навсякъде- е ясно, но дали дядото е просто един възрастен Мехди, който се перчи като петел, властващ в малкото си килийно царство, без да знае реално какво се случва под носа му, или и той е част от играта на Вейси..

# 349
  • ЯМБОЛ
На надгробния паметник на сестрата пишеше 78г.Абсолютно невъзможно е, да е майка на Мехди. А Джемиле каза на Нух, че тайната не я знаела дори кака й. Мехди или е извънбрачен син на на баща им или е дете на майката след насилие от друг мъж.

# 350
Stuck Out Tongue Closed EyesSmile
Мери, за целия ти пост Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1
Сценария ти е поредния от български фенове, който изглежда по-интересен от оригинала! Wink
Носи духа и традициите на добрата стара Латинска Америка и Индия Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Smiley Stuck Out Tongue Closed Eyes Smile

Не гледам латиноамерикански и индийски продукции, но подозирах, че ще нагазя в техни води ( това е резултат от общата ми  култура  Wink Simple Smile )

BeaSnow, ако Мюжгян е на 45 г., а Мехди на 30 г, може да му е майка.

# 351
Накрая да не се окаже, че Вейси е баща на Мехди Joy

# 352
  • Плевен / София
Нищо чудно...остава и той да не знае... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 353
Нищо чудно...остава и той да не знае... Stuck Out Tongue Winking Eye

Може затова да е тази смъртна омраза между двамата бащи.

# 354
От инстаграма на Демет:

"Ще те спася от затворниците" Satisfied

---------------------
Ибо е споделил същата снимка и е добавил някаква песен на Ибрахим Татлъсес за затвора Joy Много се забавляват явно Heart

# 355
На надгробния паметник на сестрата пишеше 78г.

Laughing доста запазена беше за 78 годишна...

BeaSnow, ако Мюжгян е на 45 г., а Мехди на 30 г, може да му е майка.

Може, ама това като гледам как ги пазят момичетата, даже не съм сигурна дали Мюжгян изобщо някога е имала интимен живот, ригидното ѝ поведение доста натам сочеше. Simple Smile Спекулирам, не ми обръщайте внимание

Сега сериозно - Мехди като нищо ще вземе да се окаже син на този Вейси, и аз с моята сериална фантазия ще дам предположение - майката на Мехди е имала тайна афера с Вейси, да кажем, че той ѝ е обърнал повече внимание от нейния съпруг-бабаит, после обаче е излязла наяве работата и са се скарали. Не се знае дали бащата е знаел, че Мехди не е негов син, но майката е знаела и чувството за вина и постоянното напомняне на "грешката", всеки път щом погледне Мехди, я е накарало да бъде дистанцирана и строга към него, въпреки че си го обичаше и искаше по нейния начин да направи най-доброто за него.
Обаче не знам дали това е същата тайна, за която Джемиле говори - защото ако тя знае, че Мехди е на Вейси, не знам дали ще го приема така спокойно...или пък може само да знае, че не е син на баща им, а е от друг мъж, без да подозира точно от кой.

# 356
Да дам и своя принос в мъглявината Андромеда, пардон Караджа 😁. Може бащата да е Вейси, а майката Мюжгян. Да е посегнал на младото момиче, което е било приятелка на сина му.

# 357
  • Плевен / София
Да дам и своя принос в мъглявината Андромеда, пардон Караджа 😁. Може бащата да е Вейси, а майката Мюжгян. Да е посегнал на младото момиче, което е било приятелка на сина му.
И синът все още, след 20 години да я иска...Не е толкова широко скроен Бурхан...

# 358
И синът все още, след 20 години да я иска...Не е толкова широко скроен Бурхан...

Може Бурхан да не знае, нали са го изпратили в Германия, но нещо ми се губят години или не са казали на колко години Бурхан е заминал. Запомнила съм, че доста години е живял там.

krasitrud, Джемиле каза, че и Мюжгян не е посмяла да говори за тайната, а не че не я е знаела.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 16:00 от mery_poppins1

# 359
Теорията Мехди да е син на Вейси има два варианта - любовна връзка или изнасилване.
Аз клоня към второто, защото нещо такова би породило порив за отмъщение у покойния баща на Мехди, скочил е на Вейси в затвора и е бил убит. Само, че Вейси по принцип иска да затрие и Мехди, така ми се струва. Ако е бил с майка му нямаше ли да има поне малко съмнение, че може Мехди да му е кръв и да не налита така кръвожадно да го убива. Защото това е целта на Вейси - да задържи Мехди в затвора, за да го убие като отмъщение за смъртта на Бурхан. Друг е въпроса как може да е могъщ, но само в затвора. Обикновено не става така и би могъл да организира отмъщение за Мехди и навън.
Каквото и отмъщение да гласи, то е планирано без мисъл, че може Мехди да му е син.

Общи условия

Активация на акаунт