ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът дистанционно продължава, осмокласни майки с винце се успокояват

• 26 006
  • 790
  •   1
Отговори
# 45
Ники, Стон, страхотни котЯнца имате!🥰

И аз нямам черни дрехи с изключение на черно поло и бельо.
Жълто като облека и ставам като усойница🐍
Затуй го избягвам, но Моника пък много го харесва.

# 46
  • Някъде в Европа...
Kissing Heart за авторката на новата тема!

# 47
  • София
Моята обича цвят тюркоаз, каквото видя в хубавите нюанси на този цвят, й го купувам, винаги го харесва Wink Отиват й и носи бонбонени цветове като синьо, розово и жълто. Обича ярки и цветни дрехи, например:
Скрит текст:

сега не успявам да намеря друго подходящо освен бански Stuck Out Tongue 
То и аз ги харесвам, де, сигурно от мен е прихванала. Relaxed

При нас снощи писаха, че очакват от МОН решение, дали ще се провежда Оли по МАТ в събота, така че и аз очаквам довечера или утре най-късно да потвърдят. Декларациите ги бяха изпратили още миналатаа седмица във връзка с другите олимпиади, още не сме я попълнили.

# 48
  • Между гори и планини
Моят получи 27 от 40 точки на класното. Някои верни отговори не му е зачела. Примерно е писал , че Илиада е епос, тя поправила на епическа поема и толкова. Частната учителка и аз сме бесни, защото има и други подобни. Явно ако не се зубри дословно, каквото е казала госпожата, не се брои.

# 49
Доня, от чисто любопитство, има ли моменти, в които си доволна от училището, някой учител, подготовката и оценяването там?

# 50
  • sofia
Моят пубер както го беше дал по-така, днес изненадващо е "влязла" в час директорката, изпитала го е  и домашното си е показвал🤓 Оцелял е😉

# 51
  • Между гори и планини
Доня, от чисто любопитство, има ли моменти, в които си доволна от училището, някой учител, подготовката и оценяването там?
Разбира се. Харесвам много начина на преподаване на учителите по биология, музика, физика, математика, география, информатика и миналогодишната учителка по английски език.
За няколко месеца принудително мое присъствие в часовете, защото имам малка къща с преходни стаи, съм чула всички и ми е достатъчно да си създам някакво мнение. Може би съм много критична, но съм такава към всеки, не само към тях.

# 52
Убедена съм, че присъственото обучение ще се отрази чудесно на вашето семейство. И не говоря само за детето. Макар че вероятно то ще е най-доволно.

# 53
  • София
Благодаря за новата тема! 💕
Котките винаги са ми били непознати същества, но вашите са прекрасни.
Сега да изложа моя математик, който по едно време рече, че решават задачи за намиране на депресанта 🤪 Сети се после, че било друго... Не знам дали има по-голяма блейка от него. И някак не му пука, винаги е спокоен, че това няма да му трябва в живота. И е доволен от себе си с това, което знае. Дава си зор само за интересните му неща, като АЕ. Аз само си говоря и се ядосвам.

# 54
Сега да изложа моя математик, който по едно време рече, че решават задачи за намиране на депресанта 🤪
JoyJoyJoy
Това вече е лафът на сезона!
Всеки божи ден всеки си намира депресантата напълно самостоятелно....

# 55
  • София
Много се чудех дали да го изтипосам тук, но наистина такъв бисер заслужава да бъде увековечен. За другото е така, търсим ги и ги намираме ежедневно.

# 56
Много се чудех дали да го изтипосам тук, но наистина такъв бисер заслужава да бъде увековечен. За другото е така, търсим ги и ги намираме ежедневно.
Което иде да рече, че детето си е абсолютно право и наистина решават задачи за намиране на депресанта. Joy (явно допълнително, извън учебния материал Simple Smile )
Така че висчко е точно! Wink

# 57
  • София
Много е симпатична тази депресанта, обаче днес само като дочух за потенциални протестни действия срещу ДО, ме вдъхновихте за фаза диверсанта. 😊

# 58
Надявам се скоро да намерят и антидепресантата децата...😂🤣😂
Да ви разсмея и аз: в Ковид темата един потребител предложи всички да благодарят на децата, майките им, сервитьорите и барманите, защото те са изнесли най-голямата тежест на локдауна и благодарение на тях/нас има огромно подобрение в епидемичната обстановка. Даже настоява от Щаба да го направят на някой брифинг...🤣😂😆
Ред, 😂👍

Последна редакция: чт, 14 яну 2021, 23:02 от Анонимен

# 59
  • София
Аз тази дискриминанта бях забравила как се казва и първо я кръстих делта, после детерминанта... Накрая я проверих в Гугъл Blush .

Общи условия

Активация на акаунт