ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът дистанционно продължава, осмокласни майки с винце се успокояват

• 25 875
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Изписва ми несъществуващо събитие. Rolling Eyes
Редактирам се, видях го!
Мерси, Дикси!

# 781
Изписва ми несъществуващо събитие. Rolling Eyes
Редактирам се, видях го!
Мерси, Дикси!
Тъкмо промених линка Joy
Този сега отваря ли се?

По повод архитектурата в Нидерландия се сетих.

# 782
  • София
Да, сега се отваря и в приложението. Hug

# 783
  • София
Момичета, мога да пусна нова тема утре към 9. За днес ми свършиха силите Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 784
  • София
После се усеща, че нещо не се е изказала ок и започва 30 минути разсъждение, че всъщност може и за двете да се отнася и колкото външен диск е вярно, толкова и облак, ама така бил направен теста

Мария, това разсъждение не е вярно. облакът на теория разполага с огромен, на практика неограничен обем пространство, за разлика от който и да е външен диск.

# 785
Срещу допълнително заплащане, обаче.
Както има дискове с терабайти, така и облаци. Всичко е до цена. И е безумно да е "наложително" на флашка да записваш рарчета. Все тая. Моето възмущение беше друго. Както и казах, че си го преместих в графа "случва се". Не мога да се терзая за такива глупости.

# 786
  • София
Срещу допълнително заплащане, обаче.

така е, но то без плащане и диск няма да имаш Simple Smile не е идеята в тези конкретики, а в принципа. верните отговори в този въпрос са правилно дефинирани, няма място за спор. госпожата явно не може да си защити собственото знание, но това е отделен въпрос.
пак заради принципа, трябвало да я подсетят, че е казала за освобождаването на някои ученици, щом е обещала.

# 787
  • София
Моите също имат доста изпитвания последните две седмици. Николета се впряга и учи, Ваня е рахат с това ДО. При ДО се случва както в момента Ваня да има по-висока оценка по физика, отколкото Николета, а съм убедена че има разлика в знанията им и то в обратна посока. През ден имат контролно или по разказвателен предмет или устно изпитване. Днес изненадващо беше и класното по математика на Николета, на Ваня мина миналата седмица.
Николета дотук има по математика 10 оценки - 6. По английски е с 6 оценки, но там както всяка година се появяват към края на срока на куп на всички шестици, свикнали сме. По БЕЛ е с 4 оценки. По физика е с три оценки и е твърдо пет, за което много се ядосва, тъй като и харесва и си ги знае нещата, но има петица на входното и нещо не беше схванала един от въпросите на устното изпитване и там е с пет. Следващата оценка, май била средно аритметично от предишните две Simple Smile По география е с една оценка, тъй като на предишното контролно учителката не можела да разчете снимките, които и е пратила и само тя и още една нейна съученичка нямат оценки.  По химия е с 4 и 6, като утре ще има контролно. Покрай коментирането за уча.се, седна и направи тестовете там поне, дано да е от полза, защото не се чувства много сигурна в знанията си.
Ваня има по-малко оценки, като повечето са завишени при нея покрай ДО, но пак е с най-нисък успех в класа, а и във випуска като цяло. След края на тази година ще говоря с нея как ги вижда нещата за догодина и най-вече за 11-12 клас и ще обсъдим дали да пробваме смяна на училището.
Можете ли да ми препоръчате забавна постановка на театър в София? Искаме да отидем с приятелка, но последният път не ни допадна много постановката, която си избрахме.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 00:07 от Aila

# 788
  • Някъде в Европа...
Мойто днес с 2 по философия, но "нали ти казах още в началото - този предмет не е за мен..глупости някакви са това...." Толкова...Ама ще успее да хване 4 за срока (има 6, 4, 2) Определено ще е пб този предмети с учителката е спорил днес..

# 789
Не гледаме университети, защото никак не е ориентиран какво иска. Не е говорил по тази тема. Само в седми клас си упражняваше чувството за хумор по повод бъдещето.
На този етап толкова трудно си променя навиците, чувства се добре в позната среда и сред приятели от ранното  детство, че не мога да си представя да отиде навън да учи.
Малкото ме забавлява с идеите за настоящето и бъдещето. Нямал търпение да стане на 18 и да отиде да живее в истинско село и да си направи ферма. Вчера се разходихме на полето и поседнахме на един хълм. Накара ме първо да пусна някоя хубава песен, с която да се почувства свободен. Пуснах "Ветре" на Исихия, а после каза да пусна и "Когато бях овчарче". Слушахме я поне пет пъти в различни изпълнения.Simple Smile

# 790
Zazu1, отмених те! Заповядайте в новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1296852.new#new

Общи условия

Активация на акаунт