ОСМИ клас 2020/2021 - Осмокласникът дистанционно продължава, осмокласни майки с винце се успокояват

• 26 001
  • 790
  •   1
Отговори
# 60
Ама значи и детерминантата си я забравила Simple Smile В матрицата си Simple Smile

# 61
Не искам да издребнявам, ама матрица без детерминанта е като  като уиски без градус. Joy

# 62
Ей, изкушихте ме.. Моят решава коренни уравнения, мина на квадратни чак след като написа 50пъти  "корен квадратен и квадратни уравнения"

# 63
  • София
Мога да се изкажа само по моята част - в матрицата рано или късно има диверсия и бунт.
Та всичко идеално си дойде на мястото. 😃

# 64
Вярно, че и в матриците някакви детерминанти имаше. Надявам се да не ми се наложи да си припомням и действия с матрици.
Искам да си чета книжка на спокойствие, а не да ръчкам за задачи и да уча отново причастия. Последното с малкия. Научих ги.
Абе как не ми се падна едно съвестно дете. Сто пъти му казах, че има за 30 минути работа. Аз за 30 минути поне 20 уравнения ще реша. Той се мотае с три за това време и то защото в същото време прави още няколко неща .

# 65
  • Между гори и планини
Стиви все още прави презентация. Сигурно е направил едно 15 слайда, които трябва да прегледам и орежа. Иначе ще разкаже подробно житието и битието на Софокъл и направи подробен преразказ на Антигона.

# 66
Стиви все още прави презентация. Сигурно е направил едно 15 слайда, които трябва да прегледам и орежа.
Опитах се деликатно да ти препоръчам да го оставиш да диша и да е по-самостоятелен. Постоянната ти намеса не помага особено. Е, сигурна съм, че е поради малкото жилище.

# 67
  • София
Доня, остави го да си прави сам презентацията.

# 68
  • sofia
Моят пубер както го беше дал по-така, днес изненадващо е "влязла" в час директорката, изпитала го е  и домашното си е показвал🤓 Оцелял е😉
При нас утре щяло да се случи това. Дано нещо не направят, че да създадат лошо впечатление

# 69
  • Между гори и планини
Стиви все още прави презентация. Сигурно е направил едно 15 слайда, които трябва да прегледам и орежа.
Опитах се деликатно да ти препоръчам да го оставиш да диша и да е по-самостоятелен. Постоянната ти намеса не помага особено. Е, сигурна съм, че е поради малкото жилище.
Нещо лично срещу мен ли имаш?
Защо мислиш, че му стоя на главата? Той си е в стаята, аз в спалнята. Не съм влязла цял ден там. А той е излязъл само за обяд и вечеря. Нито гледам, нито изпитвам. Той сам два пъти носи лаптопа да покаже какво е направил и да поиска мнение.
И да, няма да се оправдавам - малка ми е къщата и понеже се топли с една камина, всички врати са отворени, а други стаи са преходни.

# 70
Защо мислиш, че му стоя на главата?
Защото е очевидно от всичко, което пишеш. А и ако ще му проверяваш и редактираш презентацията, това едва ли се дължи на малката квадратура.

# 71
  • sofia
Моят пубер както го беше дал по-така, днес изненадващо е "влязла" в час директорката, изпитала го е  и домашното си е показвал🤓 Оцелял е😉
При нас утре щяло да се случи това. Дано нещо не направят, че да създадат лошо впечатление
   Nati67, щом знаете, могат да се подготвят и да са пушка😊. Моят син е бил сюрпризиран от появата й, но той е малко над нещата😉

# 72
  • Пловдив
гуглиш, а има ли право в час по нещо си друг човек - директорката, влезнала да контролира, да изпитва? Ъъ, малко ми се чини кофти. Това не е проверка какво правят, ми жив стрес.

# 73
  • София
Момичета, може ли да ми кажете защо ги наричате тези ваши деца "пубери"? Сигурно трябва да е забавно, но на мене ми звучи някак... иронично и обидно.

# 74
Googlish, а директорката по същия предмет ли е/ била преподавател?

Общи условия

Активация на акаунт