Нужда от съвет.

• 5 236
  • 111
  •   1
Отговори
# 45
А, ако по някаква причина реши отново да пише, няма да се получи. Когато се заинатя за нещо и се почувствам толкова отвратително, колкото след срещата, нямам навика да повтарям. Троша си главата веднъж, стабилно😁, но и дебелите глави увират.
Колкото за другия, ще се види какво и що. 🙃
Бях почитана дали запознанствата основно са ми виртуални - не. Но се случва и оттам. Обаче за първи път си тръгнах с бонус толкова отрицателни емоции 🥴

# 46
Струва ми се, че авторката е разочарована защото не се е получило като срещите по филмите, ама с истинските мъже, в смисъл не актьори,  е така. Няма предварителна подборка и скрининг тест да се види кой е подходящ за ролята. Срещаш и каквото излезе, няма как да мине без разочарования за едно или друго.

# 47
Както казах, на твое място би ме било срам да подновя закачките с виртуалния, но явно не ги разбирам нещата. Grinning

# 48
Както казах, на твое място би ме било срам да подновя закачките с виртуалния, но явно не ги разбирам нещата. Grinning
Що да я е срам? Някаква клетва ли са си дали с него? Та те още нямат нищо!

# 49
Ако историята беше:

"Флиртуваме с Иванчо, определихме си среща, но аз бях възпрепятствана да отида. Иванчо тогава разочарован преспал с една мацка. Да продължа ли флирта с него?"

Щяхме да кажем - дааа, разбира се, или друго?

# 50
Ние тук нищим чувствата и емоциите на Иванчо, съответно той се чуди дали да продължи флирта. Не знаем нищо за другата страна, така че примерът ти не е адекватен.

# 51
О,  я стига! Хората тройки правят  и групов секс и живеят, тук зона на морала .За един ако е непростимо, за друг е нормално,  а и няма нищо сигурно, това далечно не ми създава доверие, смятам го  за второ разочарование.Наистина защо на средата,  ако не е пак просто секс.Мерак  се преследва , мъж тича по жена, това не се отменя.Малко физиологична особеност ,трябва тя да му въздейства , жените  може с времето да се привържат ,но мъж трябва да е предварително готов.Иначе става пример едно - пълно разочарование,  и шанс няма.
Още малко и девствени ще търсите тук.Никой друг не пита даже   за такива.

# 52
И защо да се срамува авторката? Ей това не го разбирам. Търси си партньор, опитва, не винаги се получава от първия път. Псовдоморализмът ми е по- неприемлив от много други грехове.

# 53
Думата е "паралелно".
Ма нищо де, аз казвам как бих се чувствала аз. Тя като се чувства другояче, всичко е точно. Grinning

# 54
Коя дума е "паралелно" и защо ни осведомяваш как би се почувствала ти? Авторката не е във връзка нито с единия, нито с другия, какъв е проблемът?

# 55
Ами, съгласна съм, че се правят опити, докато се намери човека, но не паралелно (едновременно) с двама.
Но наистина не искам повече да натрапвам моите разбирания. Ще си мълча.

# 56

Той може много да е очаквал, но си мисля, че дори при сексът за един път трябва взаимно да се доставят удоволствията. И аз мислех, че поне малко от малко ще ме предразположи, и ме човърка дали не съм му се сторила скучна, но каквото такова. 😀
А него дали го човърка "брей, тази жена остана незадоволена, дали няма да остане с лошо впечатление от мен?", как мислиш? Спри да се раздаваш на хора, които не го заслужават. Чувствала си се притеснена, защо си продължила, след като той дори не си е направил труда да те целуне? Действай, само ако си сигурна, че искаш нещо, а не да се харесваш на Сульо и Пульо. Уважавай се и не се чувствай длъжна на никого.

# 57
Думата е "паралелно".
Ма нищо де, аз казвам как бих се чувствала аз. Тя като се чувства другояче, всичко е точно. Grinning

Лори  ,това не е паралелно и няма нищо общо, абе знаеш ли колко жаби трябва да целуне една жена, докато открие принца?

# 58
Ако историята беше:

"Флиртуваме с Иванчо, определихме си среща, но аз бях възпрепятствана да отида. Иванчо тогава разочарован преспал с една мацка. Да продължа ли флирта с него?"

Щяхме да кажем - дааа, разбира се, или друго?
Че той флиртът си е флирт,  с нищо не те задължава, да не е годеж? Що да не си продължи? То ако пък се съобразява човек с всеки, с който е флиртувал, сам ще стои.

# 59
  • София
Думата е "паралелно".

Лори  ,това не е паралелно и няма нищо общо, абе знаеш ли колко жаби трябва да целуне една жена, докато открие принца?

Е, някои са по-омагьосани, но дори и д*хането не ги превръща в принцове.... Simple Smile

Авторке, купи си вибратор и ги разкарай тия смотани женчовци... Направо мен ме хваща яд....

Общи условия

Активация на акаунт