Нужда от съвет.

• 5 238
  • 111
  •   1
Отговори
# 30
Тоз момък не става и за чеп за зеле. Както и да е, минало, и слава богу! Първа среща, която да мине толкова зле по всички показатели, си е уникат. Плюй си в пазвата и карай нататък. След време ще се смееш, като се сетиш на какъв суяк си попаднала.

Явно другият мъж не се е обадил, а? Не даде ли някакво обяснение? Ще му се невиди и свенливите мъже! Смутил се е май. Ако пак решите да се виждате (с него или с някой друг) - само в твоя град, да ти дойде на крака, никакви такива по средата.
Напротив, даде ми обяснение, всеки ден ми пише, ще видим кога и що.
Въпросът е, че след тая катастрофа, се чудя евентуално как би протекла една среща с него 🥴😁
Аз тъкмо се почувствах що-годе готова да се впусна в срещи, то... Рязко се замислих 😁
Знам, че не е края на света и ще се превъзмогне, обаче една такава среща, която верно ще я пиша катастрофа и несполучлива по всички параграфи, те удря малко по самочувствието 😁
То с телефона, то несполучлив секс и удоволствието само за него 🥴
Обеца на ухото ще ми е. А вероятно наистина го мислех толкова и се надявах да пише, за да може евентуално при една нова среща да се "поправят" нещата, но няма абсолютно никакъв смисъл.

# 31
Хич не си мисли, че при втора среща нещата ще се оправят за теб. Той пак ще те заведе в спалнята, а този път може и да поиска други екстри там, за да не е валат. И пак да си тръгнеш с огромно омерзение.
Разказът ти силно напомня на разказа на една приятелка за първи секс - той е на годините на този, учил в Щатите, работил по чужбината, с кариера; пак без целувки, без нищо за нея; версията, че искал само дете ... Дано не е същият. Или ако е, значи започват неприятни тенденции сред младежта.

# 32
Може да съм мега консерва, но не вдявам как можеш да флиртуваш и да си уговаряш любовна среща с един, пък междувременно да идеш и да свършиш работата с друг.
При така направен избор мен би ме било срам да се върна на варианта с първия (пишел бил - ами пише, защото не знае).
Ясно ми е, ще кажете, че съм старомодна леля. Може. Sunglasses

# 33
  • волно калдъръмче
Не всички жени обичат и дават да ги целуват. И той го знае.
Ако скоро не е бил при зъболекар или има тютюнев дъх...

Скъпа, ти искаш да си желана или поне да те е залъгал за това в онзи момент. Идаш му на гюме, може да е очаквал ти да се стараеш. Не знам след като си видяла, че няма да си вземеш твоето, защо си продължила, че и си му направила кефа. Спираш, като виждаш, че не става, пийвате още малко и кот - такоа. В антракта може да размсли и да даде малко жега. Ако не - усмихваш се, казваш му "май днес не ти е ден" и чаЛ.

# 34
Все има свое мнение и виждане. Не бих лепнала етикет на някого "старомодна лелка", само защото има различно виждане, пък и отстрани разбирам защо би изглеждало неетично.
Далеч съм от мисълта, че той не държи някакви опции, ако евентуално нещо с мен пропадне. Преди време мислех точно така - че е грозно да се занимавам с един, след това с друг, но не ми донесе нищо положително да бъда като кон с капаци, при положение, че дори не съм във връзка с въпросния човек. А него дори още не съм го виждала реално. Имах нужди, потърсих ги. Нахендрих се не където трябва, получих урок и точка. 😀

А иначе...
Той може много да е очаквал, но си мисля, че дори при сексът за един път трябва взаимно да се доставят удоволствията. И аз мислех, че поне малко от малко ще ме предразположи, и ме човърка дали не съм му се сторила скучна, но каквото такова. 😀

# 35
Винаги съм се чудила на жени, които оплакват "самотата" си, т.е. липсата на мъж. Такива периоди никога не са ми тежали толкова, че да изглеждам отчаяна. Мисля, че трябва да преосмислиш този аспект - ти не си наполовина човек, защото си сама.
Другото е, че явно не си и жена за 1 нощ. Така ще при среща с другия първо се вижте някъде в градинка или на разходка. Дори и втория път да сте у тях, вече поне ще знаеш дали има химия, нещо за което да се хванеш и да развиеш.
Ако не е тайна на колко години си?

# 36
Единственото, което мога да допълня или да дам като съвет е да не се поднасяш на готово на следващия още в началото. Изяснете горе-долу какво иска всеки от вас и ако те хареса, ще излезете още веднъж, ще говорите, ще го прецениш що за човек е. Имай достойнство, уважавай себе си, за да те уважават и другите. Не се хващай с интимности само защото си сама от дълго време. А този, че няма да стане нищо е ясно. С другия се вижте, може да е свестен. Ако няма къде да се седне, разходете се навън. Не им отивай в дома веднага. Ясно е какво ще следва.
Успех и не го мисли и не се обвинявай.

# 37
На 27 съм.
Като цяло не отидох с нагласата за нещо повече, а за нещо неангажиращо. За първи път опитвам и явно не е за мен.
Макар отрицателните емоции, не е лошо човек да изпита и това, за да може да преоцени някои неща за вбъдеще.
Това, че съм сама никога не ми е тежало, но пък започнах да се замислям, че съм на 27 и почти всеки около мен е във връзка и с дете. Не липсват и коментари "айде и ти, действай". Но конкретно с този наистина не отидох с нагласата и очакванията за нещо повече, просто не успях да разбера защо се почувствах така след това.

# 38
Е, то като няма тръпка, искра, що си причиняваш цялата гимнастика не знам.
А тоя е некво дърво или не го вълнуваш, не те иска наистина, а кара за бройката и да олаби жилата. Стой си сама по-добре и не се пускай с разни само за самия @екс, това ще те потисне по-скоро повече отколкото да ти даде удовлетвореност.

# 39
  • Агент под прикритие
Докато хората продължават да се задоволяват с това, което им се предлага като компромисен вариант, а не с това, което искат, ще продължават да попадат в ситуации, подобни на тази от пост 1. Те нещата са навързани.

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 15:44 от Phoenix Wright

# 40
Карай напред , изобщо недей да ги мислиш и двамата . От скромно наблюдение съм забелязала , че една жена като я " чукнат камбанките " и изперква . На 27 години си , не си на 100 , ще изкочи " заека " от някъде и ще си заслужава .

# 41
Няма какво да го мислиш, част от живота. Този го забрави и търси по- активно.

# 42
  • Варна
Blair, запознанствата ти само виртуални ли са? При реалните контакти ще си спестиш основните заблуди и мечти. Не е нужно всяка среща с мъж да е с интимен финал. Добрата комуникация, отношение предразполагат.

# 43
За да не се обвиняваш и чувстваш като употребена, започни да гледаш на нещата сякаш ти си го употребила, за да задоволиш моментна нужда. Няма какво толкова да го мислиш, да го превърташ. И запомни едно нещо - пак ще те потърси, когато другите му опции за кофти секс не са на разположение. Такъв тип мъже надушват самотни жени и се възползват от това, че от тях не се изисква никакво усилие. Следващия път като те потърси, просто му кажи, че си на почивка и не е удобно, че имаш гост, че имаш среща с друг и прочие. Или просто прочети написаното и не отговаряй нищо. Но за нищо на света не прави втори път грешката да се виждаш с него.
За онлайн авантюрата се замисли добре какво ще последва ако евентуално се харесате взаимно. Тоест, има ли варианти за нормални отношения, защото това с пътуването не е хич ок. И той май не е много читав, щом се е наложило да тръгваш с автобус, влак, колело, за да се видите. Аз не бих мръднала с автобус и до съседен квартал за първа среща. Нито с такси, даже и с личен автомобил не бих. Като иска среща, да си вдигне задника и да дойде, особено пък след като първата среща се е провалила заради него. С две думи - не се развявай като някоя крайно отчаяна по автобусите.

# 44
И той май не е много читав, щом се е наложило да тръгваш с автобус, влак, колело, за да се видите. Аз не бих мръднала с автобус и до съседен квартал за първа среща. Нито с такси, даже и с личен автомобил не бих. Като иска среща, да си вдигне задника и да дойде, особено пък след като първата среща се е провалила заради него. С две думи - не се развявай като някоя крайно отчаяна по автобусите.
Да дойде до вкъщи така ли? GrinningGrinningGrinning Чак пък толкова! Непознат е все пак, как ще идва до дома й. То почти същото като да отиде до тях. Да дойде до нейния град но да се видят с топъл шоколад в някоя градинка.

Общи условия

Активация на акаунт