Нужда от съвет.

• 5 239
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
  • ...на безопасно
Запълваш липси продължили дълго. Имаш нужди, имала си нужди.
Така жените правим най- големите простотии.
Не му давай нишани. Не е твоя човек. Не си тип, който може да поддържа сексуална връзка или поне не си на такъв етап.

# 16
Каква вина? Отдавна не си правила секс, отишла си, правила си. Ужасна среща, ужасен секс. На всеки се случва.

Не виждам драма. Сипи си едно вино, пусни си хубава музика и се радвай на живота!

# 17
След като не ти се е обадил от близо седмица, не виждам на какво се надяваш...Пък и да се обади, не изглежда хич ентусиазиран. Не се занимавай с него.

А първият, там какво? Той поне предлага ли нова среща?

# 18
Каква вина? Отдавна не си правила секс, отишла си, правила си. Ужасна среща, ужасен секс. На всеки се случва.

Не виждам драма. Сипи си едно вино, пусни си хубава музика и се радвай на живота!
Ами, дали ако не бях така притеснена нямаше да се получи и всякакви такива глупости 🥴
Най-странното е, че не съм от най-влюбчивите, взех решение да бъда малко сама, за да сложа някои неща в живота си в ред, но явно се проточи този "самотен" период повече, отколкото ми се искаше, та се нахендрих на катастрофална среща и секс. Удари ме малко по самочувствието, но ще се преглътне 😁
Той и преди не ми пишеше всеки ден така или иначе. Но да, най-доброто решение ще е да не очаквам нищо и да не се занимавам. Просто емоциите ме хванаха неподготвена.

# 19
  • Варна
Споко, бе, случвало ни се е на всички (така да се каже.) Не си го слагай на сърце.  Няма вина в теб, притеснена била - ами няма да си притеснена, ако тоя ставаше за нещо. Дали щото е неумел с жените или незаинтересован няма значение, все не става.
Карай нататък смело.

# 20
 Избий си го от главата!

# 21
Мани го тоя въшлясалия без емоции...
стегни се и се погледни в огледалото..
кажи си колко си красива и заслужаваш целувки и внимание и розиии и романтика. Намери си друг за среща и пробвай докато намериш това което търсиш! На всеки се е случвало .
Трябва ти мъж който да те разтрепери само докато те пипне,а не такива подобия на мъже като тоя мухал....

# 22
Чувстваш се употребена и изоставена,но пък този човек не си струва усилията. Често разочарованията от един човек, ни тласкат в обятията на други , но всъщност осъзнаваш ,че не е това което търсиш и не ти дава нищо освен моментно удовлетворение и затова може би се чувстваш и така. Продължи напред и чакай своя човек, който ще те запали и вдъхнови, този от който ще получиш всичко.

# 23
Ами то много тегаво звучи твоя пост. Оставам с впечатлението, че той те е извикал у тях за секс, ти си приела, разменили сте две приказки колкото да не е от вратата за краката, сексът е бил жива мъка. Явно и за двамата.

Той не ми изглежда да е много заинтересован, и по-добре, че не ми изглежда и като човек, който да си струва. Абе, слагай го в графа опит и продължавай напред. За нас жените е трудно да не смесваме сексът с увлечението, дори и когато сексът е лош. Но ако продължиш да го мислиш и да се надяваш ще си осигуриш месеци, може и години страдания.

С другия няма ли шанс да се видите все пак? Той даде ли ти някакво обяснение за пропуснатата среща?

# 24
Вие в спалнята, по време на инцидента ли, говорихте за деца?

# 25
Имаш симпатии,  защото дълго не си правила секс.  Забрави просто. Не е твоя човек.

# 26
Така като прочетох всички мнения и наново собствения си пост, може би трябваше да си тръгна още когато си взимаше телефона насред разговора.
Аз даже и тогава го обмислях, но адекватна причина не мога да посоча защо останах 🥴 По-неприятното е, че веднага започвам да търся вината у себе си, но поне ще ми остане един урок и известно време горчив вкус в устата.

# 27
  • София
Споко пък ти, всички сме правили глупости. И аз имам една такава случка, дето над 10 години минаха и още се чудя къде ми е бил акъла. Аз след това си дадох дългата почивка без връзки и мъже, толкова зле беше.
След това поне знаеш какво е недопустимо да ти се случва.

# 28
Много си ми симпатична. Според мен срещата е била толкова тъпа, включително секса, че ти се иска да оправиш нещата, за да избиеш този неловък спомен от главата си. Съмнявам се да си привлечена от този и поведението му. Станалото - станало, не го мисли повече.

# 29
Тоз момък не става и за чеп за зеле. Както и да е, минало, и слава богу! Първа среща, която да мине толкова зле по всички показатели, си е уникат. Плюй си в пазвата и карай нататък. След време ще се смееш, като се сетиш на какъв суяк си попаднала.

Явно другият мъж не се е обадил, а? Не даде ли някакво обяснение? Ще му се невиди и свенливите мъже! Смутил се е май. Ако пак решите да се виждате (с него или с някой друг) - само в твоя град, да ти дойде на крака, никакви такива по средата.

Общи условия

Активация на акаунт