Нужда от съвет.

• 5 247
  • 111
  •   1
Отговори
# 60
Станалото, станало, но аз само ще ти задам този въпрос..:
Какво очакваш да се случи като отиваш на среща в дома на мъж?
Въпросът е риторичен.

# 61
Добре де , ние тук не сме някакъв "другарски съд" . Жената е имала нужда от интимност , но е попаднала на " дърво " . В крайна сметка живота е пред нея , няма какво да я спира да си го живее .

# 62
  • Агент под прикритие
.... абе знаеш ли колко жаби трябва да целуне една жена, докато открие принца?
Докато гледа на мъжете като на "принцове" и/или "жаби", няма голямо значение колко ще целуне. С малки вариации в обстоятелства, крайния резултат ще е почти един и същ. Simple Smile

Добре де , ние тук не сме някакъв "другарски съд" . Жената е имала нужда от интимност , но е попаднала на " дърво " . В крайна сметка живота е пред нея , няма какво да я спира да си го живее .
Хаха, той може и да се е държал като егоист, само дето той е този, който е получил грешните сигнали. Защото така става обикновено когато казваш "по-скоро да", когато в действителност цялото ти тяло крещи "по-скоро не". Grinning

Последна редакция: пт, 15 яну 2021, 16:01 от Phoenix Wright

# 63
Ми, при всички положения не съм очаквала след това да ми падне на колене или да се влюби, че чак да се изкоментира, че съм очаквала да е като по филмите.... Не ми е първият мъж🥴🤦‍♀️
Исках да опитам и секс просто така, обаче не очаквах толкова тъпо да се развият нещата и да се чувствам така. Не очаквах нито да започна да го мисля, нито да ме връхлетят такива емоции и т.н.

# 64
Въпросът е риторичен.

Да правят секс е очаквала, както и се е случило, даже направо затова е отишла. Защо задаваш този въпрос?

# 65
Въпросът е риторичен.

Да правят секс е очаквала, както и се е случило, даже направо затова е отишла. Защо задаваш този въпрос?
Всъщност темата за какво е тогава? Да и кажем как да преживее гадния секс или да няма очаквания?

# 66
  • Агент под прикритие
Ако беше само това, объркването нямаше да го има и темата нямаше да съществува.

Има нещо, което много хора НЕ могат да проумеят: когато искаш нещо, ти просто го правиш без колебание. Ако се чудиш дали да го направиш или не, то по-вероятно е да НЕ искаш. Simple Smile

# 67
  • sofia
Пиши го в графа "Опит" и не го мисли повече.Точка.

# 68

Ако беше само това, объркването нямаше да го има и темата нямаше да съществува.

Има нещо, което много хора НЕ могат да проумеят: когато искаш нещо, ти просто го правиш без колебание. Ако се чудиш дали да го направиш или не, то по-вероятно е да НЕ искаш. Simple Smile

Според това, което аз разбрах, темата е пусната, защото е объркана, задето въпреки куцата среща и секс, тя изпитва някакво привличане към този. Пита ни защо се чувства по този начин и т.н. Аз си казах теорията - толкова е било тъпо, че иска да го "замаже" със следваща среща. Дадохме съвети да си продължава напред и да забрави този епизод. Не ми е ясно откъде се появи объркване, че тя съжалява за секса и се чуди за нещо. А това, което много хора не можели да го проумеят, аз също не мога дори в момента - чудя се дали да изям един шоколад, защото искам да го изям, обаче се колебая - по твоята теория не го искам, така ли?

# 69
Ами, за да няман "обърквания" и "смесени чувства" другия път, трябва да е с ясното съзнаение за какво отива там.
А и всъщност за какво са смесените чувства? Той човека си е зяпал телефона, явно и не е бил много по дискусията, очевидно е бил незаинтересован, взел си е неговото и я е изпратил.. Тя като е отишла за секс, що се е навила на тва отношение?
Баси, по моето сингъл време, мъжете поне малко се стараеха Grinning Вечеря, туй онуй, small talk, па секс бе, СЕКС, като хората. Да знаеш за кво си отишъл..

# 70
Ми като не го бива в секса? Отишла е да си вземе нейното, ама тоя е дърво, затова ѝ е тъпо. И на мен ми се е случвало на млади години - отидох аз у тях, вечеря, вино, свещи, приказки и като се стигна по същество - има-няма 2 минути, докато разбера, че сме започнали и то приключи всичко... Той не ме потърси повече, нито аз него. Тази тема ми напомни за тая случка и пак ми дотъпя.

# 71
Абе май много не е отишла за секс, но като са и предложили и се е навила, макар да не е била готова. А то как да и се получи хубав секс, като не е била на тази вълна. Мъжът едва ли е разочарован, направила е доста за да го задоволи, ще я потърси пак като няма нищо насреща.

# 72
Ми като не го бива в секса? Отишла е да си вземе нейното, ама тоя е дърво, затова ѝ е тъпо.
Ама защо решихте, че него не го бива в секса, ей т'ва не разбрах...... Процеса е двустранен, честно.

"След малко алкохол, той реши да ме прегърне, не се целунахме, но имаше леки опипвания и изведнъж директно се изправи и ми предложи да отидем в спалнята. Тъй като нямаше никакви целувки и пр., се сковах, но го последвах🥴 Той директно се съблече, аз бях още облечена и бях страшно нервна, но накрая се съблякох. Не ме предразположи кой знае колко, затова и сексът не се получи, каза ми "нещо си се стегнала", опита уж да ме отпусне, но не се получи. Свърших го орално. След това се облякохме, продължихме да си говорим, след което накрая си тръгнах."

Не искам да го защитавам или нещо, но смятам, че човека си е знаел какво иска през цялото време, но явно тя е била с грешна нагласа...

# 73
Spiritlight, в твоят случай поне се е постарал господинът, пък в случая на авторката никакво старание, та и телефона намерил време кога да си гледа. Хвърляш го зад гърба и продължаваш, никой не е убил човек, както се казва. Житейски опит, леко нагарчащ, но....кой и къде е обещал, че всичко ще е идеално. Важното е авторката да не му се чувства длъжна, че чак и емоции. Като неприятна случка, гледаш по-бързо да я забравиш, животът си продължава. Важното е да си вземеш поуката и да не повтаряш, иначе на мазохизъм ще бие. Simple Smile

# 74
Е, ако един мъж го бива в секса, жената остава ли с такива чувства после?

Общи условия

Активация на акаунт