9 ФЕГ - 5

• 78 144
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Щом и през 2018/2019г е писано, и тази година също, явно следващото писмо трябва да е с копие до инспектората, РУО или друга някаква по-горна инстанция, иначе отново няма да има реакция.

masissa, какво става с профилите? На какъв принцип разпределят децата?

# 226
  • София
Подават се заявления до утре, ако се не лъжа. Три желания. Може да видите бланката на сайта в раздел Документи. Написаха ни,че до 15.07 трябва да излезе класирането.
Трябва да се напишат годишните оценки от 9,10 клас по съответните предмети и от 10 клас общо годишните. Силно се надявам, да са удовлетворени децата и дано да направят правилните избори.

# 227
  • София
Рових насам-натам и прочетох, че не могат да ги класират за профилите по резултати от НВО. Но никъде не открих дали могат по оценките от 9 и 10 клас.

# 228
  • София
Рових насам-натам и прочетох, че не могат да ги класират за профилите по резултати от НВО. Но никъде не открих дали могат по оценките от 9 и 10 клас.
Ами все по нещо трябва да има, ако нямат възможност да организират нещата откъм преподаватели и брой желаещи. Но според мене ,понеже две анкети попълваха учениците, от ръководството вече са наясно с желанията , така че мисля че са си направили сметка и би трябвало желанията на всички да са удовлетворени. Друг е въпросът дали всички родители са били наясно за смисъла на профилите и че не могат да се променят. Там вече силно се съмнявам, ама дано греша. И в двете или трите писма беше написано,че не могат да се сменят. Но от предишни писма, останах с впечатлението, че някои родители не владеят четене с разбиране.

# 229
  • София
Много благодаря за изчерпателното мнение за двете учителки по история. Явно там проблемите са от години и наистина следващата крачка е РУО. Да видим кой ще се падне на бъдещите деветокласници.

# 230
Много благодаря за изчерпателното мнение за двете учителки по история. Явно там проблемите са от години и наистина следващата крачка е РУО. Да видим кой ще се падне на бъдещите деветокласници.
Много е вероятно и двете да се паднат. Половината класове бяха с Калпакова, другата половина със Садулова. По биология също беше така.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 13:52 от Госпожа Рада

# 231
  • София
За 10 клас обаче не разбрах. Кои бяха досега учители по биология и история?

# 232
  • София
В 10 клас учители на класа на сина ми бяха А.Вахрийски и Ю.Миленкова. Тази година за първи път. Лично оплаквания не сме имали.

# 233
А преди ковид ситуацията пак ли бяхте на блокове във фег? Че предстои тежкият 9ти клас с многото разказвателни и ако се върнем към нормалността и не е на блокове ще стане много тежка ежедневната подготовка.
Някой клас уведомен ли е за фуч-ове и иуч-ове за догодина, подавахте ли декларации?

# 234
  • София
На блокове са часовете в 9 клас.
Декларации се подаваха на имейл до секретарката на гимназията.

# 235
  • София
Декларации се подаваха на имейл до секретарката на гимназията.

а кога ги подавахте - в края на 8-ми клас или в началото на 9-ти?

# 236
  • София
На блокове учат до 12 клас. Това им е практиката от години.

# 237
  • София
Jam, погледнах си имейлите, на 29.06 съм изпратила моята.

# 238
Благодаря за информацията. Поне един от 8те класове нямаме все още такава информация. От класния ли имахте бланки и инфо какви са възможностите за иуч и фуч, от школо или са някъде на сайта (аз не ги намирам)?

# 239
  • София
Нямам спомен, дали не ги теглихме от сайта и да ги изпратим сканирани. Децата май бяха онлайн до края на 8 клас. Няма как да ги е давал класния.

Общи условия

Активация на акаунт