9 ФЕГ - 5

• 78 166
  • 773
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Благодаря за информацията. Поне един от 8те класове нямаме все още такава информация. От класния ли имахте бланки и инфо какви са възможностите за иуч и фуч, от школо или са някъде на сайта (аз не ги намирам)?

сега да не се окаже, че ще останем без ФУЧ и ИУЧ Cold Sweat

някой от сегашните 8-ми класове - имате ли информация за ФУЧ/ИУЧ за догодина?

# 241
  • София
Благодаря за информацията. Поне един от 8те класове нямаме все още такава информация. От класния ли имахте бланки и инфо какви са възможностите за иуч и фуч, от школо или са някъде на сайта (аз не ги намирам)?

сега да не се окаже, че ще останем без ФУЧ и ИУЧ Cold Sweat

някой от сегашните 8-ми класове - имате ли информация за ФУЧ/ИУЧ за догодина?

Още един осми клас няма никаква информация.

# 242
  • София
Не се притеснявайте! Няма да останете без ФУЧ и ИУЧ Simple Smile

# 243
  • София
Здравейте!

Чудим се между 9 ФЕГ и 133то след 7ми клас. Може ли да споделите какво е обстановката в училище като дисциплина и среда за децата?

Предварително благодаря!

# 244
Здравейте!

Чудим се между 9 ФЕГ и 133то след 7ми клас. Може ли да споделите какво е обстановката в училище като дисциплина и среда за децата?

Предварително благодаря!
Е, точно това е най-хубавото на ФЕГ. Страхотни деца и хубава дисциплина!

# 245
  • София
За мен нямате място за чудене 9 ФЕГ. Дисциплина и среда са много добри.

# 246
  • София
Ох, много благодаря! Синът ми иска в Испанската, но балът му е 422 и не знам дали ще успее да се закачи тази година. Миналата година, последното момче е влязло с 421т. Чуденката ни е какво да наредим на второ място след тази прословута Испанска. И понеже обсъждаме с майки на съучениците му, една от тях ми каза, че било пълно с наркомани и да се си и помислям. Знам, че на едно мнение на трябва да се вярва, но пък така ме стресна. Не, че няма всякакви по всички училища, де. Но се притеснявам да не го натисна за Френската и накрая да съжалявам.

# 247
за всички елитни гимназии се говори от време оно, че са пълни с наркомани - вероятно там са струпани всички и нито един не е останал за училищата в крайните квартали Grinning

# 248
  • София
Тези наркомански легенди ги знаем = гроздето е кисело. Тази година правя 20 години от завършването ми. Добавете още 5 в ЕГ, т. е. от преди 25 години ги знам тия глупости. До ден днешен не съм видяла дори как изглежда наркотик. Хич не ги слушайте.

# 249
Здравейте, като клета майка на седмокласничка - моля за вашето мнение за паралелките в 9 ФЕГ:
Френски + Английски
Френски + Испански
Френски + Немски
Чудим се в каква поредност да ги сложим в заветния списък с желанията  Wink

# 250
  • София
В такава в каквато иска детето.
А това за наркоманското училище...Друсат се в часовете! Стига глупости вече, да не дава Господ, но наркомани сигурно има във всяко училище.
Среда и деца - чудесни. Организация - има какво да се желае.

# 251
Ясно ми е, че това са градски легенди, но наистина по същество - относно паралелките - може ли да дадете мнение? 

# 252
  • София
Аз лично не мога да дам мнение, защото синът ми сега завърши 8 клас и все още не е почнал с изучаването на втория език. Той сложи на първо място испанският. Категорично не искаше английски, който му е на доста добро ниво, а за немския леко аз го разубедих, че ще му дойде нанагорно с два трудни езика. Но така или иначе с хорариумът, който има вторият език няма как само от училище да постигнат високо ниво. По-големите могат да кажат как е вторият език.

# 253
Съдейки по статистиката от предходната година - с най-висок бал е паралелката Френски + Английски, следвана по петите от Френски + Испански & Френски + Немски и предвид на това, че разликите са несъществени, а и числата не винаги отразяват действителността - си позволих да питам за субективно мнение  Wink

# 254
Към новопитащите родители на седмокласници. Прочетете добре страниците на тази тема, както и на предишната.  Изчакайте да мине еуфорията на днешния ден и прочетете внимателно. Това мога да кажа.

За паралелките - наскоро моя приятелка, майка на дете от нашия випуск ме подсети за нещо важно. Двата езика се водят профилиращи. В 12 клас е възможно децата да изберат да държат матура върху един от тях. Ако в плановете ви е да имате избор между матура по ФЕ или АЕ, имайте това предвид.

Общи условия

Активация на акаунт