9 ФЕГ - 5

• 77 329
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря Мария, явно не желаят да предоставят личните мобилни телефони.

# 706
Благодаря Мария, явно не желаят да предоставят личните мобилни телефони.
Не желаят да ги предоставят  телефоните като опция, според мен. Някои съвестни преподаватели сами ги дават на децата, но като цяло анонимността високо се цени. В девети клас водих битка да се чуя с една учителка, писахме си дълги и напоителни писма през Школо и това в условия на пандемия, когато нямаше никаква възможност за лична среща. Накрая по време на онлайн родителска среща я помолих пред всички да ми определи ден и час, в който мога да я видя лично, за да разрешим възникнал казус.
По повод на писмата, пишем такива и още как, даже и входящи номера изискваме, но уви нямали капацитет да отговарят на всяко писмо. Правили сме родителите от набора и срещи с ръководството и съответно сме давали сигнали за лошата комуникация, няма промяна.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 16:15 от Госпожа Рада

# 707
  • София
а сигнал до РУО за лоша комуникация дали ще има ефект?

При записването на дъщеря ми, случайно в стаята влезе Кръстева - зам. директорката, обърнах внимание, че сайтът е със стара информация, а отговорът  беше, че колегата се е пенсионирал и пак добре, че качва инфо за приема. Ми само един Гьонов ли може да поддържа сайта? Имат и други учители, да ми делегират задължения. Предложих да се сформира група от ученици на доброволни начала, с умения за поддръжка на сайт, но да има навременна информация - с усмивка ми отвърна, че ще помислят в тази посока. Явно още мислят...

# 708
Изключително много се радвам, че епичният ремонт на ФЕГ е на финала. Беше ужасно последните 2 години, съчетано с ковид епидемията. За всеки един проблем оправданието беше ремонта и пандемията. Говорила съм лично по телефона много пъти с директорката и зам.директори, но всичко се случва трудно и бавно.

# 709
Някой може ли да каже кои са класните ръководители на децата Ви в 8 клас?

# 710
  • София
Изключително много се радвам, че епичният ремонт на ФЕГ е на финала. Беше ужасно последните 2 години, съчетано с ковид епидемията. За всеки един проблем оправданието беше ремонта и пандемията. ...
Ще си намерят друго оправдание. Като нямаш желание да свършиш работа, от девет кладенци вода ще донесеш.
Вече си мисля, че всяко писмо до ръководството трябва да е с копие до някоя институция. Единственият път, когато се поразмърдаха, беше след като им се наложи да разговарят с нас пред ТВ.

# 711
  • София
Здравейте, днес успях да се свържа с канцеларията на ФЕГ по телефона.  Разбрах, че списъците с осмокласниците ще бъде закачен долу на входа, и всеки ще може да види в коя паралелка е детето му. Помолих да издирят моето - ще бъде в 8Е клас. Служителката не ми каза кой ще бъде класен, каза, че щяло да бъде обявено в списъка. та така, във времето на интернета и мобилните комуникации, ние ще се дзверим в списък на хартия. Пак добре, че не чакаме писмо, доставено от гълъб!

Който иска да се пробва, да звъни настоятелно на номер 02 9876402 и да помоли да му кажат къде е разпределено детето му.

# 712
Това със списъците, закачени по табла и струпването на 180 души да гледат къде е разпределено детето е голяма тъпотия. Да не говорим, че в единия случай натискаш копче ъплоуд и се приключва, а в другия принтираш, лепиш и ставаш обект за критика и за смях.
Същата нелепост е и на олимпиади. Наистина не ги разбирам.

Може ли който се свърже да ги подсети, че на Алея на книгата има отстъпки на шатрите на Просвета, та не е зле да вземем да си купим от безумно скъпите учебници с отстъпка.

# 713
все още няма списък с учебници или съм го пропуснала?

# 714
Няма, затова се пробвам да се свържа да ги помоля да го качат преди да е минала Алеята. Не се свързах с фег, писах на класната, тя отговори, че е предала молбата ми.

# 715
  • София
Всяка година ги подсещаме за Алеята, ама им дреме на тях.
Да се свържат с горните набори децата и да вземат от тях учебници.

# 716
# 717
Добър избор на учебник по френски език за 8 Д.

# 718
  • Sofia
Здравейте, линкът с учебниците не работи нещо. Някой успя ли да пробие?

# 719
  • София
Линкът е грешен или са го променили. Ето работещ:

https://www.feg.bg/wp-content/uploads/2022/09/SPISAK-NA-UCHEBNIT … TA-2022-23-G..pdf

Общи условия

Активация на акаунт