Препарати за съдомиялна - 11

• 50 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Скрит текст:
Момичета, забелязвам че пластмасовите ми купи и шишета като ги извадя и са целите на изсъхнали капки. Сега ползвам таблетките на Кауфланд. Пуснах ги отново с капсула на Финиш, ще видя утре какъв ще е резултата и дали е от препарата.
Миналата седмица намалих и гланца на 3, понеже ми се стори че много бързо свършва. Ако и с капсулата на Финиш излезнат така ще увелича пак гланца да видя дали ще се оправи.
Според вас къде бъркам?
Например, че пластмасата не е ок за миялна, с изключение на специално предвидената, нищо че масово всички слагаме пластмаса в машината? Може и направо на капки да си остават.

# 271
Какво не и е ОК на пластмасата в миялната ?!!? Винаги мия всичко пластмасово в миялна , включително и разни купи от разядки и салати ......Нищо им няма , нищо ....
  И темата пак се превърна в "Въпроси относно съдомиялните " ....

# 272
Момичета, забелязвам че пластмасовите ми купи и шишета като ги извадя и са целите на изсъхнали капки. Сега ползвам таблетките на Кауфланд. Пуснах ги отново с капсула на Финиш, ще видя утре какъв ще е резултата и дали е от препарата.
Миналата седмица намалих и гланца на 3, понеже ми се стори че много бързо свършва. Ако и с капсулата на Финиш излезнат така ще увелича пак гланца да видя дали ще се оправи.
Според вас къде бъркам?
Strawberry не се наежвай, няма повод.
Афродита отговаря на този пост. На момичето пластмасата не и съхне. Някой пластмаси си остават на капки други както е казала са специално за миене в съдомиялна. Моята съдомиялна суши с остатъчна топлина и някой пластмаси си остават на капки без значение на колко е гланца. Вадиш прибърсваш и готово. Няма драма. Или ако не ти се занимава оставяш на сушилника да си изсъхне.

# 273
Desislava Rangelova написах поста , поради ето това : Например, че пластмасата не е ок за миялна

# 274
Еми да де. Тази пластмаса която има жената не е ок за съдомиялна. Примерно за нейния пост аз бих задала въпроса дали това го е мила друг път в съдомиялната и не е имало капки или е нова кутия/ купа която слага за първи път вътре. Защото ако е вече мито и до сега не е имало капки има логика да играеш с настройките,обаче ако е ново и не изпробвано, вече отиваме на варианта видът пластмаса да не е подходящ за миене в съдомиялна. Под не е подходящ аз разбирам или да не може да се изсуши, или да се деформира от високата температура примерно. С една дума липсва мъничко допълнителна информация което ние няма как да знаем ако не се каже. И ѝ се отговори на база това което е питала.
П.П: А коригирам се. Тя е писала купи и шишета. Значи ги е пускала и друг път. Тогава по моята логика остава за първи път да ползва таблетките на Кауфланд. И все пак е нужно малко повече пояснение.

# 275
Извинявайте момичета за излишната драма. Купата е от тези за съхранение, голяма е, измих я пак с финиш капсула и остана без петна, но бутилките, вътре са отново с бяло, като прах. Явно не може да влезне вода хубаво, макар, че хубаво я бях сложила надолу . От около месец имам съдомиялна и съм купила финиш течен, финиш капсули и бюджетни таблетки на Кауфланд. Пускам всеки път с каквото ми падне и затова нямам много опит.
Ето това е бутилката: https://www.aquaphor.bg/butilka-za-voda-tritan
Ще ги мия на ръка явно. Благодаря ви:)

# 276
На коя програма миеш ?

# 277
  • Mostly in my mind
Естествено, че на ръка трябва да се мият бутилки всякакви и с четка. Simple Smile

# 278
  • гр.Видин
Защо пък да е толкова естествено! Аз си ги мия в съдомиялната и се измиват много добре.

# 279
Естествено, че на ръка трябва да се мият бутилки всякакви и с четка. Simple Smile
Не , напротив !

# 280
  • Mostly in my mind
Защото не виждам как ще измие и изплакне добре една бутилка, особено тези с по-тесни гърла.  Но разбира се, всеки си знае.

# 281
При мен си се измиват и изплакват без проблем . Разбира се , зависи как ще се измият и изплакнат от начина на подреждане , програма , препарат и др .

# 282
  • Пловдив
Бутилки (стъклени, че другите отдавна ги изхвърлих) мия само в миялната. Почистват се идеално!
Изключвам бутилките с филтър на децата, които ползват за училище - пластмасови са и един път месечно минават през съдомиялната (слагам ги, когато ползвам гел вместо таблетка)

# 283
Бутилки (стъклени, че другите отдавна ги изхвърлих) мия само в миялната. Почистват се идеално!

Изключвам бутилките с филтър на децата, които ползват за училище - пластмасови са  и един път месечно минават през съдомиялната (слагам ги, когато ползвам гел вместо таблетка)

Малко извън темата, но каква марка са бутилките за вода и доволна ли сте?

# 284
Еко, 50 градуса, 4 часа

Общи условия

Активация на акаунт