Препарати за съдомиялна - 11

• 50 956
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Велики Преслав
Аз съм доволен от тея. Феори платинум и издраха всичко. https://m.emag.bg/tabletki-za-sydomijalna-somat-all-in-one-100-t … 236/pd/DW3PN2BBM/

# 301
Ще пробвам и двата вида. За Фейри платинум съм чела най-много позитивни отзиви.

# 302
  • Пловдив
Аз до скоро ползвах Феъри платинум само и бях доволна,но сега ползвам Svelto all in one и съм по-доволна.

# 303
  • София
Аз съм доволен от тея. Феори платинум и издраха всичко.
И на мен ми избледняха едни черти по чиниите. Ама чиниите ми са купени от Илиянци преди 10-на години. Виж, по-качествените ми неща нямат никакви щети от Феъри (имат малко надрано от един прах обаче).

# 304
На мен едни детски чаши с картинки , вече са без Joy

# 305
  • София
Аз до скоро ползвах Феъри платинум само и бях доволна,но сега ползвам Svelto all in one и съм по-доволна.

Svelto/Sunlight са много добри, аз обаче повече им харесах Expert-варианта. Впрочем, може и да си внушавам, но ми се струва, че Фейри Платинум от италианския супер (в Сф) се представя доста по-добре от този от Кауфланд...

# 306
Тези Svelto/Sunlight продават ли се в италиянския магазин Виа Тракия ?

# 307
  • София
Честно казано, не съм ги виждала там, аз ги поръчвам онлайн от един бургаски магазин за италиански стоки. Ама и не съм се заглеждала, де. И без това утре трябва да ида до зоомагазина срещу Виа Тракия, мога да погледна и ще пиша.

# 308
Може ли линк ?

# 309
  • Пловдив
Честно казано, не съм ги виждала там, аз ги поръчвам онлайн от един бургаски магазин за италиански стоки. Ама и не съм се заглеждала, де. И без това утре трябва да ида до зоомагазина срещу Виа Тракия, мога да погледна и ще пиша.

Няма Svelto в италианският м-н Виа Тракия,за съжеление,и аз ги поръчвам от бургаски м-н.

# 310
# 311
  • Пловдив
MayBach,аз поръчвам от vnosnipreparati.com.

# 312
  • София
artemida явно бургазлии са най-големите фенове на италианските стоки, щом и той е бургаски Laughing

# 313
  • Пловдив
artemida явно бургазлии са най-големите фенове на италианските стоки, щом и той е бургаски Laughing

Така изглежда,аз съм от Пловдив и пазарувам от италианският Виа Тракия,на магистралата и след това в Пазарджик има гръцки маркет,ходя на място,но имат и онлайн м-н,защото за пловдивчани има само "Борн",но турските м-ни не са дефицитни,мен обаче не ме интересуват.

# 314
При мен такива маркети няма ...
Има само магазини за внос . В тях продават само Фейри и Финиш .
Утре ще ги търся тези таблетки .
Благодаря за отговорите

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 20:49 от strawberry84

Общи условия

Активация на акаунт