Любов на по-късна възраст - възможна ли е?

• 18 550
  • 704
  •   1
Отговори
# 195
Allwewant, ти какво очакваш?
Не може да гледаш всеки мъж като твой и да разсъждаваш.
И не очаквай, че ако ти трепне ще е мъжА до теб. Не се натоварвай с очаквания. Мъжа трябва да те усмихва и да събужда желания..Дали е друго..не помниш ли как беше?  Или винаги си ги гледала като съпрузи?
Ами не баш като на съпрузи, но не искам да си губя времето и емоциите, да си разпилявам женската енергия в празни афери. Искам връзка, която и да е за пример на дъщеря ми, че между мъж и жена е възможно да съществува партньорство, равноправие и любов.

# 196
  • France
Аз пък се зачудих защо да няма взаимност с йога-мастъра. Притесняваш се, че няма достатъчно пари ли?

# 197
След последното от Авторката...всичко почва отначало !
Мисля, въртим в кръг и само се абим.

# 198
Скрит текст:
А бе по принцип е лесно да се говори, ама на практика по друг начин стоят нещата.
Е, ти говориш точно по принцип. Практически опит с жена с дете от предишна връзка нямаш.

Всъщност имам такъв опит и не е хич добър.
Скрит текст:
А бе по принцип е лесно да се говори, ама на практика по друг начин стоят нещата.
Ако се беше влюбил в жена с дете щеше да я вземеш с детето. Не вярвам, че би пренебрегнал чувствата си (доколкото съм те чела, не си психопат, че да можеш да вземеш най-правилното решение и да и биеш шута за 2 дена)

Влюбването не е нещо, което да стане така ненадейно, една сутрин да се събудиш и хоп. Всеки си има някакви критерии за подбор на потенциален партньор, но ако да речем все пак се случи по някакъв начин, любовта не е константа. Както знаем проблемите и битовизмите не и влияят добре, така че е много вероятно да повехне доста скоро.

Още нещо, това че моите критерии за избор с кого да споделя живота си (поне до момента успешен) когато съм бил на 26, за някои са лична обида, изпадат в потрес, истерия, ступор и други психологични и психични състояния, ни най-малко не е мой проблем. Моля без реакции от рода на аауу ууу ах, ох, ама как така, ама не те ли е срам и подобни.
Напротив, напълно ненадейно е, точно както си го написал, една сутрин да се събудиш и хоп. И тогава критериите се променят, за да се пригодят и отговорят към новата ситуация.

Принципно е така, ама след като се опариш хубаво започваш малко да мислиш преди да задълбаеш. Е да някои се влюбват всяка седмица и всеки път е любовта на живота, при мен обаче не е така. Много навътре ги приемам нещата и когато е в неподходяща става много сложно ..... особено за черния дроб...
Така че след 1-2 такива неуспешни опита започваш да мислиш и подбираш малко повече. Е някои пък така и не се научават, за тва после ревът по форуми, че не ги искат с грешките им от миналото.

# 199
Искам връзка, която и да е за пример на дъщеря ми, че между мъж и жена е възможно да съществува партньорство, равноправие и любов.
Хм, засега дъщеря ти има за пример майка, която счита себе си за човек втора ръка, а 30-годишните за бабички.

# 200
Разпиляване на женски енергии, качествени мъже и жени и други подобни. Какви неща четеш? Залитнала си към някоя онлайн гуру във връзките или какво? И преди ли ги мислеше тия?  Или наскоро са ти в главата тези "бръмбари "?

# 201
rf22 престани да говориш,едва ли не че децата от неуспешни бракове са грешки и това означава едва ли не ,че майка им няма да срещне повече мъж. Реалността говори друго.

# 202
Скрит текст:
Е, ти говориш точно по принцип. Практически опит с жена с дете от предишна връзка нямаш.

Всъщност имам такъв опит и не е хич добър.
Скрит текст:
Ако се беше влюбил в жена с дете щеше да я вземеш с детето. Не вярвам, че би пренебрегнал чувствата си (доколкото съм те чела, не си психопат, че да можеш да вземеш най-правилното решение и да и биеш шута за 2 дена)

Влюбването не е нещо, което да стане така ненадейно, една сутрин да се събудиш и хоп. Всеки си има някакви критерии за подбор на потенциален партньор, но ако да речем все пак се случи по някакъв начин, любовта не е константа. Както знаем проблемите и битовизмите не и влияят добре, така че е много вероятно да повехне доста скоро.

Още нещо, това че моите критерии за избор с кого да споделя живота си (поне до момента успешен) когато съм бил на 26, за някои са лична обида, изпадат в потрес, истерия, ступор и други психологични и психични състояния, ни най-малко не е мой проблем. Моля без реакции от рода на аауу ууу ах, ох, ама как така, ама не те ли е срам и подобни.
Напротив, напълно ненадейно е, точно както си го написал, една сутрин да се събудиш и хоп. И тогава критериите се променят, за да се пригодят и отговорят към новата ситуация.

Принципно е така, ама след като се опариш хубаво започваш малко да мислиш преди да задълбаеш. Е да някои се влюбват всяка седмица и всеки път е любовта на живота, при мен обаче не е така. Много навътре ги приемам нещата и когато е в неподходяща става много сложно ..... особено за черния дроб...
Така че след 1-2 такива неуспешни опита започваш да мислиш и подбираш малко повече. Е някои пък така и не се научават, за тва после ревът по форуми, че не ги искат с грешките им от миналото.
rf22
Хората сме различни, влюбваме се по различен начин. Но влюбването винаги е сляпо.
Тръгнахме оттам, че аз не съм съгласна с твърденията ти, че един мъж не би се занимавал с жена, която има дете от предишна връзка. Това, че ти не си го направил, със сигурност си има своето обяснение, но не доказва абсолютно нищо.

# 203
Аз пък се зачудих защо да няма взаимност с йога-мастъра. Притесняваш се, че няма достатъчно пари ли?
Това е притеснително за мен, да. Струва ми се инфантилен - веган, йоги, около 40, много добре поддържан, но в общуването си с него (бивши колеги сме) ми се струва като непораснал човек, несериозен. Освен това е стрелец, а пък аз съм рак. От никъде не виждам потенциал за връзка с него, но сигурно сте прави - върти се в кръг темата, но няма да я заключвам. Може да се включат още хора и да споделят личен опит. В едно ме убедихте - с или без мъж, ще гледам да си повиша самочувствието.

# 204
Ама вярно май си започнала да изкукуригваш. Той бил стрелец, пък тя рак... Боже, Боже!

# 205
Ааа, веган и йога- не.

# 206
Отсега ти казвам,че с тоя няма да стане.
Не ти трябва, търси по надежден.

# 207
  • София
Ами не баш като на съпрузи, но не искам да си губя времето и емоциите, да си разпилявам женската енергия в празни афери. Искам връзка, която и да е за пример на дъщеря ми, че между мъж и жена е възможно да съществува партньорство, равноправие и любов.
Това натоварва адски много с перфекционизъм, страх от грешка и сценична треска.
Връзките и без това не са кой знае колко лека работа, но с тоя багаж е кошмарно трудно.
По-добре го елиминирай това. Няма да е лесно с него.

Принципно и аз го имам тоя проблем. Винаги съм искал от 1я път да стане идеално, перфектно, съвършено. И това натоварва много. А и субкомуникира неправилните сигнали. Без реално да си наистина толкова несигурен човек.

П.с. що не каза, че си рак! Край, няма връзка за тебе. И аз съм рак. Рак перфекционист. Направо си режи вените Simple Smile

# 208
Ама то и ние не сме ги взели тез мъже с гаранция, че няма да тръгнат в нежелана (от нас) посока. Ако някоя се е уредила, моля да ме осветли как става.

# 209
Ъъъъ
Аз съм Стрелец.
Още една дискриминация, ако броим възрастта и чаветата🤣🤣🤣
Малиии, остана ми обаче, най-силният коз, омъжена съм. Едни гърди напред пред по-младите, но разведените (демек най-провалените и второкачествените)

Общи условия

Активация на акаунт