Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 5)

• 51 888
  • 827
  •   1
Отговори
# 135
Абе супер си е синята рокля с едни бели кецове и летен загар,все пак е някакво рокле ,one night stand ,дето се вика ,да излезе човек да яде на морето и да пие мастика на плажа...
Възрастта на човек си личи първо по консервативността и назидателността ,внимавайте хахаха 😂

# 136
  • София
Щото тези рокля изваждат съвършенствата на показ, не само несъвършенствата Wink

Именно, и поради това стои евтино и вулгарно дори на перфектна фигура.
Често се очертава бельото и всяка телесна извивка.
Особено сега, когато са актуални оувърсайз дрехи, впитото трико стои още по-нелепо и остаряло.

# 137
  • София
Може, аз не се стремя да не ми личи, но и на 20 подбирах. На плаж и на море, прилепнала рокля е последното, което ще облека. А подобна рокля с кецове ме кара да потръпна.

# 138
  • София
Текстил или трикотаж е събирателно название за всички продукти, произведени чрез плетене, тъкане или пресоване на различни естествени, изкуствени или синтетични влакна. Когато готовият продукт е тънка материя, той се нарича плат. Трикотаж (на френски: tricotage – „плетене“) е техниката на производство на трико (на френски: tricot – „плетиво“).

Та я кажете какво точно визирате под "трикотажна" рокля? Защото излиза, че всичко плетено и тъкано е трикотаж. Wink

# 139
....
Възрастта на човек си личи първо по консервативността и назидателността ,внимавайте хахаха 😂
Даам, започва да "говори" мъдростта, а тя се трупа с възрастта.
Важното е да я следваме (възрастта) и да се нагаждаме към нея, а не да вървим срещу нея и в това да влагаме цялата си енергия. Кому е нужно!? Само хабене на нерви, време и пари на вятъра.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 14:55 от Sysly

# 140
  • пустинята Гоби
E хубаво де, ама да не мислите, че на някой сложил прилепнала рокля по тялото му е пукало, че друг е потръпвал от нея. Аз си носех с кеф такива, вече не, но адмирирам.

Пък модата на 20 годишните е различна от тази на 40 годишните, ще ме прощавате. Дреме им на младите от киселяк лелките, пък нека да им струват повече парцалите...

# 141
  • София
Аз много обичам трикотажни рокли, само че малко по-дълги. Ето ме лятото /признавам, имам малко помощ отдолу/

# 142
  • София
Текстил или трикотаж е събирателно название за всички продукти, произведени чрез плетене, тъкане или пресоване на различни естествени, изкуствени или синтетични влакна. Когато готовият продукт е тънка материя, той се нарича плат. Трикотаж (на френски: tricotage – „плетене“) е техниката на производство на трико (на френски: tricot – „плетиво“).

Та я кажете какво точно визирате под "трикотажна" рокля? Защото излиза, че всичко плетено и тъкано е трикотаж. Wink
За мен нагъната рокля е трикотажна. Памучна, като тениска също.
Коприна, лен и суров памук не. Под трикотаж включвам всякакви разтегливи изкуствени материи.

# 143
.

Последна редакция: пт, 22 яну 2021, 10:28 от Sysly

# 144
  • София
Аз много обичам трикотажни рокли, само че малко по-дълги. Ето ме лятото /признавам, имам малко помощ отдолу/

Прекрасна демонстрация на трикотажна рокля по тялото.
Прилича на дълъг потник или "тряпка", както се изразява 1 руска блогърка, която следя.
И аз съм носила такива, но вече не.

# 145
  • София
Тениските са трикотаж и обичайно са памук, а не изкуствена материя. Предположих и аз, че става дума за роклите, които са като тениските. Но трикотаж съвсем не е само това.

# 146
Тениските са трикотаж и обичайно са памук, а не изкуствена материя. Предположих и аз, че става дума за роклите, които са като тениските. Но трикотаж съвсем не е само това.
Говорим за ластичните рокли, навремето бяха класика в жанра.

# 147
  • Sofia
Дами, да спрем да дъвчем синята рокля, а? Жал ми е за момичето вече.

# 148
Аууу сега като се сетя имах две трикотажни рокли когато бях млада и много си ги харесвах, обаче бяха дълги а аз бях с идеалната за такава рокля фигура и години Joy.

# 149
  • София
"Трикотаж" със сигурност не значи плетиво.

Общи условия

Активация на акаунт