ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 716
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Аз малко да се похваля. Не е кой знае какво, но съм -2,2 кг за 1 месец. Спазвам някакъв си мой режим и тренирам в седмицата около 4 пъти. Аааа да и -2см от всеки крак. Продължавам си смело напред и другия месец пак ще се отчета. 🤗

# 151
Туити, това е супер резултат. Половин килограм на седмица е много здравословен прогрес. Щом сваляш толкова, означава че си си направила здравословен и лесен режим, а не някакъв драстичен.

# 152
Туити, това е супер резултат. Половин килограм на седмица е много здравословен прогрес. Щом сваляш толкова, означава че си си направила здравословен и лесен режим, а не някакъв драстичен.
Благодаря ти! Мотивира ме още повече да не се отказвам.

# 153
Аз пък нещо взех да губя мотивация. Почти съм на желаните килограми. Видимо и дрехите ми се поразшириха. Обаче някак взе да ми омръзва това следене на храната, първоначалният ми ентусиазъм явно премина. Не съм се отказала, но ми стана някак натоварващо Flushed

# 154
На мен когато ми омръзва си правя една седмица в калориен баланс, не в дефицит. Така си позволявам повечко неща без да нарушавам прогреса си.

# 155
Както бях писала по-назад, аз се храня по Зоната. Ако изляза, обаче не знам дали ще продължа после. Честно казано, за първи път съм на режим толкова дълго. Преди съм правила някакво леко ограничаване за няколко дни и толкова.

# 156
Е, то зоната не е ли същото? Не броиш калориите до точност, но автора с хитринки общо взето е показал как да си в калориен дефицит. Кои храни да са с размера на дланата, това средно колко гр. е и т.н. Магическата "зона" в която отива човек се нарича калориен дефицит.
Хубава книга, преди ми е попадала, ама тогава бях млада и глупава и исках резултатите веднага, даже ако може вчера Simple Smile
Ето един много лесен принцип, който обяснява Джеф Кавалиер.  https://www.youtube.com/watch?v=wJ0QXCTqjUs&ab_channel=ATHLEAN-X%E2%84%A2

# 157
вдъхновено четейки Дез в няколко други теми, трети ден правя лицеви опори, върнах и планка 💪
тенкю, Дез, тенкю диър френд ❤️🤩

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 05:22 от Herzen

# 158
Аз открих лицевите опори с широк захват. Много добре се отразяват на вътрешната страна на ръцете, подмишниците и гърдите.
Сега, като допълнение правя една програма на Клои за дупе, че нещо ми се вижда плоско моето. Остават ми още 10 дни от нея и като че ли има ефект.
След месец и нещо се връщам на работа и се надявам да успея да запазя мотивацията си за спорт. ММ иска да ме учи и да се набирам на лост, да му правя компания 😀
Килограмите са ми около 59. Ако сваля още 2 ще станат точно 30. Започнах на 15 юни. Не знам обаче дали искам да свалям още. Ту ми се ще да махна още кило-две, ту ми се струва, че няма нужда.

# 159
Браво, момичета!
И аз се чудя дали поне планк да започна да правя и да потренирам с гиричките на децата, че не ми се иска провиснала кожа на ръцете, а и коремът трябва да го стегна.
И колежките забелязаха, че съм отслабнала, въпреки че кантарът стои на едно място тези дни. И аз усещам, че съм свалила от краката и корема. И гърдите са ми намалели, но то голяма файда, че бяха наедрели, като коремът ги засенчваше. Joy
Сутринта дадох кръв за изследване на кръвната захар, но още не съм взела изследванията. Дано съм я намалила.

# 160
Аз открих лицевите опори с широк захват. Много добре се отразяват на вътрешната страна на ръцете, подмишниците и гърдите.
Сега, като допълнение правя една програма на Клои за дупе, че нещо ми се вижда плоско моето. Остават ми още 10 дни от нея и като че ли има ефект.
След месец и нещо се връщам на работа и се надявам да успея да запазя мотивацията си за спорт. ММ иска да ме учи и да се набирам на лост, да му правя компания 😀
Килограмите са ми около 59. Ако сваля още 2 ще станат точно 30. Започнах на 15 юни. Не знам обаче дали искам да свалям още. Ту ми се ще да махна още кило-две, ту ми се струва, че няма нужда.

Браво на теб!!! Жестока си!

За килограмите, то си е краста. Особено като стигнеш да се виждаш красива, си казваш ама аз мога и повече.
Вчера с мм доста се скарахме по тови въпрос.
Аз не нарочно спаднах на 53-54..и  предвид че имам и 700гр импланти...
Хем от една страна си викам уау колко яко, хем все повече чувам не красиви коменрари и на някои снимки кожата по ръцете и корема ми стоят като смачкана хартия..
Сега съм решила да се върна твърдо  на 55. После ще мисля дали даже да не кача на 57... но си е борба, де. Ще трябва да се самонавия че се хвресвам повече.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 13:01 от Eli..........

# 161
Кръвната ми захар от 8.7, един месец по-късно е 7.1. Надявам се след още един месец да падне под 6. Холестерол скоро няма да меря, че с режима, който спазвам, едва ли се е понижил, рано е още. Днес се прецаках, защото не си приготвих снощи храна. И се наложи да си купя от СВА протеинов, нисковъглехидратен хляб на Вита, лютеница без захар и айран. Ядох и ми беше съвестно. Но от готвеното нищо не ми хареса.

# 162
То и аз кривнах днес накрая. Много рожденици в последните седмици и накрая и аз се почерпих. Не съм прекалявала, но си пробвах от почерпката. Надявам се да съм "начесала крастата" и утре дасъм в правия път 😊

# 163

Браво на теб!!! Жестока си!

За килограмите, то си е краста. Особено като стигнеш да се виждаш красива, си казваш ама аз мога и повече.
Вчера с мм доста се скарахме по тови въпрос.
Аз не нарочно спаднах на 53-54..и  предвид че имам и 700гр импланти...
Хем от една страна си викам уау колко яко, хем все повече чувам не красиви коменрари и на някои снимки кожата по ръцете и корема ми стоят като смачкана хартия..
Сега съм решила да се върна твърдо  на 55. После ще мисля дали даже да не кача на 57... но си е борба, де. Ще трябва да се самонавия че се хвресвам повече.
И моят само ми повтаря, че ще изчезна скоро, но в интерес на истината аз не се старая особено да отслабна вече, но ежедневието ми е много натоварено напоследък. Ето малкото сега е болно, вчера успях да ям чак в 8 вечерта, а днес след безсънна нощ закусих в 15 ч 😀 И кантара отчете 58 кг.
Днес нямах сила за спорт. Смазана съм. След малко ще се мъча да направя само някой друг клек и лицева опора.

# 164
Лимонче, аз само да ти напомня... чакаме снимки 😜

Общи условия

Активация на акаунт