ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 747
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Лимонче, аз само да ти напомня... чакаме снимки 😜

мхмх,мхмхм... втори месец вече Simple Smile

# 166
Да, не съм забравила. Но все не мога да се наканя да изляза от пижамата 😀 Сега пък съвсем не съм за показване. Малкото ми разказа играта. От известно време не яде и готвя по 10 неща на ден, поне нещо да ѝ хареса, а сега, като е болно и не спя. Пък трябва и някой да ме снима...
Ох, само оправдания си намирам 😀 По принцип не обичам да се снимам та сигурно за това, но заради вас обещаваш, че само малкото да ми оздравее ще се наснимам 😘

# 167
Стига сме я тормозили за снимки (макар че и аз ги чакам), но мисля че трябва да се обмисли варианта да сложим историята й на първа страница Heart Eyes
Иначе, аз намерих едно вълшебно място в стаята, където кантара показа 55.800. Колко жалко, че не беше истина! Е, и 57.400 не е лошо,очаквах да върна доста повече. От вчера почнах пак спининг. Вече нямам да пазя размер, мотивацията се върна. Ще ги задържа, и 56.ХХХ ще отчета скоро - обещано!

# 168
Поздравления за резултатите!
Аз реших да пробвам да спра броенето на калории за 1 седмица, да проверя как се справям. Все пак ги броя толкова време, мисля че съм придобила тренинг. Пак избирам храни, които обикновено си хапвам, така че мисля че ще се справя Simple Smile

# 169
Аз стигнах своето желано тегло от 52кг миналата седмица, но нещо не съм впечатлена от това, което виждам в огледалото. Спрях тренировките за малко и може би е заради това, но и аз не съм спала вече не знам колко дни поред (първо аз бях болна, сега малката я мъчат зъбки). Днес кантара ме изненада с 51,300 и смятам, че е голямо постижение за мен, отдавна не съм била толкова слаба и околните го потвърждават (забременях 56, а сега бебка е на 7м). Мерките ми също намаляха, но искам да се пооформя с тренировки, за да задържа хубава фигура до лятото (за плажа, а и ще съм кума юли месец). ММ и той брои съвестно и тренира така за разлика от мен, също спортува отделно, но кг му вървят нагоре, а според мен изглежда по-добре. Може ли да е натрупал мускулна маса и затова да е повече кг?

# 170
Аз стигнах своето желано тегло от 52кг миналата седмица, но нещо не съм впечатлена от това, което виждам в огледалото. Спрях тренировките за малко и може би е заради това, но и аз не съм спала вече не знам колко дни поред (първо аз бях болна, сега малката я мъчат зъбки). Днес кантара ме изненада с 51,300 и смятам, че е голямо постижение за мен, отдавна не съм била толкова слаба и околните го потвърждават (забременях 56, а сега бебка е на 7м). Мерките ми също намаляха, но искам да се пооформя с тренировки, за да задържа хубава фигура до лятото (за плажа, а и ще съм кума юли месец). ММ и той брои съвестно и тренира така за разлика от мен, също спортува отделно, но кг му вървят нагоре, а според мен изглежда по-добре. Може ли да е натрупал мускулна маса и затова да е повече кг?
О, със сигурност. Мъжете качват мускулна маса в пъти по-лесно от жените, още повече в случай, че е сравнително начинаещ. С моята половинка също отслабваме в момента, килограмите при него почти не мърдат, но сантиметрите се топят яко.

# 171
Момичета, най-сетне си направих една снимка набързо. С много ровене успях да намеря и една "преди". Е, не точно. На нея бяха паднали вече първите 6-7 кг, но въпреки това съм като мечка 😀 Подчертавам, че в този вид не бих се показала пред хората, бях на гости при мама на село, а за нея съм си прекрасна дори спретната, като наденичка 😀
Има още какво да се желае. Трябва още оформяне, най-много работа имам по ръцете.
Но, като знам от къде тръгнах, преди по-малко 8 месеца, съм доволна. В момента гледам да спортувам повече. И в това отношение съм доволна. След раждането не можех да клякам. Нещо се бях повредила и не успявах да клекна нито веднъж. Започнах постепенното с отслабването да се мъча и да клякам. Отначало се хващах за стол и успявах да направя само един полу-клек. После цял и така увеличавах. Сега и сто не са ми проблем.
Лицеви опори, планк също бяха мираж, а сега се справям. Няма да се откажа, ще се опитвам да напредвам в спорта. Сега идва и пролет.
Килограмите сега са ми 58, а в началото бяха близо 87. Мерки не успях да си взема днес, че всички вкъщи са болни, само аз се държа за сега. Съмнявам се в корона, че голяма щерка изгуби всякакъв вкус. Малката е много нервна и вечерта докато баща ѝ я къпе беше единствено време през, което нямах висящо на крака дете. Та набързо пробвах една нова рокля и се снимах. Повече се харесвам в тоалет от две части, но както казах нямах време. По-нататък ще си направя по-старателни снимки.
Моля, не ме цитирайте, че ще трия по-късно 🙂

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 12:29 от _limonche_

# 172
Супер си, Лимонче! 🤗

# 173
Здравейте момичета, имам минус 1кг. Знам че е малко, но започнах ремонтни дейности и този път найстина нямам време за тренировки. Искам и да ме посъветвате, за следобедна закуска. Нещо хранително, забелязвам че кръвната захар ми пада до 4.7 и знам, че е в границите, но аз не се чувствам добре, усещам замайване в тези моменти.
Лимонче... резултатите са ти феноменални и много мотивиращи. Перфектно ти е тялото ! 😍

# 174
Браво на Лимонче, много добри резултати.

# 175
Браво, Лимонче!  Поздравления за упоритостта!
Бързо оздравяване на девойките ти!

Аз бях болна. Уж не беше Ковид, но се възстановявам. Уморено ми е, не се храня в дефицит, имам покачване, и ще се занимавам с него сега. Не се храня безразборно, нито с боклуци, но си хапвам и плодове, и ориз, а тренировките намаляха.

Coralisland, за следобедно похапване яйца от всякакъв вид със зеленчук са идеални.

Херцен, Flowers Hibiscus.

# 176
Супер си, Лимонче. Браво.
Бързо оздравяване и възстановяване на всички.
Тук ужасен студ и налитам на моите си таханови гофрети и супи. Е, и някое яйце.
Приятен ден на всички.

# 177
Ехе, лимонче тази талия не я очаквах от такава снимка преди. Колко човек може да избяга от формата на тялото си с надормено тегло, не е истина! Изглеждаш прекрасно, ако не изглеждаше прекрасно нямаше да ти стои по този начин бяла слим рокля, вярвай ми.

# 178
браво, лимонче, браво 🤩🤩🤩
много си елегантна и грациозна 🌺
ех, друго си е със 170 см Simple Smile
но и на синята рокля не бих ти дала 87, мах 75

качила съм мускули, но са под мазнините, та ползата е физическа, не и оптическа
имам сила, но забелязвам липса на гъвкавост, въздушната ми йога не е отворила следковидно, сурия намаскар се самоподтиквам да започна

# 179
Лимонче, страхотна си, честно!!!

И мисля, че ти е достатъчно и го казвам абсолютно сериозно.
Не се навивай за тия ръце, съвсем добре са си вече!
Много елегантна и секси😊

Общи условия

Активация на акаунт