ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 779
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Аз не ям на работа. Най много плод да ръфна по някое време.
Пия много кафе.
Вечер нападам.

# 556
Аз си нося горе-долу каквото ям и вкъщи. Кутия салата и месо или варени яйца, хумус и краставица, омлет. Ако купувам, обикновено е скара и гарнитура зеленчуци. Често ям над клавиатурата, но все пак ям.
За снакове - в кухнята винаги има йогурт, плодове, ядки, протеинови барчета, оризовки, наред с боклуците. Аз обикновено наблягам на чайове и йогурт.

# 557
Аз не ям на работа. Най много плод да ръфна по някое време.
Пия много кафе.
Вечер нападам.
Преди и аз я правих тази работа (с кафето), но реших,че не е много здравословно (а и четох някакви теории за влиянието на кофеина върху забременяването..) и ги ограничих до сутрешно и следобедно. Мога да си позволя и повече, тъй като аз предпочитам от край време ристрето, но като ми се получи - така си остана.
За момента мога да си позволявам повече волности с храната на работа- като това да си приготвям салатата на място. За по- нататък не знам как ще е с времето. Може би ще трябва да се обурудвам с шепа ядки-като здравословен избор. Ще видим.
evenfall На какъв режим си? Калории ли следиш?

# 558
Здравейте момичета,

Идвам малко да помрънкам...
Известно време не се бях мерила и днес като че качих, направо ми се дорева... не бях виждала тази цифра от отдавна...

Отделно съм с някакъв гаден бронхит + главоболие, неспане...с което да добавя една стриктна диета е много трудно.

Но няма как, ще трябва... имам 3кг да свалям..

# 559
И аз да помрънкам, вчера изядох пакет курабии. Не се почуствах добре емоционално и то не заради кг, а си представих от здравословна гледна точка каква съсипия е това. Все пак си позволявам на закуска банан. А от месец за десерт си взимам протеиновия пудинг от лидъл, понякога и малко парче шоколад, или половин сладолед. Отчитам като грешка, че пазарувах гладна.

# 560
Аз пак опити да намаля храната-вредната поне.Днес салата марула и малко печени картофи,1 яйце и чашка череши-това
за цял ден.Мъжа ми
Яде 100 неща плюс шоколад ,не се издържа....🙂Колко калории са не знам,вчера четох за плодовете и зеленчуците та там 20
Череши ги даваха -100 калории

# 561
Аз пак опити да намаля храната-вредната поне.Днес салата марула и малко печени картофи,1 яйце и чашка череши-това
за цял ден.Мъжа ми
Яде 100 неща плюс шоколад ,не се издържа....🙂Колко калории са не знам,вчера четох за плодовете и зеленчуците та там 20
Череши ги даваха -100 калории

Не е добра идея. Няма да издържиш много на толкова малко калории. Пробвай да си стуктуриран яденето и провери да не падаш под 1000кк на ден.

# 562
Eli , на какъв режим се включваш? Кофти е да си разочарована, но пък 3 кг не са чак толкова много (моята цел са 10, макар че може и да дойдат в повече и да реша да намаля на 6-7). Дано главоболието мине скоро. Дали не ти се отразяват слънчевите изригвания и супер луната?
Zak il съгласна съм с Eli . Бих добавила и, че това е много малко протеин. Все пак не искаш да сваляш от мускул, нали. Ако търсиш бърз, нискокалоричен (че и евтин) вариант, който става като добавка и към солено и към сладко похапване-на мен изварата ми е фаворита. Просто намери такава, която ти харесва. Аз снощи разбих малко за работа с лъжица к.мляко и смихдух.. мъжа ми така се облизваше.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 08:02 от k0k0s4e

# 563
започнах моното на Лейди Касиопея
вчера - кисело млако, днес - пиле
изкарах на 4ри айряна от 330мл и едно КМ
старт - 60.8кг

# 564
Аз си направих понеделнишкия фаст във вторник, заради почивните дни. Сложих си втората ваксина и посмях да се върна в залата. Толкова добре се почувствах...За седмица ще имам 5 тренировки. Много щастлива и еуфорична се чувствам.

# 565
Хелоооу . Минавам да кажа,че кантар нямам още ноо се меря със сантиметърчето. Та при последното мерене вчера бях -1 см от врат, талия и ханш и - 0.5 см от ръце и бедро. Това за мен си е чудо Grinning  За днес на работа си нося кутия зелена салата с маслинки и гърди на грил тиган Simple Smile Ще си ги хапна след 12 часа Simple Smile Ааа да питам нещо,как смятате калории и въглехидрати за деня? Тъмна индия ми са тези сметки.

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 08:24 от pretty little things

# 566
Последните 30-40 дни съм с 4-5 кг надолу. Нисковъглехидратна диета следвам, и засега се справям.

# 567
Eli , на какъв режим се включваш? Кофти е да си разочарована, но пък 3 кг не са чак толкова много (моята цел са 10, макар че може и да дойдат в повече и да реша да намаля на 6-7). Дано главоболието мине скоро. Дали не ти се отразяват слънчевите изригвания и супер луната?
Zak il съгласна съм с Eli . Бих добавила и, че това е много малко протеин. Все пак не искаш да сваляш от мускул, нали. Ако търсиш бърз, нискокалоричен (че и евтин) вариант, който става като добавка и към солено и към сладко похапване-на мен изварата ми е фаворита. Просто намери такава, която ти харесва. Аз снощи разбих малко за работа с лъжица к.мляко и смихдух.. мъжа ми така се облизваше.

Аз съм от отдавна в тази тема Simple Smile
Преди време свалих моите 8кг за сваляне , затова върнати 3 ме стряскат, но се хващам в ръце да не ги гледам дълго.
Аз карам на салати, крем супи с малко кашкавал/сирене или яйце , 1 филия хляб за закуска с извара и домати.. сурови моркови и кис. мляко за междинки. Много чай от какви ли не билки.. ( месо не ям защото съм вегетарянка, ,но високо протеинова диета е най- доброто и бързо за сваляне).
 Гледам да въртя 1100-1200кк на ден. Не спортувам...

За настинката ми, не ми помага ,защото ми е отпаднало и енергията от храната идва добре, но ще се справя.

От много много опит, при мен фастове и диети на гладуване или почти гладуване, не функционират. Свалям ,но после ги качвам много бързо.

# 568
Бях се заклела да не се обаждам, но не мога да се сдържа.
Как ще функционират фастове и гладуване като 1100-1200 калории на ден си е постоянно и продължително гладуване?
Той ще си се нагласи организма с малко и след това пак ще намалявате и т.н.
Сега, тук има и момичета, които от време на време и за кратко време минават на ниски калории, но не са постиянно на 1000 к.
Мое мнение от наблюдения тук и там, но вие си знаете.

# 569
започнах моното на Лейди Касиопея
вчера - кисело млако, днес - пиле
изкарах на 4ри айряна от 330мл и едно КМ
старт - 60.8кг

Супер. Успех! Само да добавя, че е добре айряна да не съдържа сол, защото може да доведе до подуване - солта задържа вода. Та по-добре да си го правиш сама, откокото да го купуваш /пиша това, защото от поста ти останах с впечатлението, че е купен/

Общи условия

Активация на акаунт