ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 106

• 55 744
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Лекувайте се, момичета, дано не е сериозно и мине бързо. Мисля, че сега е по-важно да слушате тялото си.
И аз още влача моята настинка. Мисля да сменя лекарствата, защото страничните ефекти на терафлуто ме мачкат повече от болестта.
Не тренирам, държа си килото, което върнах, не стигнах до готвене на супи. Нямам с какво да се похваля освен, че пия много течности и изгладих мъничко от целулита. Почти си оправих храненето и дефицита.

# 631
Ели, бързо оздравяване!
И на мен яйчният фаст не ми се отразява добре. Нетрайни резултати, запек, подуване. Изобщо не е моето.

И да се оплача и аз от няколко дни съм болна и се чувствам ужасно. За капак отслабнах с едни 2 килограма, които изобщо нямах нужда да свалям, но нямам апетит и не усещам вкуса и мириса на храната и ми е трудно.
Като оздравея трябва да кача калориите и обмислям да вкарам малко въглехидрати. Когато съм здрава съм почти всеки ден във фитнеса за силови тренировки, но не качвам мускул. Стегнах се, оформих се, но ми се иска и малко повече обем. Сега пък съвсем мязам на скумрия с тези изгубени кг..

Лимонче, не сме се разбирали да ставаш по-малко кг от мен 😜
Но ако сега вдигнеш калориите само от протеини, със спорт, мисля ще ти хареса резултата.

Иначе, благодаря ти, надявам се до 2 дена да съм ок. Обещах на децата да отидем на плаж събота.

На 24юни имам едно излизане.. ще ми дадат една много красива, дизайнерска рокля на заем, ако се побера в нея. Няма да отслабвам специялно, но ми се иска да я пробвам на обичайните си килограми.
Тия дни трябва да ми я донесат, да видим Simple Smile

# 632
Да се отчета - днес трети ден правя моното на Лейди! Лейди благодаря ти, че го сподели!
Добре ми се отразява, не се затруднявам със спазването.
Не издържах днес и се претеглих сутринта, въпреки че мислех утре след деня на айрян/к. мляко да го направя. Не съжалявам - видях петичка: 59,2 кг. Минус 1,7 кг за два дни. Явно съм имала доста задържана вода!
Продължавам мотивирано напред! После ще мисля как да задържам постигнатите килограми!

Браво! Може ли да ми пратиш моното на Лейди?

# 633
Как добре звучи "Моното на Лейди" - ще взема и аз, като Ванчето Червенкова да издам книга Grinning

Та, моното на Лейди е така:
1 ден само на айряни/кисело мляко/, кафето може с мляко,
1 ден нормална храна - НВХ - месо, риба, ориз, картофи, яйца със селенчуци /две хранения - обяд и вечеря/, кафето - чисто.
1 ден - айряни
1 ден - нормална храна
и т.н.

Много вода и чай /чист - без подсладители/. Мерене сутрин, на гладно, след деня на айряни

# 634
Това не е ли режимът на Байкова? С разликата, че при него един ден е кисело мляко с плод, вторият е протеин със салата, трети - кисело мляко с плод, четвърти ден - въглехидрат със салата и пак отначало.

# 635
Хаха, Лейди и аз за същото се сетих, че можеш да напишеш книга и да станеш известна като Червенкова Grinning
Поне в темата тук със сигурност стана хит твоето моно!
Да, трябва да внимавам със залитанията. Благодаря Ви за подкрепата! Друго е със съмишленици!

# 636
оооо, а аз съм разбрала, че в следващия ден пак е моно Simple Smile
нищо де, то и без това чийтвам с малко череши и ягоди, ама сега им е времето, а цял ден на плодове не мога

# 637
Това не е ли режимът на Байкова? С разликата, че при него един ден е кисело мляко с плод, вторият е протеин със салата, трети - кисело мляко с плод, четвърти ден - въглехидрат със салата и пак отначало.

За пръв път чувам за този режим. Ако ми остен време ще потърся в нета да го видя. А този режим сама си го измислих преди месец някъде Simple Smile

# 638
За пръв път чувам за този режим. Ако ми остен време ще потърся в нета да го видя. А този режим сама си го измислих преди месец някъде Simple Smile
https://bg-mam.ma/t/1029758

# 639
Herzen, аз пък не бях разбрала, че може ориз и картофи...Laughing
Лейди, сядай и пиши книга, че кой какво разбрал-не разбрал!
И аз се чудя как да вкарам малко плодове. Обожавам ягоди и череши. Мисля да изкарам един ден само на плодове. Дори и само да задържа килограми, пак си заслужава!

# 640
sunshine33, па направи си един ден на плодове, плодоядците са с диета много висока на калории 2300+, винаги съм се чудила как е възможно, но е факт. За жалост не полезен в дългосрочен план, ама и аз като любител на плодове обичам да си правя понякога плодов ден, особено лятото Simple Smile

# 641
Моята яйчена диета беше варени яйца на корем и кисело мляко на корем. (то в един  момент не можеш да изядеш толкова много и от самосебе си се намаляват). Отслабвам като стой та гледай. Гладна не съм стояла, и много се отслабва. Обаче наистина доскучава. Но много се сваля. След това трябва да се продължи с ниски въглехидрати

# 642
Днес идвам с малко... кхм... тоалетен въпрос, но да кажем, че и по-нелицеприятни сме обсъждали, та ще ме прощавате.
Както казах, започнах пак да се наливам с вода и чайове. Под наливам, разбирайте да пия препоръчителните нормални количества от 1800-2000мл. Не е за хвалене, но обикновено, като изгубя навик, мога да изкарам цял ден с половин-един литър в най-добрия случай, като горната граница я стигам само в тренировъчни дни.
Лошото е, че като започна да пия по колкото трябва не мога да изкарам нощта без да се събудя 1 до 3 пъти, за да я изкарам. Снощи спрях с течностите в 18:30, след това водното съдържание ми беше само в голямата купа салата. И пак - 3 пъти.
Някой друг имал ли е този проблем? Отминава ли?

# 643
Моята яйчена диета беше варени яйца на корем и кисело мляко на корем. (то в един  момент не можеш да изядеш толкова много и от самосебе си се намаляват). Отслабвам като стой та гледай. Гладна не съм стояла, и много се отслабва. Обаче наистина доскучава. Но много се сваля. След това трябва да се продължи с ниски въглехидрати

Колко дневна е тази диета?

# 644
evenfall, и аз имам такъв проблем. При мен е по-изразен лятото и освен с приема на течности е свързан според наблюденията ми основно с консумацията на много салати и плодове. През зимата не ставам през нощта, но през лятото поне 1 път.

Общи условия

Активация на акаунт