Изневяра

• 29 556
  • 394
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ми, не са Дрен.
Тръпка търсят хората, емоция Wink

За физиологичната хистерия си има уреди.

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 22:35 от Не се сърди, човече

# 121

Ох жалко , че съм обратен

# 122
Ох то ако по-малко приказвате и повече действате няма да имате физиологични причини...
Какво ще стане?

# 123
Тръпки, секс, преживявания, спомени

# 124
Тръпки, секс, преживявания, спомени
Че това лошо ли е?

# 125
  • София
Зависи с кого, че предвид темата се допълва със страдание, болка, сълзи, сополи....

# 126
Рози ти си противоречиш....не би си лягала до мъжа ти без ласки, но не би потърсила и навън.
Е какво е тогава решението, когато не искаш да си разбиеш семейството?
И какво е решението когато авторката го заяви( тя сигурно го е споделила)

То моето е вече разбито..Но аз никога нищо не съм премълчавала.
Удобството за мен не е разбирателство..
Всеки действа според съвестта си. Ако липсва секс..Съблазнявам. Ако не откликват, съм по-директна. После поставям въпроса за дискусия (не, че ще има решение). Унизително е даже
Може би шеговито бих му казала, че ще търся решение на вън..да го има предвид някой ден.
Но това с любовниците ми се струва изморително..Какъв ще е, че да се криеш..Пък после не знам как гледаш човека, който уж обичаш..

# 127
  • Варна
[.... Но това с любовниците ми се струва изморително..Какъв ще е, че да се криеш..Пък после не знам как гледаш човека, който уж обичаш..

+1
Ако не намирам нужното, режа и си диря каквото ми трябва, в този ред. Ако на мен ми изневерят... Някога щях да кажа - дотук, от днешната ми камбанария, след толкова сборени трудности заедно, едва ли ще съм толкова категорична.

А иначе, авторката ни пусна темичка да си лаламе, но реално няма нужда от нас. Тя си казва, че обича лоши момчета, подозирам, че  разцъфва, щото я дири упорито младежа.
Ava01, този дето най-много си обичала, наркомана ли е, финансово зависимия ли е или друг дето най-много обичаш? Ако пък е един, какъв е смисълът 3 години да искаш съвети за едно и също, щом не поемаш?
Тъй като ми пролича недоверието,  я да си довърша:  кажи на колко години си наистина, че има значение, когато обясняваш и "наливаш" в нечия глава.

# 128
До сега не съм хващала нито един от партньорите си в изневяра имам съмнение за сегашната ми половинка с която живеем на семейни начела но не мога да твърдя нещо в което не съм сигурна и обедена 🙂
Той хвана мен отношенията ни се промениха което е нормално но никога не спря до ден днешен да е грижовен мил и да гледа да се чувствам добре макар и да не го заслужавам след тази ми грозна постъпка колкото и да съжалявам за нея 🙂 Благодаря му че беше и все още е много силен за да ми прости такова нещо казвал ми е че никога до сега не го е правил той е много инатлив попринцип а и не само абе като цяло е много против тези неща и не на всяка би го простил но за мен преглътна егото си аз не знам дали бих могла да направя неговата стъпка 🙂🙂 Такива жени сме късметлиики и е много важно да осъзнаем грешките си и да не ги допускаме повече никога!
Аз много съжалявам за моята и никога не бих му я причинила отново независимо на кой е но най вече на него не заслужава подобно отношение и нищо не ни оправдава постъпката както и мен направих го само защото исках да помогна на нас в труден момент само за веднъж а то стана каквото стана.... Така че момиче не го правете по този начин не само мъжете наранявате а и самите вас 🙂 А не си струва! Ако искате да го нараните направете го по друг начин има хиляди такива но изневярата не е начина 🙂
НЕ СЪМ ТУК ЗА ДА ВИ ЧЕТА ЛЕКЦИЯ СПОДЕЛЯМ МОЯТ ОПИТ И МНЕНИЕ ПО ТЕМАТА А ТОВА КАКВО И КАК ЩЕ НАПРАВИТЕ Е ВАШ ЛИЧЕН ИЗБОР
АЗ СИ ИЗВАДИХ ЕДИН ИЗВОД
"НЕ НАРАНЯВАЙ ПОЛОВИНКАТА СИ ЗА ДОБРО ИЛИ ЗЛО АКО ИМАШ ПОНЕ МАЛКО УВАЖЕНИЕ КЪМ ТОЗИ ЧОВЕК КОЙТО Е ПРАВИЛ ХИЯЛДИ НЕЩА ЗА ТЕБ - А НАЙ ВЕЧЕ КЪМ СЕБЕ СИ!"

# 129
За това, което е правил, но и това, което не е правил. Simple Smile

# 130
Като как изневярата щяла да помогне на връзката ви, Тошева ? Или си се опитвала да го нараниш?
Твърде объркан пост, мисля..

# 131
  • SF
Тошева изпадна в някаква логорея. Но разбрахме идеята - изневярата е нещо грозно.

# 132
Като как изневярата щяла да помогне на връзката ви, Тошева ? Или си се опитвала да го нараниш?
Твърде объркан пост, мисля..
Всички си имаме трудните моменти та така и ние не беше за да го нараня защото той разбра месеци по късно след случката 🙂

# 133
Трудните моменти предполагат сближаване или раздяла, изневярата не подсказва за нищо такова. Остава да си го направила по финансови причини или заради липса на секс във връзката?
Извинявай, ако те обиждам, просто тук нищим изневярата и причините, макар и дълбоко лични,са част от опитите ни да разберем въпросното явление.

# 134
  • SF
А как е разбрал след месеци? Какви следи си оставила?

Общи условия

Активация на акаунт