За тези, които четат любовни романи № 38

• 63 554
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Завърших "Да покориш лорд" и много ми хареса. Лека, приятна, романтична- идеална за релакс. Сега освен да се върна на Каролайн Линдън.
"Да съблазниш негодник" е за брата близнак-маркиза. Също много м харреса.
О, чела съм я! Purple Heart

# 76
  • Euskal Herria
Сега чакаме книгата и за сестрата на близнаците. Сигурно с херцог Лейтън ще са двойка, нали още в първата книга имаше среща между тях.

# 77
  • Плевен / София
Сега чакаме книгата и за сестрата на близнаците. Сигурно с херцог Лейтън ще са двойка, нали още в първата книга имаше среща между тях.
Интересно ми той как ще се промени...даваха го като голям сноб...

# 78

Ще се промени той, нали дори разваля годежа с Пенелопи от  "Негодник по неволя" за да е със сестрата. Още от Негодника, когато се спомена за това ми се щеше да прочета повече за тяхната история.

# 79
Съботния ми ден отиде в четене на Разгневения бог на Шен. Буквално за ден я прочетох. Страхотна е. Рядко се случва в поредица последната книга да е най- хубавата(поне според мен). Сега искам да прочета за баща му Вишъс, заинтригува ме персонажа му. Дано Сиела не се отметнат и да издадат и тяхната поредица.
ПП : Хънтър е друга поредица ли?

# 80
  • Euskal Herria
Вики, на български ли я чете?
Аз се колебаех дали да я поръчвам, ама докато си я взема, те ще я пуснат и в епуб, та тогава ще я купя.

# 81
  • София
Скрит текст:

Ще се промени той, нали дори разваля годежа с Пенелопи от  "Негодник по неволя" за да е със сестрата. Още от Негодника, когато се спомена за това ми се щеше да прочета повече за тяхната история.
На мен ми се иска да прочета и историята на Джорджиана (сестрата на Лейтън).

# 82
Скрит текст:

Историята на Джорджиана е в "Маската на любовта" тя е Чейс - четвъртият съдружник и основател на „Падналият ангел“.

# 83
Вики, на български ли я чете?
Аз се колебаех дали да я поръчвам, ама докато си я взема, те ще я пуснат и в епуб, та тогава ще я купя.
Да, вчера пристигна от озон.

"Историята на Джорджиана е в "Маската на любовта" тя е Чейс - четвъртият съдружник и основател на „Падналият ангел“." -
 и е много хубава книгата. Май най-много ми хареса тази от поредицата.

# 84
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Ще се промени той, нали дори разваля годежа с Пенелопи от  "Негодник по неволя" за да е със сестрата. Още от Негодника, когато се спомена за това ми се щеше да прочета повече за тяхната история.
Историята на Джорджиана е в "Маската на любовта" тя е Чейс - четвъртият съдружник и основател на „Падналият ангел“.
Ето защо книгите трябва да се четат поред. Мерси!

Къде да намеря сериите Бриджъртън?

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 22:50 от missence

# 85
  • Варна
Таман щях да пиша, че  херцог Лейтън се споменава и в книгата Маската на любовта. Не очаквах, че Джорджиана е негова сестра. Радвам се, че ще има книга за него. Стана ми интересна неговата любовна история.  Аз съм на Маската на любовта около двеста страници и много ми харесва. Ставам фен на авторката.

# 86
  • Euskal Herria
Ами, дано Ибис да издадат и други нейни книги.

# 87
  • София
Загледах "Бриджъртън". Абсурдно е направен сериалът по книгите. Няма един с един, който поне да се доближава до описанието на Джулия Куин. Да не говорим за Хейстингс, който е тъмнокож, лейди Дънбари също, а и кралицата. (къде е онова човече, което се удря по челото?). Съсипали са една от любимите ми поредици.

# 88
  • Варна
Ами, дано Ибис да издадат и други нейни книги.
Дано. Нямам търпение да прочета Да покориш лорд и Да съблазниш негодник, но първо тази да довърша.

# 89
ПП : Хънтър е друга поредица ли?

Да, от която вече има издадена и втора книга- "The Villian".

Къде да намеря сериите Бриджъртън?
Аз започнах да ги чета от Читанка.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 00:53 от ~Chelsea~

Общи условия

Активация на акаунт