За тези, които четат любовни романи № 38

• 64 237
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Euskal Herria
Аз се чудя дали да започвам "Кралят на номадите" - Девни Пери. Нали и тя е първа книга от поредица. Не знам дали може да се чете самостоятелно, или е свързана с останалите книги.
От Егмонт почват още една поредица, пускат и втората книга от серията на Мередит Уайлд... Бях решила да изчакам да издадат всичко и тогава да купувам, ама с Пери се излъгах Simple Smile.

# 376
  • Бургас
Аз се чудя дали да започвам "Кралят на номадите" - Девни Пери. Нали и тя е първа книга от поредица. Не знам дали може да се чете самостоятелно, или е свързана с останалите книги.

Може да се чете самостоятелно. Тя си е за една двойка, следващата ще е за друга .

Кръвта на Зевс НЕпрепоръчвам, нещо като Адът на Гейбриъл /която също не харесвам и седи недочетена/, ама пъти по-слаба и никаква с УЖ фентъзи елемент, ама той пък с какво допринасяше за сюжета, така и не разбрах.

# 377
  • Euskal Herria
Аз харесах "Хакерът" на Мередит Уайлд, нищо, че само първите три издадоха. И се надявах и тази й поредица да е интересна, а сега се двоумя.

# 378
  • В къщурката на хълма на феите
Ох, харесвам книги за шотландци, но (сега сигурно ще ме счетете за ку-ку) това ненамекване за някаква хигиена поне сутрин и вечер ме побърква.  Става сутрин и хуква по задачи направо от леглото.
Знам, че е било факт, знам, че и английската аристокрация, и всички други аристокрации не са се славили в лична хигиена, ама е друго авторът да загатне за сутрешен тоалет и освежаване.
всъщност това е много разпространена заблуда, която се дължи на политическа пропаганда .. следя една мадама - Луси Уорсли - и тя прави изследвания на тази тема, както и на всякакви други аспекти свързани с живота на аристокрацията в Англия .. Чарлз II, който по принцип е с доста противоречива биография, преди Големия пожар в Лондон, е имал 3 гардероба в Лондон - един, от които е бил само с принадлежности свързани с хигиена, баня и т.н. - след опожаряването им, на мястото на тези гардероби са построили 15-20 къщи .. таааа споко, чистички са били Simple Smile

# 379
“Кралят на номадите” не е с отворен край, така че спокойно може да се чете самостоятелно.
Прочетох и “Мис Непокорство”, също ми хареса.

# 380
  • София
Здравейте,въпросът ми не е за тук,но все пак да попитам понеже по книгите Адът на Гейбриъл има и филми дали някой ги е гледал и трите защото третият го няма никъде.Благодаря.

Здравей, аз изгледах и трите филма. Има ги в арена.

# 381
  • София
Скрит текст:
Ох, харесвам книги за шотландци, но (сега сигурно ще ме счетете за ку-ку) това ненамекване за някаква хигиена поне сутрин и вечер ме побърква.  Става сутрин и хуква по задачи направо от леглото.
Знам, че е било факт, знам, че и английската аристокрация, и всички други аристокрации не са се славили в лична хигиена, ама е друго авторът да загатне за сутрешен тоалет и освежаване.
всъщност това е много разпространена заблуда, която се дължи на политическа пропаганда .. следя една мадама - Луси Уорсли - и тя прави изследвания на тази тема, както и на всякакви други аспекти свързани с живота на аристокрацията в Англия .. Чарлз II, който по принцип е с доста противоречива биография, преди Големия пожар в Лондон, е имал 3 гардероба в Лондон - един, от които е бил само с принадлежности свързани с хигиена, баня и т.н. - след опожаряването им, на мястото на тези гардероби са построили 15-20 къщи .. таааа споко, чистички са били Simple Smile
И аз така си представям нещата докато чета, защото обичам историческите романи. Hands Plus1

# 382
  • Варна
То и предишната поредица на Девни Пери, всяка книга беше самостоятелна. Сега съм си взела новата и книга и нямам търпение да я почна.
Аз май не съм писала какво съм прочела.
Прочетох Маската на любовта на Сара Маклейн и ми хареса. Даже на ме дразнеше маркиз Бърн. Не мога да отрека добре му влияе семейния живот.
Прочетох трилогията Грях на Мегън Марч и ми хареса. Доста обрати накрая.
Почнах Сенките помежду ни на Триша Левънселър, която буквално ме грабна от първата страница. Жалко, че нямам много време за четене иначе досега щях да я свърша. Много ме кефи главната героиня. И ми стана смешно от разговора в който
Скрит текст:
главния пита от кога не била правила секс, че тя твърди, че било минало много време и тя нашата казва от месец. Той човека се шашна, че за нея месец е много Laughing
А от това описание на рокли направо ми се прииска да ми ушие и на мен нещо. Направо си представям тези рокли с панталони.

# 383
На половината на Седлата на Кенеди съм и ми харесва. Много ми напомня на Красиво безрасъдство на Шен

# 384
  • Разпиляна във въображението
Ох, два пъти прочетох и се чудех за какви "седла" става въпрос, а то "Сделката", нали?

# 385
  • Варна
Ха и аз се зачудих коя е книгата и после ми просветна Laughing

# 386
Хахахаха в10и30 сутринта е такова положението при мен. Извинявайте Simple Smile
Е прочетох Сделката, а не седлата и е хубава книга. Колежанска, лека...

# 387
  • Euskal Herria
Аз изчаквам да ги пуснат електронно, доста от книгите на Сиела съм набелязала. Дано само да не е към края на годината или догодина.

# 388
Момичета, някоя от вас чела ли е книгата на Люси Елеазар ,,Срещу вълните"? Интересна ли е?Дали я има в ел. вариант?

# 389
Момичета, някоя от вас чела ли е книгата на Люси Елеазар ,,Срещу вълните"? Интересна ли е?Дали я има в ел. вариант?
Аз съм я чела. Има я в електронен вариант. Авторката си ги продава. Ако я намериш във фейсбук и й пишеш, ще ти отговори бързо.

Общи условия

Активация на акаунт