С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 152
  • 215
  •   1
Отговори
# 90

Самотата е погубваща за 4овека. Но 4овек не може ли да излезе от релсите и да сподели нещо разли4но от битието?

Ами направи го. Отвори тема, която да ти е по вкуса. Убедена съм 4е много хора ще се вклю4ат в нея.

# 91
Ели, видях форума, мерси  Sunglasses

Знаеш ли, не става въпрос за форум оба4е. Аз този форум харесвам! Но както казваш, наистина имам проблеми с хората в него. Аз самата незнам защо. Толкова съм нормална и типи4но "о4арователна"...ами явно има нещо, което не ми дава сили да стана като 90 процента и да заговоря за разликата между 4убрица/тимиян, къри/(х)ариса, балканска мащерка/ шарена сол. Аз наистина имам нужда от интелектуална стимулация, но в никакъв слу4ай не съм го показвала, нито искала специално. У4удвам се на дългодневните разговори за толкова ужасяващо повърхностни неща за мен, 4е понякога се плаша! Това могат да го пишат и жени от форума, който ми даде. Не е до форума Ели, а до индивида. Ако съм 4естна, аз дори не съм споменавала моите страсти и предпо4итания, искам хората да ме приемат общо, без да се влияят от професията ми. Но аз не мога да говоря в седми4ната тема. Няма с кого...

# 92
Но аз не мога да говоря в седми4ната тема. Няма с кого...

С риск да се повторя: Отвори тема, която да отговаря на твоите предпо4итания, мисли и мироглед. Седми4ната тема не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА!  Hug

# 93
Ели, видях форума, мерси  Sunglasses
Аз го изтрих, защото ми е таен  Wink Grinning и не искам да го разпостранявам тук, мисля че там ще намериш доста приятна и стимулираща среда за да бъдем по добри...

Знаеш ли, разбирам те, обаче не знам какво да те посъветвам... понякога седмичната тема цикли, но по някога става интересно.... в последно време всъщност доста приятни хора за мен изобщо не влизат, и си мисля че си мислят същото като теб Rolling Eyes

Разбирам те, виждам го, обаче на мен това не ми пречи... просто си чешем езиците тук, поне аз  Mr. Green

Наистина единствено мога да те посъветвам да отскачаш за пълнене на душата насам - натам, и като нямаш какво на работа, да дойдеш да поговорим за чубрицата и гадаенето на боб  Wink Mr. Green

# 94
Майка, мисля да отворя тема тук за кино...ще го направя, обещавам, като се наспя. Една доста лека и забавна тема ще бъде. Това е само пример. Но аз никога не съм търсила кой знае какво тук, само някакъв вид приятелство. Но забелязах, 4е моят на4ин на изказ е доста несъвместим с пове4ето жени. Огромна разлика в интересите. Ина4е си пиша в темата от месеци, но това се нари4а проституция...- всеки път се мъ4а да се нагодя, но не става въпреки вси4ко  Rolling Eyes

Та, какво да кажа пове4е?

# 95
За киното тъкмо ще ми е интересно, защото се чуствам изостанала в тази сфера Embarassed защото от както съм родила съм го забравила  ooooh! Mr. Green

# 96
За киното тъкмо ще ми е интересно, защото се чуствам изостанала в тази сфера Embarassed

И аз  Embarassed

# 97
...аз пък почти всеки ден си гледам филмчета Wink и бих коментирала, спорила и т.н....бих ви сготвила нещо пак да хапвате Mr. Green а аз с чаша червено вино и бих се напила от удоволствие Joy

# 98
...Ето сега ще напиша какво става в мен, зад мен, извън мен ...
Мистик, загадъчна и далечна, привлекателна и търсеща, много Ти благодаря и за тоз Твой постинг. Той наистина е различен, отличителен, силен и разкриващ, привличащ със силата на думите и наситеността на мислите Ти. Права Си че са малко хората като Теб, с подобно виждане към света, но и много са като Теб- поне се опитваме да живеем над парите, и материалните ценности, над показността...Но все пак живота не е толкоз черен, както го виждаш Ти в момента изпълнен със "смърт за човека" и уникалността. Не е така. ти си живият пример за това- Ти си наистина това което искаш да бъдеш "Жена, със собствено, странно мнение и кураж да говори ВИСОКО" и точно това Те прави уникална и значима. Дано и занапред намираш сили и желание да влизаш при нас. И не си права че не си открила сродни души, нали?! В последната част от постинга Си поздравила- чаровната и откровена Сърфлайн, душевно силната и красива Вечерница, Наничка- млада и оптимистична, Дяволинката- амбициозна и предприемчива, Татянка- енергична и действена, според мен това е чест и удоволствие за Тях, благородно им завиждам за което! Лека вечер Ти желая и дано утре пак да намериш сили и желание за нас!:hug:
...поне информацията, която ми дава, винаги съвпада с написаното на таблото /какво са им готвили/...
Майка, да не би да се е научил да чете, или наистина хапва вече?  Hug Нищо не убягва от погледа Ти. Наистина скоро ще прави 2год, но засега нямаме нищо запланувано! Целувки за Томасчето. Hug
Ели, какъв е празника Ви утре? Hug

# 99
Привет!

Дидка, знаеш 4е малките де4ица и беб4овци усещат напрежението на мама и тати, когато предстои някаква голяма промяна. Може би това прави Мики неспокоен! Но ти си майка - героиня и ще устискаш фронта, а след по-малко от 2 седмици ще имаш отмяна!  Heart Eyes А пала4инката изглежда много вкусно!  chef  bouquet
Аз само да кажа и нещо, което ме притесни: какво ще ре4е "да поеме щафетата"?!  Confused Много ме натъжи да знаеш! Мим4ето е добре дошла да си лафи с нас. С удоволствие ще си бъбрим, НО това не озна4ава ти да не се появяваш!!! Та той форума няма да е същия без теб!   bouquet

Хубави думи от добър човек Hug
Я кажи а Дон Томазито още ли ходи по полвин ден?

Да го нацелувашот мен Heart Eyes

# 100
А, не, Дидка, ве4е е по цял ден. Даже си полягва на обяд с децата. В на4алото много се стресираше от това и помолих, ако може, да не го слагат. СЕга напротив, сам настоява маминия буболе4о.

Калида, много ме развесели с репликата си за Томи, който може би "4ете" написаното на таблото в трапезарията  Mr. Green Joy Е, определено е дале4 от такива постижения, но пък как говори ве4е  ooooh! като попивателна е!
А ти купи ли подарък за рождения ден на малката къдравелка или още се колебаеш?
На Томи РД е след 2 месеца, но той искал ОРАНЖЕВ подарък. Направо падам от смях. Който го попита какъв подарък иска и той отговаря:"Офанжев" /т.е. оранжев/. Така и на мен, а и на майка ми и сестра ми по телефона си поръ4а оранжев подарък Joy Накрая ще му купя 2 кила портокали да се кефи!  Mr. Green  hahaha bowuu
Има нужда от ново по-голямо колело. Ходим, гледаме, но не е оранжево, следователно не е хубаво! ooooh!  Thinking Naughty

# 101

На Томи РД е след 2 месеца, но той искал ОРАНЖЕВ подарък. Направо падам от смях. Който го попита какъв подарък иска и той отговаря:"Офанжев" /т.е. оранжев/. Така и на мен, а и на майка ми и сестра ми по телефона си поръ4а оранжев подарък Joy Накрая ще му купя 2 кила портокали да се кефи!  Mr. Green  hahaha bowuu

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малка скица е той - представям си го как го казва  Hug
А ти за портАкалите ме уби - милото детенце - дай ще му пратим едно орАНжево колело от тук Wink

....а да и да кажа, че повече снимки на яденета, рецепти и въпроси относно храна няма да предлагам Crossing Arms
Сигурно ви втръсва да повтаряте колко хубаво нещо съм сготвила, направила и т.н. и никой не смее да ми кажа да СПРА!!!
...както и че съм майка - героиня Cry

Извинявам се bowuu  bouquet

# 102

А ти за портАкалите ме уби - милото детенце - дай ще му пратим едно орАНжево колело от тук Wink

Ти се смееш, ама само ако зърне блузката на Вики от аватара ти, ще трябва да я събли4ате  Mr. Green Малка ще ни е, ама нали е пранжева... Направо нямам идея отде му са тези ОРАНЖЕВИ мисли напоследък  newsm78 Mr. Green Добре 4е поне за дрехите още не сме по4нали да имаме кой знае какви претенции  Whistling

А за готвенето не се връзвай де. Разни хора ... На нас ти си ни харесваш такава, каквато си - нашата Дидолинка-Мандаринка-Дяволинка-Цицолинка-Маслинка-Боровинка-Сладолинка ... то стана като имената на Пипи  Mr. Green
Не се променяяяяяяяяяяяяяяяй!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 сеп 2006, 06:23 от Maika

# 103
...но той искал ОРАНЖЕВ подарък. ..
Майка, сега разбирам защо и хавлийката на новият Ти чаровен и усмихнат аватар е оранжева! Оранжевото е цвета на успеха, на щастието и куража. Добър избор е направил Томасчо! Hug
...Сигурно ви втръсва да повтаряте колко хубаво нещо съм сготвила, направила и т.н. и никой не смее да ми кажа да СПРА!!!
...както и че съм майка - героиня ...
Дидолинке, защо да ни втръсва?! Защо да си кривя душата, това което ни показваш наистина е разкошно и на вид и на вкус. Тези неща аз никога не бих могла да ги направя, а на Теб Ти се отдава. А за това че се справяш с всичките Си задължения сама, също е вярно и не е преувеличено. Едва ли някой може да се похвали с всичко това което Ти си постигнала дотук- 2 деца, кърмене, изрядна къща, доволен съпруг, готвене и завоювано Форумско присъствие/ за което ние сме Ти много благодарни/ и всичко това сама, без помощ отвън. Ако нещо преувеличвам, кажи, но това е което аз виждам от разстояние! Но ако искаш, Спри!, ако така ще се почувстваш по- добре, но да знаеш че ще ни липсваш, а и не си заслужава! Лека и спокойна вечер, мило Момиче, целувки за двете Ти скъпи малки съкровища и поздрави за любимият Ти Миро. Hug

# 104
Оранжевото е цвета на успеха, на щастието и куража. Добър избор е направил Томасчо! Hug

Ех, Калида! Знаех си аз, 4е ще "удариш едно рамо" в разгадаването на стремежа на Томи към оранжевото!   bouquet Тъкмо си мислех да запитам някой може ли да каже нещо за този цвят и любовта към него.
А нещо да кажеш за синия цвят? Щото неговият приятел Дани е на синя вълна. Даже се храни в синя 4иния и пие от синя 4аша  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт