С дъжд и слънце есента пръска злато по света 25.09-01.10

• 8 145
  • 215
  •   1
Отговори
# 105
Майка, мисля да отворя тема тук за кино...ще го направя, обещавам, като се наспя. Една доста лека и забавна тема ще бъде. Това е само пример. Но аз никога не съм търсила кой знае какво тук, само някакъв вид приятелство. Но забелязах, 4е моят на4ин на изказ е доста несъвместим с пове4ето жени. Огромна разлика в интересите. Ина4е си пиша в темата от месеци, но това се нари4а проституция...- всеки път се мъ4а да се нагодя, но не става въпреки вси4ко  Rolling Eyes

Та, какво да кажа пове4е?
И аз да кажа - тонът в демичните теми е подчертано лигаво-дразнещ. Като се започне от  - миличка, сладичка, детенцето ти дано почне да папка, ама точно розово ли е гърненцето му или има лек нюанс на пепеляво, бродерията ти е прекрасна, сигурно е скъп спомен от пра-пра -леля ти, ауууууу, на готврските ти умения не мога да не се възхитя, взимам си три парченца само, да не надебеля, и т.н в този тон. Чудя се понякога, когато случайно ви чета, дали вие майки сте такива и в ежедневните си контакти, или просто преекспонирате всичко.  
Пиша това само защото видях едно отличаваща се по смислово съдържание мнение и се чудя къде са другите, които правеха този форум шарен, весел и интересен.
Като се влезе тук се виждат само отчетни по страни теми и една сладникаво-блудкава седмична тема. Е, както някой писа, не е задължителна, никой не ме кара нито да ви чета, нито да пиша, и не го и правя де.
Айде,  живи и здрави Peace

# 106
  • Italia
Майка, мисля да отворя тема тук за кино...ще го направя, обещавам, като се наспя. Една доста лека и забавна тема ще бъде. Това е само пример. Но аз никога не съм търсила кой знае какво тук, само някакъв вид приятелство. Но забелязах, 4е моят на4ин на изказ е доста несъвместим с пове4ето жени. Огромна разлика в интересите. Ина4е си пиша в темата от месеци, но това се нари4а проституция...- всеки път се мъ4а да се нагодя, но не става въпреки вси4ко  Rolling Eyes

Та, какво да кажа пове4е?
И аз да кажа - тонът в демичните теми е подчертано лигаво-дразнещ. Като се започне от  - миличка, сладичка, детенцето ти дано почне да папка, ама точно розово ли е гърненцето му или има лек нюанс на пепеляво, бродерията ти е прекрасна, сигурно е скъп спомен от пра-пра -леля ти, ауууууу, на готврските ти умения не мога да не се възхитя, взимам си три парченца само, да не надебеля, и т.н в този тон. Чудя се понякога, когато случайно ви чета, дали вие майки сте такива и в ежедневните си контакти, или просто преекспонирате всичко.  
Пиша това само защото видях едно отличаваща се по смислово съдържание мнение и се чудя къде са другите, които правеха този форум шарен, весел и интересен.
Като се влезе тук се виждат само отчетни по страни теми и една сладникаво-блудкава седмична тема. Е, както някой писа, не е задължителна, никой не ме кара нито да ви чета, нито да пиша, и не го и правя де.
Айде,  живи и здрави Peace

Ми хайде дай тон за песен,де  Wink

# 107
Уф, че теми сте подхванали от снощи амаааааа ooooh!

Единственото нещо, което изцеждам в полузаспало състояние е че си има хора за всичко...на мен например си ми харесва форума такъв какъвто е.... и то не само заради Форума, а и заради хората в него...един форум не може да ми хареса, заради самия него си без Хората, нали? newsm78
На мен си ми харесват делничните неща ( дори свързани само с материалното в дадени моменти), които обсъждаме тук...харесва ми и начина по който си го правим...
Стимулацията на мозъка всичко свързано с нея си я правя извън форума, защото като тръгна да пиша 100 човека са успели да се си постнат мнението преди мен и още 100 човека ще ми скочат на главата, че от бързане съм написала двойно "т" или "н"...да не говорим, че и 100 човека ще се опитат да ме  fight по простата причина, че не са ме разбрали правилно т.с. не са ме дочели или вникнали в това което пиша...

Но нищо не ни пречи да си изказваме свободно мнението и да продължаваме да търсим нали? Mr. Green

mcdirock,
 Naughty не съм съгласна
Цитат
Ми хайде дай тон за песен,де
Mr. Green
Песента  в седмичната тема е ХОР изпълнявам от всички ни - нямаме нужда от тон все пак всяка седмица си има седмична тема Crazy Hug само да не ни обвинят сега ,ч е се бием на хормонална основа Heart Eyes Joy

# 108
Майка, ако Томи продължи с Оранжевата вълна да го доведеш последния ден от април в Амстердам... всичко е Оранжево тогава Hug Mr. Green

# 109
  • Italia
.......
mcdirock,
 Naughty не съм съгласна
Цитат
Ми хайде дай тон за песен,де
Mr. Green
Песента  в седмичната тема е ХОР изпълнявам от всички ни - нямаме нужда от тон все пак всяка седмица си има седмична тема Crazy Hug само да не ни обвинят сега ,ч е се бием на хормонална основа Heart Eyes Joy

Звезди,идеята ми беШе,4е когато на 4овек не му харесват дадени аргументи,които се обсъждат тук може да си каже него ,аджеба какви проблеми го вълнуват та да обсъдим и тях. Peace

# 110
Добро утро, момичета...
Привет от нашия Авалон...от снощи се е спуснала една мъгла по реката и нищо не се вижда Tired. Чак сутринта като вдигнах щорите се zамислих дали да не ги пусна обратно.

Maika, ти да не си му пускала на детето скоро оня шлагер "Ооооооранжево небето..." Mr. Green...иначе оранжевото е цвета, които "подклажда" апетита у хората, "синьото", обикновенно се приема zа цвета на спокойствието, но zависи дали е тъмно или св.синьо.

zwezdi4ka , я раzкажи малко zа тия "оранжеви" неща...ние бяхме преди 2 години zа няколко часа в Амстердам(имахме полет с прекачване) и много ни хареса, та сме решили да направим един по_дълъг уикенд там, но се чудим точно по кое годишно време...я вкарай едно рамо като местна поzнавачка Sunglasses ...как е тумбака при теб?

по въпроса zа лигаво-дразнещия тон мога да кажа само едно...айде ходи бери джоджен...всеки да си го раzбира както си ще...

mystic , мадам, вzеми се стегни,умен човек си, ЕнтЕлЕгентен zнаеш zа какво говоря.

Мимче
, добре си дошла  bouquet...аz сутрешното кафепиене във виртуалната стая мнооого го тача Hug.

# 111
Е, както някой писа, не е задължителна, никой не ме кара нито да ви чета, нито да пиша, и не го и правя де.

Е, о4евАдно е, 4е все пак го правиш ...  Shocked

# 112
  • в Tara
И аз да кажа - тонът в демичните теми е подчертано лигаво-дразнещ. Като се започне от  - миличка, сладичка, детенцето ти дано почне да папка, ама точно розово ли е гърненцето му или има лек нюанс на пепеляво, бродерията ти е прекрасна, сигурно е скъп спомен от пра-пра -леля ти, ауууууу, на готврските ти умения не мога да не се възхитя, взимам си три парченца само, да не надебеля, и т.н в този тон....Peace
хихихи, горе-долу си права, разсмя ме Mr. Green Laughing
'милите мами' малко прекаляваме понякога, особено като заговорим за хлапетата, ама има начин...
 като  ми дойдат в повече подобни ласкателства ги отминавам като европейски съюз турция Laughing Laughing
иначе не ми пречат Laughing Wink
хайде, добър ден на всички Stop

# 113
  • Italia
.....
 като  ми дойдат в повече подобни ласкателства ги отминавам като европейски съюз турция Laughing Laughing
хайде, добър ден на всички Stop

Joy hahaha Joy хе хе О'Харке,кефиШ  Peace
Ай,добър ти ден и на теб. Къде се загуби  Hug  bouquet

# 114
  • в Tara
ми тука съм, ама като няма какво да кажа Rolling Eyes
нито с манджа скопосана мога да се похваля, не съм месила и кифлички скоро, не съм бременна, ама не очаквам и изненади...нищо ново покрай нас Mr. Green Laughing Crazy

# 115
ми тука съм, ама като няма какво да кажа Rolling Eyes
нито с манджа скопосана мога да се похваля последно време, нито съм бременна...нищо ново покрай нас Mr. Green Laughing Crazy

А как са децата?

# 116
  • в Tara
ей, Maika ме изпревари! Mr. Green

децата ....ох, снощи маги милото го боляха ушичките, плачка почти цяла вечер. капки й слагах, на ел. възглавница полагахме ушичките, едва заспа. Blush
всичко де що е три букви боли много, нали знаете? ухо, зъб, око...
моника с конюктивит (така ли се пише) беше и сега си е вкъщи, в понеделник ще я пращам пак на даскало, колкото и да не й се ще Blush Laughing Blush

# 117
Ей, ама вие добре сте се подредили - едната сладурка с болни уши4ки, другата с конюнктивит. Лоша работа.

# 118
Здравейте страхотни майчета, Hug
вчера се вмъкнах, като нахално чудовище в темичката, без дори да се представя, за което се извинявам Praynig да ви кажа честно видях на ДИДКА-МАГНИТКА подписа и веднага я последвах и даже не бях прочела по горе постингите на всички вас Praynig
Днес обаче се запознах със всички ви и първото, което искам да кажа е да поздравя всички бременни сладурки да сте живи и здрави и лека бременност ви желая  bouquet, а какви закуски се раздават направо лигичките ми потичат Wink
Дидолинке[ да ти кажа и на тебе/b], нищо неможе да замести твоето отсъствие, така че където и да бъдеш ще чакаме да ни пишиш  Naughty  bouquet
Приятен ден мили момичета,  отивам да гушна моето мъниче защото е сърдито, че не му обръщам внимание до утре.  bouquet

# 119
...хихихи, горе-долу си права, разсмя ме Mr. Green Laughing
'милите мами' малко прекаляваме понякога, особено като заговорим за хлапетата, ама има начин...

Peace имаш право - аз ако тук не го направя - няма къде ooooh!

и аз да кажа все пак можеш ОТКРИТО да ни го кажеш това, което си писала - защо се криеш newsm78 .....Аз винаги казвам истината в очите и ако ми Е истинския Приятел, този, на когото го казвам - си остава такъв....а не бяга.И все пак не можем винаги ние с познати, роднини и приятели за всяко едно мнение да сме еднакво настроени Peace

Във форума съм, защото ме забавлява по един или друг начин Joy

Приятно ми е да "разговарям" с хора, приятни за мен, които могат да ми помогнат и дадат съвет Peace
Влизам тук за да се разтоваря и да чуя, че на някой му се е случило нещо добро и е щастлив!
Влизам тук, защото "милите мами и бъдещи такива" (звездичката най-вече Hug) ме разсмиват, предлагат ми ароматно кафе и ми съчувстват за това или онова подкрепят, което Миро не може ....или не иска направи  Peace
Влизам тук, за да избягам от ежедневните си мисли, проблеми и действия поне за 10м и да бъда "лигава кокошка" Peace

Харесва ми и както казват Майка и Калида - няма да се променя - ще продължа да пиша, а ако вече никой не ми отговаря - взимам си багажа и си заминавам за Бг Heart Eyes

И да ви се иска или не - ВИ ОБИЧАМ bouquet ...по свой си начин - даже и теб "и аз да кажа"

....и някой би ли МЕ разгадал и мен - обожавам червения цвят Crazy

Общи условия

Активация на акаунт