Малки убийства (Ufak tefek cinayetler) - bTV

• 53 673
  • 656
  •   1
Отговори
# 30
В турския език няма мъжки и женски род, така че...düştü значи "падна". А düşmüs - паднал/а. (Малко като fell на английски). Решение на преводачите си е какво да пишат, според смисъла.

На Войо не са добавили нова серия, защото и по БТВ нямаше серия... заради предаването с Джо Байдън... оффффф

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 11:45 от diziler

# 31
Как мислите, има ли чувства между Оя и учителя й?  Мисля, че от нейна страна всичко е само приятелство и благодарност. Но от негова страна има и нещо повече. Поне аз така го виждам за момента

# 32
  • В най - голямото село
Моля, ако някой намери някъде качени преведени на БГ серии повече отколкото на Войо да пише. Благодаря. Или ако някоя добра душа разкаже в скрит текст как се развиват нещата ще съм много благодарна.  Пак ще си го гледам с кеф.

# 33
ако някой намери някъде качени преведени на БГ серии повече отколкото на Войо да пише.

Какво значи "ако някой намери", нали още в заглавния пост съм публикувал линкове къде ги има всички серии. Има си линк: СЕРИИТЕ С БГ СУБТИТРИ-ТОРЕНТ. По принцип за това са първите постинги в една тема, да насочват, всичко да е събрано на едно място, за удобство на пишещите. Ако имате регистрация в data-bg.net, значи можете да ги гледате

# 34
  • В най - голямото село
diziler Нямам регистрация. Благодаря.

# 35
Ами.. регистрирайте се. После в търсачка пишете ufak tefek например и излизат така:

# 36
  • Варна
И на мен филмът ми е много интересен и го следя с удоволствие.
Дори смятам, че него трябваше да дават от 20 часа, а онази измислена тъпотия Безмислостен град от 18 часа. Големи фантасмагории има в него. Дразнят ме тези сценарии.

# 37
Типичните сапунки са от 20 часа. Помните ли "Сега и завинаги"? Майкоо... човек да се гръмне направо

# 38
  • В най - голямото село
diziler иска ми покана за регистрация.
мейл
Скрит текст:
Благодаря.

# 39
За първи път чувам за такова нещо, явно правилата са променени. Аз не съм админ... Ще погледна

# 40
И на мен филмът ми е много интересен и го следя с удоволствие.
Дори смятам, че него трябваше да дават от 20 часа, а онази измислена тъпотия Безмислостен град от 18 часа. Големи фантасмагории има в него. Дразнят ме тези сценарии.
Абсолютно съм съгласна .Този сериал Жестокия Истанбул НЕ Е за прайм тайма . То бива навикваме и простотии , ама все едно гледам някаква приказка . У лошите герои няма нищо добро , а у повечето от по добрите няма никакво възпитание .Да ме говорим ,че и го финализираха по най идиотския начин .Не съм го гледала защото тогава гледах Забранената ябълка , но горе долу бях в час . Наистина по добре Малките убийства да даваха в 20.00 часа .Поне не е шалварест Joy

# 41
Забранената ябълка ще я пуснат от 20 ч. като свърши Безмилостен град. Но.. няколко месеца дотогава

# 42
Здравейте,

Мога да кажа, че "Малки убийства" е за 20,00 часа. не знам изобщо какво гледам "Безмилостен град" - някакви абсурдни и несвързани неща ... което за мен е слаб сценарий и доста претупан. Линията я има, но нищо друго. "Малки убийства" е един железен сериал. Безличното момиче от "Листопад" е съвсем различно. Всичките героини носят специфика и тайнственост. И всичките са много различни. Няма общо с турски сериал за мен ... за разлика от този в 20,00 ч. Но ние не определяма програмата. Залагам за сериала в 18,00 по БТВ ... пък да дават каквото искат след това. Определено си струва!

# 43
16 епизод е много ключов. Доста от картите се слагат на масата

# 44
Забранената ябълка ще я пуснат от 20 ч. като свърши Безмилостен град. Но.. няколко месеца дотогава
Наистина ли , Дизилер ?
Надявам се да е така , бях голям фен на сезон 1 и 2 .Много ми харесваше стила на сериала , малко драма , малко хумор и сарказъм .И най вече ,че е европейски .
Препоръчвам ви го .След това стана доста различен ( но много успешен ) и го следя само по фрагове , озети и коментари на дружките от темата на Онур Туна и Севда Ергинджи .
Обичам '' западни '' сериали , обичам да гледам хубаво облечени актьори , хубави къщи и гледки , и най вече добър сценарии и талантливи актьори .Точно както и Малките убийства .
Приятен ден Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт