Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 71

• 54 779
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
  • In transit
Измивния гел е хубав.Освежава и не пресушава.
Вчера го загледах, но видях, че втората му съставка след водата е алкохол и се отказах. Благодаря, че сподели.

# 376
И аз го видях чак снощи ,че е с алкохол на второ място.Но засега ще го ползвам.

# 377
 Крем здраве, или други кремове с цинков оксид.

[/quote]
Дали запушва порите?

# 378
  • Асеновград
Аз на алверде попринцип не харесвам продуктите, не че съм пробвала много неща де, ама такива био мио марки избягвам. А иначе за сетинг спей използвам от години на Avon, при мен има добър ефект, много е евтин, и си върши работата (с мазна кожа съм) Но като цяло тези спрейове не са много добри за кожата, и не е хубаво да се използват всекидневно, освен ако не сте с много тежък грим, който трябва да издържа цял ден/нощ.

# 379
Крем здраве, или други кремове с цинков оксид.

Дали запушва порите?
[/quote]
Не, той е нещо подобно на антибактериален, не мисля че ще запушва порите (ако това означава да се появяват черни точки). Но трябва да се ползва когато си вкъщи, защото е бял и не попива бързо.

# 380
За петна от пъпки при мен е много ефективен "Acne Out BP Бензоилов пероксид 5% гел" на  Biotrade. Още по-ефективен е кремът със същата активна съставка, който се приготвя от аптека Ерудита. И двата правят лек пилинг на кожата. Задължително се ползват със слънцезащита.

# 381
  • Пеликания
Някъде в България виждали ли сте този гел?

# 382

Това са ми последните покупки от ДМ. Маските и серумът на Марион още не съм ги пробвала. Червилото и мицеларната вода ги купувам за не знам кой път, много ги харесвам. Пудрата не ми хареса особено, но ще си я използвам, сухият шампоан също не е хубав. Да не кажа, че изобщо не маскира замърсени корени. Олиото е доста добро, на моята коса стои като олиото на Марокан. Но кремът на Балея ме разочарова. Преди 2-3 години го купих за първи път и много ми беше харесал. Сега определено има промяна във формулата. Усещам парафина и не попива веднага, наблюдавам от 10 дни дали ще ми запушва много порите, иначе нямам сухи участъци с него. От друга страна и фдт ми не стои добре с него. Бих го сравнила с хайверения крем на Арома. Скоро ще замине май в кофата.

# 383
А маските за лице как са? Аз онзи ден взех хидртиращата, но още не съм я ползвала. 

# 384
А маските за лице как са? Аз онзи ден взех хидртиращата, но още не съм я ползвала. 
Не съм ги пробвала, по принцип отдавна не купувам тези маски в пакетчета на Балеа, но този път се изкуших. Редовно поддържам налична хидратиращата маска с хиалуронова киселина на серията им Beauty effect.

# 385
Аз пък харесвам показания сух шампоан. Този не ме задушава като пръскам, за разлика от този на балея за кафява коса. Омазнения ми бретон, които виси на челото и от маската като ми излиза топлина и право в него се бие, добре се почиства от сухия шампоан. Сега за цяла коса не мога да кажа. Аз ползвам главно за бретон сух шампоан.

# 386
Маските не са лоши,тази с вит С ми хареса повече.

# 387
Хелия, какво не и харесваш на пудрата? Аз мислех да си я взимам, защото много харесвaх wake me up фдт и озаряването, което даваше и тази пудра ми се струва, че е с подобен блясък, поне по снимките, които гледам из нета.

# 388
Момичета, докато сте на пудри да попитам.
Ползвате ли тази хитова в Инстаграм пудра и доволни ли сте? Дават я за заличаване на пори, но на мен ми се струва , че ги очертава още повече и привлича вниманието.
Върху друга пудра по-скоро дава малко glow ефект, но самостоятелно е трагедия.

# 389
Момичета, пробвали ли сте пилинг маската на Здраве?

Общи условия

Активация на акаунт